Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
μην τα βαζετε με το popov...αντεδρασε οπως θα αντιδρουσε ο καθε λογικος ανθρωπος στην αναγνωση ενος τετοιου σχολιου...το λαθος του ηταν οτι απλα λειτουργισε εν θερμω και δε ζυγισε λιγο την κατασταση και να με ρωτισει εστω για το πνευμα του σχολιου μου απο τη στιγμη που δεν εχω ξαναδωσει αφορμη για ...κραξιμο..(πιστευω) και σας παρακαλω μη το διαιωνιζουμε το θεμα ας παει και να μην ξαναρθει...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
μην τα βαζετε με το popov...αντεδρασε οπως θα αντιδρουσε ο καθε λογικος ανθρωπος στην αναγνωση ενος τετοιου σχολιου...το λαθος του ηταν οτι απλα λειτουργισε εν θερμω και δε ζυγισε λιγο την κατασταση και να με ρωτισει εστω για το πνευμα του σχολιου μου απο τη στιγμη που δεν εχω ξαναδωσει αφορμη για ...κραξιμο..(πιστευω) και σας παρακαλω μη το διαιωνιζουμε το θεμα ας παει και να μην ξαναρθει...

Συνεχίζουμε!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ότι θέλω να διαιώνιζω ο Ποπόφ είναι φίλος μου σιγά μην δεν του τα χώσω

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
εχω ηδη ανακαλεσει αν δεν το χεις καταλαβει αλλιως δε θα μπαινα στη διαδηκασια να ψαχνω τροπο να τ σβησω..δευτερον δεν υποτιμω κανενος τη νοημοσυνη εδω μεσα και γενικα σε ολο το σαιτ...ειμαι πολυ λιγος για να κρινω τον τροπο σκεψης του καθενος ...γι αυτο κι αν εχεις ποτε παρατηρισει στα σχολια δεν εχω ...κραξει...ακομα και ατομα που το αποζητουν με τον τροπο τους...
το εν λογω σχολιο μου δεν εχει καμια προθεση εμπαιγμου για την κατασταση της αφρικης
για το πως σκεφτομαι για το συγκεκριμενο θεμα ασε να το ξερω εγω ...

οπως επεισης και το τι κανω γι αυτο...
επειδη λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια καλυτερα οντως να αποχωρισω μιας και θα θιγεται η αισθητικη και η νοημοσυνη σου με την παρουσια μου

τυπε δεν φτανουν αυτα.
πρεπει να αυτοδιαγραφτεις απο το σιτε, να κανεις 40 μερες νηστεια, μετανοιες, να λες καθε πρωι το πατερ ημων, να χαρισεις την περιουσια σου στους φτωχους και τοτε ο αγιος popov ισως σε συγχωρεσει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
πείνασα μήπως έχεις ένα 500 ευρώ να πάμε με τον τρουμπ να φάμε κανένα σουβλάκι;

Πολύ ακριβά τα σουβλάκια, που τρώτε μαζί με το Φίδι.
Εν πάση περιπτώσει όμως ... Πένομαι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τυπε δεν φτανουν αυτα.
πρεπει να αυτοδιαγραφτεις απο το σιτε, να κανεις 40 μερες νηστεια, μετανοιες, να λες καθε πρωι το πατερ ημων, να χαρισεις την περιουσια σου στους φτωχους και τοτε ο αγιος popov ισως σε συγχωρεσει.
Αλέκο πήγαινε να δεις αν έρχεσαι...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Αλέκο πήγαινε να δεις αν έρχεσαι...

ερι δε δινεις στον popov κανα 20 ευρο να παει να γαμησει αφου δεν του καθεσε, μπας και ηρεμησει και δεν ζαλιζει τα @@ του κοσμου :2funny: :2funny: με τις ηθικολογιες του :S :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ερι δε δινεις στον popov κανα 20 ευρο να παει να γαμησει αφου δεν του καθεσε, μπας και ηρεμησει και δεν ζαλιζει τα @@ του κοσμου :2funny: :2funny: με τις ηθικολογιες του :S :S
Αλέκο τις μλκιες σου αλλού.. Εδώ δεν σε παίρνει. Ξες.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096

Βλέπω ότι δεν σας συνέτισε το μιουτάρισμα που φάγατε από εμάς παλιότερα.
Ορέγεσθε νέα πεδία δόξης βουβά;
Θα σας τα προσφέρουμε.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Αλέκο τις μλκιες σου αλλού.. Εδώ δεν σε παίρνει. Ξες.

αυτο που ξερω ειναι οτι κανεις δεν θα μου υπαγορευσει τι θα γραφω και που και δεν ειναι δουλεια του καθε popov να ζητα να σβηστουν σχολια ή να αποχωρισουν μελη. αυτο ειναι δουλεια των μοντ.

και μη μου λες εμενα αλλου γιατι στεναχωριεμε και το ριχνω στο φαι και πριζεται η κοιλια μου :S :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Βλέπω ότι δεν σας συνέτισε το μιουτάρισμα που φάγατε από εμάς παλιότερα.
Ορέγεσθε νέα πεδία δόξης βουβά;
Θα σας τα προσφέρουμε.

εσυ να παρεις φορα και να ερθεις με την οπισθεν :2funny: :2funny: να δεις τι ωραια θα σε φροντισει ο αλεκος :S
warnban.gif
 [/color[/URL]]

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
Ότι θέλω να διαιώνιζω ο Ποπόφ είναι φίλος μου σιγά μην δεν του τα χώσω
χως τα του οσο θες ...αλλα οχι εξαιτιας μου
βρες αλλη αφορμη...ας πουμε που δε σε τσονταρει να παρεις σουβλακια

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
χαζουλιδες και μικροτσουτσουνοι σας αφηνω προσωρινα. θα υπαγω εις τα πηδηχτηρια να συνουσιαστω μετα κορασιδων εκ τις ανατολικης ευρωπης και αφου φαγω τον περιδρομον και πιω λιγο ακριβο κρασι, θα επιστρεψω εδω ωστε να χλευασω οσους χλευαζουν τα παιδια της αφρικης. διοτι πανω απο ολα ειμεθα ανθρωποι με ηθικην.

[move] :S :S :S :S :S :S :S :S :S[/move]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
χαζουλιδες και μικροτσουτσουνοι σας αφηνω προσωρινα. θα υπαγω εις τα πηδηχτηρια να συνουσιαστω μετα κορασιδων εκ τις ανατολικης ευρωπης και αφου φαγω τον περιδρομον και πιω λιγο ακριβο κρασι, θα επιστρεψω εδω ωστε να χλευασω οσους χλευαζουν τα παιδια της αφρικης. διοτι πανω απο ολα ειμεθα ανθρωποι με ηθικην.

[move] :S :S :S :S :S :S :S :S :S[/move]

Το προσωρινά είναι σχετικό.
Ετοιμαστείτε να μας αφήσετε για πολύ πολύ καιρό ...!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Η υπομονή είναι αρετή  :wanker:

Stories