lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κύριος.η επιτροπος του 2021...
δεν μπορω να πω παραπανω
Κύριος.η επιτροπος του 2021...
δεν μπορω να πω παραπανω
Μπαααααα
Μπαααααα
τι μπααααα ρε συ? εχω να κοιμηθω 8ωρο απο το 2012 που πηρε ο θρυλος το κυπελο στο μπασκετ...σημερα 9 η ωρα λεω παω να κοιμηθω αλλα μπααααΜπαααααα
Θέλω να του γράψω ότι όντως του έκανε χάρη η τύπισσα που του κατσε στο ξενοδοχείο, αλλά θα γίνει μακελειόΣήμερα δεν έχουμε πολύ τηλεθεαση, έχουν πάει όλοι δίπλα
Εχω να κοιμηθώ πάνω από 3ωρο κανά μήνα τώρα. :Sτι μπααααα ρε συ? εχω να κοιμηθω 8ωρο απο το 2012 που πηρε ο θρυλος το κυπελο στο μπασκετ...σημερα 9 η ωρα λεω παω να κοιμηθω αλλα μπαααα
Έσκασα στο φαΐ παιδιά έφτιαξα κέικ και έφαγα και τέτοιο. Τι λέγαμε
Θέλω να του γράψω ότι όντως του έκανε χάρη η τύπισσα που του κατσε στο ξενοδοχείο, αλλά θα γίνει μακελειό
Θέλω να του γράψω ότι όντως του έκανε χάρη η τύπισσα που του κατσε στο ξενοδοχείο, αλλά θα γίνει μακελειό
Να το κάνω παράθεση αυτό δίπλα?
η κουζινα δεν ειναι μερος για το laptop μπορει οσο εγραφε η ρετσινα να επεφτε πανω κανενα μειγμα πανω και θα εχανες τους κωδικους των accountΈσκασα στο φαΐ παιδιά έφτιαξα κέικ και έφαγα και τέτοιο. Τι λέγαμε
όσο έφτιαχνα κέικ η ρετσίνα έγλειφε τα κουταλιση κουζινα δεν ειναι μερος για το laptop μπορει οσο εγραφε η ρετσινα να επεφτε πανω κανενα μειγμα πανω και θα εχανες τους κωδικους των account
και θα επρεπε μετα να φτιαξεις αναγκαστικα ενα νεο account ''ρετσιναλ λουκου΄΄
Καταλαβαίνεις ασφαλώς ότι το ρήμα γλείφω με ότι αντικείμενο και να έχει, θα ανοίξει ασκούς του αιόλουόσο έφτιαχνα κέικ η ρετσίνα έγλειφε τα κουταλισ
Καταλαβαίνεις ασφαλώς ότι το ρήμα γλείφω με ότι αντικείμενο και να έχει, θα ανοίξει ασκούς του αιόλου
όσο έφτιαχνα κέικ η ρετσίνα έγλειφε τα κουταλισ