lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τι συμβαίνει με το μύστη?δεν ξέρω καρελια καλύτερα να είμαι λάθος κι ας είμαι
Τι συμβαίνει με το μύστη?δεν ξέρω καρελια καλύτερα να είμαι λάθος κι ας είμαι
στην ουσια ηταν ομοφωνία....μουστακι τελος...2 απο τα κοριτσια που εχτιμαω ειπαν οχι...οχι
Μεγάλη συζήτηση. Και ναι και όχιΈχω άδικο?![]()
Τι συμβαίνει με το μύστη?
εσυ κανεις το log in και η ρετσινα κανει το log out?ορίστε!!εγώ τσακωνομαι μόνο αν μπω από όπερα
ε ο μύστη παντρεύεται. Όμως έχει λιώσει στο ξενογαμησι. Τώρα τι θε να πω εγώ εύγε;Τι συμβαίνει με το μύστη?
Τα δίκια σου βουνό. Στηρίζω.ε ο μύστη παντρεύεται. Όμως έχει λιώσει στο ξενογαμησι. Τώρα τι θε να πω εγώ εύγε;
μουστακι τελος...2 απο τα κοριτσια που εχτιμαω ειπαν οχι...οχι
μεχρι και μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις
Αύριο αυτό. Μην τα κάψουμε όλα τα θέματα σε μια μέρα. Θα πέσει αύριο η τηλεθέαση. Ενω τώρα δημιουργούμε αναμονή κοινούρε θα παμε στο ενθετο με τα εσωρουχα η θα κανω αυτοκτονικη κινηση να δω το πετα την φριτεζα?
ρε θα παμε στο ενθετο με τα εσωρουχα η θα κανω αυτοκτονικη κινηση να δω το πετα την φριτεζα?
Αύριο αυτό. Μην τα κάψουμε όλα τα θέματα σε μια μέρα. Θα πέσει αύριο η τηλεθέαση. Ενω τώρα δημιουργούμε αναμονή κοινού![]()
![]()
![]()
![]()
ε ο μύστη παντρεύεται. Όμως έχει λιώσει στο ξενογαμησι. Τώρα τι θε να πω εγώ εύγε;
Τα δίκια σου βουνό. Στηρίζω.
Γυναίκες ... στηρίζω επειδή η Έρι με μπινελικιάζει άνευ λόγου και αιτίας.ΚαλόγεροςΚΩΛΟΓΕΡΟΣ κοντεύω να γίνω!
Ti einai amore?εγω παντως ρε παπαρες τιποτενιοι τολμαω και ψωνιζω εσωρουχα στο αμορε σε ασχετες φασεις....
εδω εγω ψωνιζω απο τα μαγαζια εσωρουχα ενω δεν εχω αμορε για να νομιζουν οι γκομενες στο ταμειο και γυρο οτι εχω γκομενα και της ψωννιζω αβερταεγω παντως ρε παπαρες τιποτενιοι τολμαω και ψωνιζω εσωρουχα στο αμορε σε ασχετες φασεις....