Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.777
Πόντοι
606
ξέρεις με ποιους σε παίρνει μπάλα να το κάνεις για αυτό δεν το κάνεις σε αφήνω να ζεις τον μύθο σου στο μπου σε αφήνω να παίξεις ένα ρόλο που τον έχεις πάρει στα σοβαρά και τον έχεις ενστερνιστεί γιατί να στο χαλάσω ;από άλλους αφελείς η στεριμενους μπορεί να δέχτηκες προτάσεις να βγείτε να φάτε να γνωριστείτε να γαμηθητε έχεις λάβει καμία τέτοια πρόταση από εμένα ; Ξέρεις γιατί δεν έχεις λάβει; Γιατί ο ρόλος σου εδώ είναι να με διασκεδάζεις τίποτε παραπάνω  :grin:
καλημερα σε ολους.
εχθες θεωρησα αυτο το ποστ δεικτικο και αυτο σχολιασα.
δεν εχω προσωπικα με κανεναν και ειδικα με το συγκεκριμενο νικ.
ζητω συγνωμη αν καποιοι ενοχληθηκαν οπως επισης και απο τον ιδιο.
καλη συνεχεια,καλημερα σας  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
να τα λες όπως είναι όχι όπως σε βολεύουν η τουλάχιστον να τα λες όλα μιλάγαμε καιρό εδώ πολύ καιρό και απλά κάποια στιγμή σου είπα πάρε το τηλέφωνο να τα πούμε αντί δηλαδή να τα γράφουμε να τα πούμε στο φιλικό σου ζήτησα να βγούμε μήπως ;σου ζήτησα  όταν κατέβεις Αθήνα να βγούμε ; Ανέβηκα Θεσσαλονίκη από τότε πριν 4-5 χρόνια δηλαδή πολλές φορές σου έστειλα ποτε να βρεθούμε; μήπως σου ζήτησα μετά το τηλεφώνημα αυτό και το δικό σου τηλέφωνο; Στο διάρκειας 5 λεπτών τηλέφωνημα  μας;έχεις κανένα πιεμ από εμένα με πρόσκληση για έξοδο φαγητό ; Αν το έχεις βγάλτο άν δεν έχεις συνέχισε να ζεις τον μηθο σου να με διασκεδάζεις και μην μου σκοτιζεις τα παπάρια

καταρχάς κλείω με την στιχομυθία με τον τομα δηλαδή μιλάμε πραγματικά γελούσα σημερα το πρωι μονη μου

εκει που λες λες λες εσυ σεντονι πετας κάτι για σαλοναρισμα στο μπουρδελο της ζωης και ο αλλος ο θεουλης απανταει :

καλα αμα σαλοναρεις ελα τραβα μου τ αρχιδια..

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

δευτερον και η ουσια, ήρθες θεσσαλονικη και ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ γαμω το δια σου;  

μετα απο αυτο παιδια ολα μου τα ονειρα και οι ελπίδες επεσαν στο κενο. μου γαμησε την μερα.  :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλημερα σε ολους.
εχθες θεωρησα αυτο το ποστ δεικτικο και αυτο σχολιασα.
δεν εχω προσωπικα με κανεναν και ειδικα με το συγκεκριμενο νικ.
ζητω συγνωμη αν καποιοι ενοχληθηκαν οπως επισης και απο τον ιδιο.
καλη συνεχεια,καλημερα σας  :hi:
ε ρε μπειμπι στερημενο... :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

καταρχάς κλείω με την στιχομυθία με τον τομα δηλαδή μιλάμε πραγματικά γελούσα σημερα το πρωι μονη μου

εκει που λες λες λες εσυ σεντονι πετας κάτι για σαλοναρισμα στο μπουρδελο της ζωης και ο αλλος ο θεουλης απανταει :

καλα αμα σαλοναρεις ελα τραβα μου τ αρχιδια..

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

δευτερον και η ουσια, ήρθες θεσσαλονικη και ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ γαμω το δια σου;  

μετα απο αυτο παιδια ολα μου τα ονειρα και οι ελπίδες επεσαν στο κενο. μου γαμησε την μερα.   :coffee:

θειτσα ποιος σε πειραξε!?  :tickedoff:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλημερα σας φιλτατοι....ειμαστε καλα ;;
διαβασα την μικροενταση που δημιουργηθηκε...ομως δεν μου επιτρεπεται να παρω θεση... απλα συνηστω ψυχραιμια ...πολυ ευκολα στα γραπτα μπορει να δημιουργηθουν λαθος ερμηνιες ισως επειδη δεν βλεπουμε την εκφραση του ατομου που τα γραφει και δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως τα εννωει...αυτα εχει η διαδυκτιακη επικοινωνια...θελω να πιστευω οτι οι δυο εμπλεκομενοι θα τα βρουν ....μια ομορφη παρεα ειμαστε ...ή μαλλον εισαστε ...γιατι εγω νεος ειμαι εδω ....γι αυτο και κολησα στο νημα...
ας παρω τωρα κανα καφε...
...και καμια τυροπιτα....
...αντε και κανα κρουασανακι να φυγει μετα η τυριλα απ το στομα...
:happy: :happy:
εμεις με τον μπραμπ ετσι μαλωνουμε εχουμε ξεχεστει και χειροτερα στο παρελθον μην αγχωνεστε.. :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
κωλογερε εχει πεσει μαυριλα στον χωρο! ολο τα ιδια και τα ιδια! μολις κληρονομισω τον θειο μου θα το γυρισω σε σιτιτουρια! ---  :erection: :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom