lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Να μαγειρέψω κάτι πρόχειρο ή delivery?
Τι; Θα μας δίνει ο τσιγκουναρος 50 ευρώ για μπαίνουμε στο νήμα του;50 ευρω εισοδος στο νημα παρακαλω....
Χωρίς αποδειξη ποσο μου κοβεις; ;50 ευρω εισοδος στο νημα παρακαλω....
τι εστι προχειρο?Να μαγειρέψω κάτι πρόχειρο ή delivery?
Τι υλικά έχεις;Να μαγειρέψω κάτι πρόχειρο ή delivery?
Τα πάντα έχω.Τι υλικά έχεις;
Καμιά καρμπονάρατι εστι προχειρο?
Ντελιβερυ αναφανδονΤα πάντα έχω.
Καμιά καρμπονάρα
Βάλε στο μίξερ ότι λαχανικό έχεις, με μπόλικη παρμεζάνα. Οπωσδηποτε όμως και μια ντοματα. Κάνε και μια μακαρονάδα, και μόλις γίνουν τα μακαρόνια ρίξε μέσα τα λαχανικά.Τα πάντα έχω.
Καμιά καρμπονάρα
Τα λαχανικά άβραστα?Βάλε στο μίξερ ότι λαχανικό έχεις, με μπόλικη παρμεζάνα. Οπωσδηποτε όμως και μια ντοματα. Κάνε και μια μακαρονάδα, και μόλις γίνουν τα μακαρόνια ρίξε μέσα τα λαχανικά.
Καλή ορεξη
Εεε ναι...να ναι τραγαναΤα λαχανικά άβραστα?
Εχω τρελαθεί εδώ και κανά 20ήμερο στο ντελίβερι. Η βαρεμάρα πάει σύννεφοΝτελιβερυ αναφανδον
Φυσικά. Θα τα ριξεις όμως μόλις σουρωσεις την μακαρονάδα και είναι ακόμα καυτή.Τα λαχανικά άβραστα?
Εχω τρελαθεί εδώ και κανά 20ήμερο στο ντελίβερι. Η βαρεμάρα πάει σύννεφο
Βάλε με στο θέμα γιατί βαριέμαι να διαβάζω πίσωγια το περγαμοντο μιλια κανεις...ολο το βαρος στον θειο
για το περγαμοντο μιλια κανεις...ολο το βαρος στον θειο
στα 25000 μνμ ο θειος εκανε την υπερβαση και ειπε οτι θα κερασει περγαμοντο το νημα....Βάλε με στο θέμα γιατί βαριέμαι να διαβάζω πίσω
Κουβαρντόπαιδο ο θείος. :Sστα 25000 μνμ ο θειος εκανε την υπερβαση και ειπε οτι θα κερασει περγαμοντο το νημα....
νου σου εκανε αναλυση ο θειος το πρωι...Βαζω ενα βαζακι προσφορα
Καλημέρα. >
Στο skroutz.gr έχει το βαζάκι με περγαμόντο [125 gr] 2,45 €. Επιπλέον 3,90 € μεταφορικά και 2,60 € εάν πληρωθεί αντικαταβολή [αφού δεν εμπιστευόμεθα τας πιστωτικάς κάρτας, ως εφευρέσεις του Εωσφόρου και των Εβραίων].
Σύνολο 8,95 € ...
Θα καταντήσω άστεγος εξαιτίας σας ...
'Παιδιά', όλοι ρεφενέ για να σας κεράσω στις 25.000 σελίδες.
απλας λεβεντης και ντελικανης...φαντασου παιρνει 2 φορες ψωμι απο τον φουρνο την εβδομαδαΚουβαρντόπαιδο ο θείος. :S