barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.132
- Πόντοι
- 5.506
εδω εγω ψωνιζω απο τα μαγαζια εσωρουχα ενω δεν εχω αμορε για να νομιζουν οι γκομενες στο ταμειο και γυρο οτι εχω γκομενα και της ψωννιζω αβερτα
Τσίμπησε καμία τύπε;
εδω εγω ψωνιζω απο τα μαγαζια εσωρουχα ενω δεν εχω αμορε για να νομιζουν οι γκομενες στο ταμειο και γυρο οτι εχω γκομενα και της ψωννιζω αβερτα
Ti einai amore?
σιγουρα γουσταραν αλλα αισθανθηκαν απειλιτικα απο την παρουσια της τοπ γκομενας που σιγουρα σκεφτονται οτι εχω........Τσίμπησε καμία τύπε;
Όταν έγραψε 'στο αμόρε" νόμιζα ότι ήταν εσωρουχάδικο και απόρησα πως δεν το ξέρω. Μετά κατάλαβα τι εννοούσεΩχχ... :S :S :S
Τόσος καιρός πέρασε που ξέχασες?![]()
Οι γυναίκες δε τσιμπάνε με τα δώρα. Οι γυναικούλες τσιμπάνε.
Ρεγγίνα Λούκου - 4 Σεπτεμβρίου 2019
![]()
![]()
![]()
ρε παπαρες....6/10 οταν μου λενε τι νουμερο σουτιεν φοραει η κοπελα και εγω φυσικα δεν ξερω...το συγκρινουν με το δικο τους....Τσίμπησε καμία τύπε;
κατσε ρε ρεγγινα...ολοι μαλακες δλδ ε?Οι γυναίκες δε τσιμπάνε με τα δώρα. Οι γυναικούλες τσιμπάνε.
Ρεγγίνα Λούκου - 4 Σεπτεμβρίου 2019
![]()
![]()
![]()
ρε παπαρες....6/10 οταν μου λενε τι νουμερο σουτιεν φοραει η κοπελα και εγω φυσικα δεν ξερω...το συγκρινουν με το δικο τους....
δεν ειμαι σαλιαρης αλλα το να φερεσε σε μια γυναικα με αυτα που γουσταρει αυτη ειναι καυλα...
ρε παπαρες....6/10 οταν μου λενε τι νουμερο σουτιεν φοραει η κοπελα και εγω φυσικα δεν ξερω...το συγκρινουν με το δικο τους....
δεν ειμαι σαλιαρης αλλα το να φερεσε σε μια γυναικα με αυτα που γουσταρει αυτη ειναι καυλα...
Δεν είπα αυτό τρου. Αυτό που είπα είναι ότι μια γυναίκα σε γουστάρει για αυτό που είσαι, για το πόσο καλά την κάνεις να νιώθει. Τα δώρα, σαφώς ευπρόσδεκτα, αλλά όχι προϋπόθεση για να σε γουστάρει. Οι γυναικούλες κοιτάνε τι θα αρπάξουνε και μόνο.κατσε ρε ρεγγινα...ολοι μαλακες δλδ ε?
τα δωρα στις γυναικες ειναι σα το νερο...
πρεπει να ειναι με συνεχομενη ροη και μη διαπραγματευσιμα..
αλλιως θα τις βρεις μια μερα καβαλα στον τεχνικο της ευδαπ
Saul 2019 23:37
Δεν είπα αυτό τρου. Αυτό που είπα είναι ότι μια γυναίκα σε γουστάρει για αυτό που είσαι, για το πόσο καλά την κάνεις να νιώθει. Τα δώρα, σαφώς ευπρόσδεκτα, αλλά όχι προϋπόθεση για να σε γουστάρει. Οι γυναικούλες κοιτάνε τι θα αρπάξουνε και μόνο.
Διευκρίνιση. Εχει μπει το νερό στο αυλάκι ή είναι τυράκι το 5άστερο?Πέταξα σε γκομενέτο ατάκα ''παμε ενα τριημερο στο ταδε 5στερο? δικα μου ολα, εννοειται''. Γνώμη σας.
Σε έχασα μπρο![]()
![]()