lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν είμαι πλέον κιουρία. Βαρετό και ανούσιο.Τωρα αυτοι ειναι τροποι για μια κιουρια; Φευ
Δεν είμαι πλέον κιουρία. Βαρετό και ανούσιο.Τωρα αυτοι ειναι τροποι για μια κιουρια; Φευ
Δεν είμαι πλέον κιουρία. Βαρετό και ανούσιο.
Η λέξη πουτό έχει 2 ερμηνείεςΠοτε θα παμε για πουτο;
Η λέξη πουτό έχει 2 ερμηνείες
α) Εχει παραπανίσιο το υ
Β) Της λείπει το σ.
και στις δύο προτάσεις η απάντηση είναι ΠΟΤΕ
ΔΕΝΥΠΑΡΧΕΙΝΑΤΑΛΙΛΕΜΕ.Οι μελαμψοι του νηματος θα εχουν δωρο και λωκο Ναταλι που ειναι σε προσφορα.
Ξερω κωλο-γερε, gamiemaikaigw
....εδω θα το πληρωσουμε και ρεφενε...αυτο που το παςτελικά με περγαμ[size=10pt]ώ[/size]το θα την βγάλουμε?
Λύσε μου μια διαχρονική απορία. Τι είναι τόσο ενδιαφέρον? Αυτό το ζζζζζζζζζζ που ακούγεται?
Barock rules
Επειδή είμαι αρκετά χρόνια μέλος και όχι από αυτά που παρακολουθούν και γράφτηκαν μόλις τώρα, να σας ενημερώσω ότι σπανίως γράφω σε άλλα νήματα καθώς δεν με απασχολούν διόλου, ούτε ταιριάζουν στη χιουμοριστική και μόνο διάθεση της συμμετοχής μου στο σαη.Κυρα-Ρεγγινα δεν ερχεστε λιγο στο νημα με το γκωνλικον ερωτα να μας πειτε 2-3 πραματακια;
το χιουμοριστικο θελω και εγωΕπειδή είμαι αρκετά χρόνια μέλος και όχι από αυτά που παρακολουθούν και γράφτηκαν μόλις τώρα, να σας ενημερώσω ότι σπανίως γράφω σε άλλα νήματα καθώς δεν με απασχολούν διόλου, ούτε ταιριάζουν στη χιουμοριστική και μόνο διάθεση της συμμετοχής μου στο σαη.
Γκουρμέ :SΕλατε πλεμπα, μαθαινετε απο το αγλαισμα.
Στις ελλεηνίδες γίνεται το απόλυτο μαδομούνι, με ολόκληρα σεντόνια, και πετάγεται τυπος από το πουθενά και γράφει ιστορία που "βίωσε" όταν ήταν 16 χρονών σε απάντηση 20 σελίδες πριν την μανούρα
Στην δική μου κουζίνα δεν πλένω πιάτα γιατί δεν μαγειρεύω. Οσο για τους μύστες, χύστες, ρέκτες κλπ, που για να γράφουν όλη μέρα εδώ δεν το εξασκούν, να μην γράφουν, να μη σχολιάζονται.Για να εχουμε μια καλη ταξη πραγματων μηπως θα ηταν προτιμωτερο να κατσεις στη κουζινα σου να πλυνεις πιατα απο το να δινεις συμβουλες-οδηγιες στους μυστες, ρεκτες και χυστες του σαη που και ποτε θα καταθετουν τους προβληματισμους τους;
Γνωμη μου.
Στην δική μου κουζίνα δεν πλένω πιάτα γιατί δεν μαγειρεύω. Οσο για τους μύστες, χύστες, ρέκτες κλπ, που για να γράφουν όλη μέρα εδώ δεν το εξασκούν, να μην γράφουν, να μη σχολιάζονται.
Αν δεν έτρωγες πόρτα για το πουτό, θα έκανες τέτοια παράθεση μπαρού?
Γνώμη μου