athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.687
- Πόντοι
- 12.756
απλας λεβεντης και ντελικανης...φαντασου παιρνει 2 φορες ψωμι απο τον φουρνο την εβδομαδα
απλας λεβεντης και ντελικανης...φαντασου παιρνει 2 φορες ψωμι απο τον φουρνο την εβδομαδα
νου σου εκανε αναλυση ο θειος το πρωι...
Εγώ πάντως αν ήμουν νηματοθέτης, θα ανοίγαμε κανά μπουκαλάκι να το γιορτάσουμε. Ακου περγαμόντο. :S Αλλά τον ξετίναξε η μανάρι. Φευαπλας λεβεντης και ντελικανης...φαντασου παιρνει 2 φορες ψωμι απο τον φουρνο την εβδομαδα
Εγώ πάντως αν ήμουν νηματοθέτης, θα ανοίγαμε κανά μπουκαλάκι να το γιορτάσουμε. Ακου περγαμόντο. :S Αλλά τον ξετίναξε η μανάρι. Φευ
Τρουμπα λαιβ ιδανικαΕγώ πάντως αν ήμουν νηματοθέτης, θα ανοίγαμε κανά μπουκαλάκι να το γιορτάσουμε. Ακου περγαμόντο. :S Αλλά τον ξετίναξε η μανάρι. Φευ
Κουβαρντόπαιδο ο θείος. :S
Καλημέρα πιστέ ακόλουθε του μπλεθα είναι ένα πιατάκι με 3 κομμάτια μέσα και κάθε μέλος θα έχει από ένα...
Ωπα, επανάσταση?τελικά με περγαμ[size=10pt]ώ[/size]το θα την βγάλουμε?
τελικά με περγαμ[size=10pt]ώ[/size]το θα την βγάλουμε?
Καλημέρα πιστέ ακόλουθε του μπλε
Τι θα λεγες εσύ?
Κουβαρντόπαιδο κι εσύ. Φευ. :SΕγώ πρότεινα αντί για περγαμώτο, γλυκό βύσσινο αφού κάθε πιατάκι θα έχει μέχρι 10 κομμάτια περίπου και με το σιρόπι κάνεις και βυσσινάδα.
Ελπίζω να με ακούσουν...
Κουβαρντόπαιδο κι εσύ. Φευ. :S
Μέχρι τότε θα του τα χει φάει όλα η μανάρι . Εμφιαλωμένο κι άμαΑν είχε έρθει νωρίτερα ο Κυριακός στα πράγματα θα είχαμε ανάπτυξη άρα και καλύτερα περιθώρια, του χρόνου στις 30000 σελ...
Μέχρι τότε θα του τα χει φάει όλα η μανάρι . Εμφιαλωμένο κι άμα
Μέχρι τότε θα του τα χει φάει όλα η μανάρι . Εμφιαλωμένο κι άμα
Λύσε μου μια διαχρονική απορία. Τι είναι τόσο ενδιαφέρον? Αυτό το ζζζζζζζζζζ που ακούγεται?Πείνασα...
Πάω να φάω και φεύγω για Μόντσα!
Λύσε μου μια διαχρονική απορία. Τι είναι τόσο ενδιαφέρον? Αυτό το ζζζζζζζζζζ που ακούγεται?
Αρχικά μιέσαι. Κατά δεύτερον έχω κάνει μια προσπάθεια να το παρακολουθήσω να δω κι εγώ τι είναι βρε αδελφέ, και το μόνο που βλέπω, είναι αυτοκίνητα να κάνουν γύρω γύρω όλοι. Και?
Δεν ειναι μυγακια, μην τρεχεις με τη μυγοσκοτωστρα μεσα στο σπιτι.
Αρχικά μιέσαι. Κατά δεύτερον έχω κάνει μια προσπάθεια να το παρακολουθήσω να δω κι εγώ τι είναι βρε αδελφέ, και το μόνο που βλέπω, είναι αυτοκίνητα να κάνουν γύρω γύρω όλοι. Και?