troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.169
- Πόντοι
- 5.506
εισαι φινα ντερμπεντερισα....ειναι μερακλης αλλα εσυ εισαι καταμπουζουκλης τρουμπακη δεν ηξερα τι παπουτσι να φορεσω στην κηδεια και πηρα 3
εισαι φινα ντερμπεντερισα....ειναι μερακλης αλλα εσυ εισαι καταμπουζουκλης τρουμπακη δεν ηξερα τι παπουτσι να φορεσω στην κηδεια και πηρα 3
Εγώ την δική μου την τύλιξα με χρυσόχαρτο για να κάνω εφέ στα γκομενάκια.
σωραιος. να μου την δωκεις να παω να κανω εφε στην αγορα να ψωνίζω χωρις οριο γκολντ μαδα φακα θα τους πωΕγώ την δική μου την τύλιξα με χρυσόχαρτο για να κάνω εφέ στα γκομενάκια.
εγω βαζω μια μπροστα στο πορτοφολι κανονικη μεν αλλα που ειναι χρεωμενη μεχρι το λαιμο και απο πισω κολλητα μια δεσμιδα τηλεκαρτες για εφεΕγώ την δική μου την τύλιξα με χρυσόχαρτο για να κάνω εφέ στα γκομενάκια.
ξεκαθαραεισαι φινα ντερμπεντερισα....
Ζωγραφιζετε αποψε λεμε
εγω βαζω μια μπροστα στο πορτοφολι κανονικη μεν αλλα που ειναι χρεωμενη μεχρι το λαιμο και απο πισω κολλητα μια δεσμιδα τηλεκαρτες για εφε
αστο το μαδα φακα ρε ερι....μονο με τον ταραντινο θα μπορεσω να σε παντρεψω εσενασωραιος. να μου την δωκεις να παω να κανω εφε στην αγορα να ψωνίζω χωρις οριο γκολντ μαδα φακα θα τους πω
εσυ μην γελασκεις μικρο μαμουνι
αγαπημενος ο ταραντινο ςςςαστο το μαδα φακα ρε ερι....μονο με τον ταραντινο θα μπορεσω να σε παντρεψω εσενα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαεσυ μην γελασκεις μικρο μαμουνι
τι μλκςεγω ουτε κοκορι πανω στον καθρεπτακι δε σφαζω αν η καρτα δεν εχει οριο απεριοριστο να ουμε
εγω βαζω μια μπροστα στο πορτοφολι κανονικη μεν αλλα που ειναι χρεωμενη μεχρι το λαιμο και απο πισω κολλητα μια δεσμιδα τηλεκαρτες για εφε
ενα διπιτο με γυρο το χτυπουσα ασαλιωτα, αβιαστα, αμαχητιΚαλό κι αυτό.
Προσωπικά κάνω κάτι παρόμοιο στα μετρητά.
Βάζω μπροστά τρία - τέσσερα κατοστάρικα και από πίσω καμιά πενηνταριά κατοχικά χαρτονομίσματα και τα διπλώνω στη μέση. Το μάτσο γίνεται σαν δίπιτο με γύρο.
τα κατοσταρικα ειναι εκεινα τα πρασινα? γιατι το δικο μου το διπυτο εχει παντα χρωμα μπλε?Καλό κι αυτό.
Προσωπικά κάνω κάτι παρόμοιο στα μετρητά.
Βάζω μπροστά τρία - τέσσερα κατοστάρικα και από πίσω καμιά πενηνταριά κατοχικά χαρτονομίσματα και τα διπλώνω στη μέση. Το μάτσο γίνεται σαν δίπιτο με γύρο.
τα κατοσταρικα ειναι εκεινα τα πρασινα? γιατι το δικο μου το διπυτο εχει παντα χρωμα μπλε?
δεν περνανε πια?Ναι. Εκατοδόλαρα.
Τα έχω φυλαγμένα από το 2004 που πουλούσα κάτι πλαστά εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε κάτι αμερικανάκια.