troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.455
- Πόντοι
- 5.506
εγω ειμαι παππου προς παππου ολυμπιακος και πειραιωτης....σπαθι σε ολαεγώ μλκιες δεν κάνω αυτά εσείς που έχετε μπασταρδεμενο ωροσκόπο χαχαχα
εγω ειμαι παππου προς παππου ολυμπιακος και πειραιωτης....σπαθι σε ολαεγώ μλκιες δεν κάνω αυτά εσείς που έχετε μπασταρδεμενο ωροσκόπο χαχαχα
κοριτσια σας αρεσουν τα μουστακια στους αντρες?
μου φαινεται γινεσαι και εσυ καρελιας και θα μου ανεβει το αιμα στο κρανιο (αν μπορει να γινει αυτο πλεον σε εμενα..
)
οχι ρε συ...για να φυτρωσω και εγω λεω αν μου πειτε προχωρα...να ειμαστε της μοδοςΔιευκρίνησε κάτι πρώτα. Ρωτάς γιατί έχεις ή θα αποκτήσεις? Για να ξέρω τι θα απαντήσω
Γιατί δε γράφεις στις ελλεηνίδες? ΑδικείσαιΘείο αφού θα στο κόψουν στο τέλος...
οχιοχι ρε συ...για να φυτρωσω και εγω λεω αν μου πειτε προχωρα...να ειμαστε της μοδος
αν αξιζει το κοριτσι θειο μετα χαρας....εγω δεν ειμαι κομπλεξικοςΘείο αφού θα στο κόψουν στο τέλος...
αν καταλαθως μπεις εσυ απο firefox και η ρετσινα απο google chrome τσακωνεστε?ρετσίνα μου αν ήταν εδώ ο Σαούλ θα μας ρωτούσε αν όταν είμαστε έξω αλλάζουμε ζώδια πουκάμισα και φίλους
Και φυσικά για τη φίλη μαςρετσίνα μου αν ήταν εδώ ο Σαούλ θα μας ρωτούσε αν όταν είμαστε έξω αλλάζουμε ζώδια πουκάμισα και φίλους
οχι ρε συ...για να φυτρωσω και εγω λεω αν μου πειτε προχωρα...να ειμαστε της μοδος
Πλάκα κάνω θείο, ένας από τους καλύτερούς μου φίλους ήταν μέχρι που άρχισε να χάνει λίγο... :-
αν καταλαθως μπεις εσυ απο firefox και η ρετσινα απο google chrome τσακωνεστε?
δεν ξέρω καρελια καλύτερα να είμαι λάθος κι ας είμαιΈρι με έχεις πάρει με στραβό μάτι ...
Γιατί δε γράφεις στις ελλεηνίδες? Αδικείσαι![]()
![]()
ορίστε!!εγώ τσακωνομαι μόνο αν μπω από όπερααν καταλαθως μπεις εσυ απο firefox και η ρετσινα απο google chrome τσακωνεστε?