Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.347
- Πόντοι
- 2.606
Και μετά φυλακή
μετά έπαιρνες άλλο δάνειο να ξεπληρώσεις το προηγούμενο...
Και μετά φυλακή
94 στανταρ γαμουσα την εστεμμενη μις γαστουνη του 94 τοτε
οχι ποια φυλακη? μετα πηγαινες σε αλλη τραπεζα και επαιρνες 7Κ δανειο για να πληρωσεις το προηγουμενο και να παρεις και μια 40αρα πλασμα και ενα χομ θεατερΚαι μετά φυλακή
επι πασοκαρας τα δανεια ηταν σα να σηκωνεις απο το ατμ για το ΣΚ
ηθελες να πας το γκομενακι 3μερο στη σαντορινη? 5Κ
φαύλος κύκλος :-μετά έπαιρνες άλλο δάνειο να ξεπληρώσεις το προηγούμενο...
οχι ποια φυλακη? μετα πηγαινες σε αλλη τραπεζα και επαιρνες 7Κ δανειο για να πληρωσεις το προηγουμενο και να παρεις και μια 40αρα πλασμα και ενα χομ θεατερ
Σήμερα αυτές τις μαλακίες πληρώνουν οι συνταξιούχοιοχι ποια φυλακη? μετα πηγαινες σε αλλη τραπεζα και επαιρνες 7Κ δανειο για να πληρωσεις το προηγουμενο και να παρεις και μια 40αρα πλασμα και ενα χομ θεατερ
οχι ποια φυλακη? μετα πηγαινες σε αλλη τραπεζα και επαιρνες 7Κ δανειο για να πληρωσεις το προηγουμενο και να παρεις και μια 40αρα πλασμα και ενα χομ θεατερ
Και εγώ τις μυνησεις που είχα φάει το 83-84 για παραβίαση ωραριου, με πιο νόμο τις έφαγα;94 στανταρ
στερνα μουνια ταΤον Φεβρουάριο του 1994, η πλατεία Συντάγματος μετατράπηκε σε μια μεγάλη πίστα, σχεδόν όμοια με αυτές των νυχτερινών κέντρων. Έλειπαν μόνο τα γκαρσόνια, οι λουλουδούδες και οι μπάρες. Το κέφι όμως εκτινασσόταν στα ύψη, εξαιτίας των μεγάλων ηχείων που είχαν στηθεί και έπαιζαν τραγούδια, για τους «άστεγους μπαρόβιους και νυχτοπερπατητές» της πόλης....
ας φερουν πισω τις γκομενες και τις σαντορινες και τις πλασμα εδω εμεις δεν εχουμε λεφτα ουτε για netflix και παιζουμε τη ζωη μας κορωνα γραμματα στα σκοτεινα και δολια λιμερια των τορεντΣήμερα αυτές τις μαλακίες πληρώνουν οι συνταξιούχοι
καμμια σχεση....Σήμερα αυτές τις μαλακίες πληρώνουν οι συνταξιούχοι
Και εγώ τις μυνησεις που είχα φάει το 83-84 για παραβίαση ωραριου, με πιο νόμο τις έφαγα;
Έχεις κανένα μαλακοπίτουρα γείτονα;Και εγώ τις μυνησεις που είχα φάει το 83-84 για παραβίαση ωραριου, με πιο νόμο τις έφαγα;
με τον νομο του μερφυ μαλλον γερο μηπως βρηκαν μονο εσενα ανοιχτο ?Και εγώ τις μυνησεις που είχα φάει το 83-84 για παραβίαση ωραριου, με πιο νόμο τις έφαγα;
και τα γεραματα το ιδιο γαματα μπραμπ....στερνα μουνια τα
μην λες φευ, μας θυμίζεις τον εκλιπόντα :-και τα γεραματα το ιδιο γαματα μπραμπ....
φευ