Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Γεια σου κωλογερακο μου
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
Η Ναταλί σου έμαθα ξέκοψε από τους κακούς πελάτες και τώρα μετραει το χρόνο αντίστροφα για να σε ξαναδεί
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
δεν ξερω θειο αλλα εκει εισαι κοντα ψυχανεμιζομαιΜε ποια θειο;;;![]()
O έρωτας φίλε τρουμπάκη μου και τελευταία πίστα έχει και delete έχει όταν πρέπει.εγω θειε αφου τερματισα το νιντ φορ σπιντ,στην δουλεια μου καταφερα σχεδον τα παντα κατεληξα στο συμπερασμα οτι μονο ο ερωτας ειναι παιχνιδι που δεν εχει τελευταια πιστα....
τι λες ρε ρεγκινα....εδω εγω ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος στον πλανητη που πιστευω οτι θα παρουμε το μουντομπασκετ....O έρωτας φίλε τρουμπάκη μου και τελευταία πίστα έχει και delete έχει όταν πρέπει.
Καλημέρα σας![]()
δεν ξερω θειο αλλα εκει εισαι κοντα ψυχανεμιζομαι
Μεγαλώνοντας φίλε μου θεωρώ ότι οι σχέσεις πρέπει να είναι αβίαστες. Να βγαίνει το "μαζί" χωρίς προσπάθειες. Αμα μπει το ρήμα προσπαθώ, βράσε όρυζα. :Sτι λες ρε ρεγκινα....εδω εγω ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος στον πλανητη που πιστευω οτι θα παρουμε το μουντομπασκετ....
δεν τα παραταμε ποτε...
διαφωνω φιλαρακι...επειδη ποτε δεν θα ειμαστε τελειοι και το περφεκτ ματς δεν υπαρχει....καλο ειναι να υπαρχει και μια προσπαθεια...τι διαολο τεμπεληδες ειμαστε?Μεγαλώνοντας φίλε μου θεωρώ ότι οι σχέσεις πρέπει να είναι αβίαστες. Να βγαίνει το "μαζί" χωρίς προσπάθειες. Αμα μπει το ρήμα προσπαθώ, βράσε όρυζα. :S
Αλλο το να προσαρμόζεσαι σε κάποια πράγματα για να περπατάς μαζί κι άλλο να χάνεσαι ο ίδιος μέσα σε μια σχέση. Αυτό εννοείται.διαφωνω φιλαρακι...επειδη ποτε δεν θα ειμαστε τελειοι και το περφεκτ ματς δεν υπαρχει....καλο ειναι να υπαρχει και μια προσπαθεια...τι διαολο τεμπεληδες ειμαστε?
και ραπανακια να φυτεψεις θελει προσπαθεια να βγουν
αν δεν αξιζει η προσπαθεια τοτε ναι....ΚΑΜΜΙΑ
Δεν υπάρχει Ναταλι. >Γεια σου κωλογερακο μου![]()
Η Ναταλί σου έμαθα ξέκοψε από τους κακούς πελάτες και τώρα μετραει το χρόνο αντίστροφα για να σε ξαναδεί![]()
![]()
Δεν υπάρχει Ναταλι. >
(156meresgianadwtinNatalimou.)
,Καλημέρα και σε εσένα αρχόντισσα.![]()
Ο καλύτερος του χωριού. Καλημέρα σας
![]()
O έρωτας φίλε τρουμπάκη μου και τελευταία πίστα έχει και delete έχει όταν πρέπει.
Καλημέρα σας![]()
50 ευρω εισοδος στο νημα παρακαλω....Σοφον το σαφες
Πότε έχουν γίνει αυτές οι αλλαγές?50 ευρω εισοδος στο νημα παρακαλω....
διαφωνω φιλαρακι...επειδη ποτε δεν θα ειμαστε τελειοι και το περφεκτ ματς δεν υπαρχει....καλο ειναι να υπαρχει και μια προσπαθεια...τι διαολο τεμπεληδες ειμαστε?
και ραπανακια να φυτεψεις θελει προσπαθεια να βγουν
αν δεν αξιζει η προσπαθεια τοτε ναι....ΚΑΜΜΙΑ
50 ευρω εισοδος στο νημα παρακαλω....
Χέσε ψηλά κι αγνάντευε και Νικολό καρτέρειΟ ανθρωπος δεν αλλαζει, ειτε βελτιωνεται ή χειροτερευει. Η προσπαθεια χρειαζεται και αξιζει οταν υπαρχει βελτιωση και προοδος.