troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.194
- Πόντοι
- 5.506
θειο μετα τα 3μερα να αναλαβει και ο νικ να παντρεψουμε με τη ερι και θα γινουν δουλειεςevents διαλογισμού...
θείο κάνουμε ένα νήμα διαλογισμού?
θειο μετα τα 3μερα να αναλαβει και ο νικ να παντρεψουμε με τη ερι και θα γινουν δουλειεςevents διαλογισμού...
Τώρα θα με τρελάνετε; 82-83-84, είχα ένα μπαράκι και φαστφουνταδικο.παπαρια...βατεψε την γυναικα του ανταγωνιστη τωρα ψαχνετε ο παππους γιατι εφαγε μυνηση
events διαλογισμού...
Τώρα θα με τρελάνετε; 82-83-84, είχα ένα μπαράκι και φαστφουνταδικο.
Στη περιοχή που ήμουνα είχε κοντά 2 ντίσκο, οι οποίες έκλειναν δια νόμου στις 3 η ώρα. Όλος ο κόσμος ερχόταν στο μαγαζί μου για σάντουιτς, και τελευταίος ο αστυνόμος ( ναναι καλά ο άνθρωπος, με άφηνε πρώτα να σερβίρω καμμια 30αρια άτομα) και μου εριχνε την μυνηση για παραβίαση ωραριου.
θειο μην τα σκαλιζεις...εχουμε και κατασκοπουςΕκεί τους υποδέχθηκε ένας εκ των μισθωτών της βίλας, γνωστός στη Μύκονο ως «Johnny», ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι είναι ο υπεύθυνος της κατοικίας,
δηλώνοντας πως ενοικιαστής της είναι ένας υπήκοος Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με το όνομα Αλ Τζαζίρα.
Τώρα θα με τρελάνετε; 82-83-84, είχα ένα μπαράκι και φαστφουνταδικο.
Στη περιοχή που ήμουνα είχε κοντά 2 ντίσκο, οι οποίες έκλειναν δια νόμου στις 3 η ώρα. Όλος ο κόσμος ερχόταν στο μαγαζί μου για σάντουιτς, και τελευταίος ο αστυνόμος ( ναναι καλά ο άνθρωπος, με άφηνε πρώτα να σερβίρω καμμια 30αρια άτομα) και μου εριχνε την μυνηση για παραβίαση ωραριου.
πως το λεγανε ρε εκεινο το αφτεραδικο στον δρομο που περναει απο το καβο ντορο στην καστελλα
ενταξ ρε παππου...αυτο ηταν παλια...απο το 85 και μετα ξεφυγαν τα πραματα
ο Αντρεας μας αφηνε μεχρι το πρωι
στο πλακωστροτο?την καριμπιαν λες?πως το λεγανε ρε εκεινο το αφτεραδικο στον δρομο που περναει απο το καβο ντορο στην καστελλα
οχι καπως αλλιως ιστορικο μαγαζι θα το θυμηθωστο πλακωστροτο?την καριμπιαν λες?
ειπες καβο ντορο που ποτε δεν ηταν γνωστο....στο τοτε μπαρ γινοτανε χαμος.
ο πατερας βαγγελα επαιζε καραβια στο μπαρμπουτι και εκει ηταν τα καλυτερα παιδια
ναι ναι ρε συ.....οχι καπως αλλιως ιστορικο μαγαζι θα το θυμηθω
μου αρεσει ρε ρεμπεσκε που θες να ντυθουμε με τα βαφτιστικα μας να παρουμε την μπεντλει του θειου και να παμε στο αιλαντ...αν εχει 4 βυζια εγω εδινα
οταν πληρωνει ο θειος παω αιλαντ με τη μπεντλει...μου αρεσει ρε ρεμπεσκε που θες να ντυθουμε με τα βαφτιστικα μας να παρουμε την μπεντλει του θειου και να παμε στο αιλαντ...
το παο αλαιβ παει φανταστικα...εχει μαζεψει 1282 ευρω
Σκέφτεσαι να τσοντάρεις;Έχουμε ανάγκη και το τελευταίο ευρώ... :S
περιμενω μια σημαντικη κληρονομια τυπε απο ενα θειο μου ....
μολις την παρω θα τσονταρω τουλαχιστον 3 ευρω (ενα χιλιαρικο σε δραχμες για να καταλαβεις το μεγεθος)....
οταν πληρωνει ο θειος παω αιλαντ με τη μπεντλει...
αλλα ολες τις αλλες μερες που ειμαι ρεμαλι πηδαω και4βυζεςμπουλντώζες.
αν οι μπουλντοζες εχουν φεραρι τις πηδαω και αυτες δε κανω διακρισειςΕδώ είσαι.
μάρκετ, πάντα πήγαινα 3 το πρωί και μετα γυαλί το πρωί και δουλειά :Sπως το λεγανε ρε εκεινο το αφτεραδικο στον δρομο που περναει απο το καβο ντορο στην καστελλα