erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τι εχεις μανα μου;Αποχωρώ. Δεν είμαι καθόλου καλά. :'(
τι εχεις μανα μου;Αποχωρώ. Δεν είμαι καθόλου καλά. :'(
Τι; Θα τα φτύσεις και εσύ; Και αυτό το νήμα θα μείνει στα χ(κωλομ)ερια της Ερης;Αποχωρώ. Δεν είμαι καθόλου καλά. :'(
ειμαι η πλησιέστερη συγγενης..Τι; Θα τα φτύσεις και εσύ; Και αυτό το νήμα θα μείνει στα χ(κωλομ)ερια της Ερης;
ελπιζω αντι για κολλυβα και κονιακ να μην μας σερβιριστει μερεντα :Sεγω ειπα να παραβρεθω μονο στα εννιαμερα. αυτα του κωλου ξερετε..
εσυ με το κυκλακι σου που πας; θες και παρα φυση οπως θα ελεγε και ο αειμνηστοςελπιζω αντι για κολλυβα και κονιακ να μην μας σερβιριστει μερεντα :S
δεν ψωνιζω απο πουλ εντ μπερ να ξερειςεσυ με το κυκλακι σου που πας; θες και παρα φυση οπως θα ελεγε και ο αειμνηστος
ψωνισες απο σβερκο εσυ γιαυτο..δεν ψωνιζω απο πουλ εντ μπερ να ξερεις
παλια πολυ παλια ομωςψωνισες απο σβερκο εσυ γιαυτο..
αυτα να τα πεις εκει που ξες οτι σε παιρνει που τους αρεσουν τα κυκλακιαπαλια πολυ παλια ομως
πουτσες χιλιαδες δες στις ελλεηνιδες, οι παιχτες γαμανε ,οι ψωλες απλα υπαρχουν σε καθε παντελονι μεσα μικρες μεγαλες χοντρες λεπτες ζαβες ισες τριχωτες ξυρισμενες σκοτισμενες η ανεμελεςαυτα να τα πεις εκει που ξες οτι σε παιρνει που τους αρεσουν τα κυκλακια
πεφτω απο τα συννεφα.. τι κριμα να μην εχω εστω και μιαπουτσες χιλιαδες δες στις ελλεηνιδες, οι παιχτες γαμανε ,οι ψωλες απλα υπαρχουν σε καθε παντελονι μεσα μικρες μεγαλες χοντρες λεπτες ζαβες ισες τριχωτες ξυρισμενες σκοτισμενες η ανεμελες
γεια ου αστατε γιατι εφαγες ολα τα σοκολατακια;καημενε καλωδιε! εμεινες με την ψωλη στο χερι! >