NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Σαν το pac man δεν έχει
να τα λες όπως είναι όχι όπως σε βολεύουν η τουλάχιστον να τα λες όλα μιλάγαμε καιρό εδώ πολύ καιρό και απλά κάποια στιγμή σου είπα πάρε το τηλέφωνο να τα πούμε αντί δηλαδή να τα γράφουμε να τα πούμε στο φιλικό σου ζήτησα να βγούμε μήπως ;σου ζήτησα όταν κατέβεις Αθήνα να βγούμε ; Ανέβηκα Θεσσαλονίκη από τότε πριν 4-5 χρόνια δηλαδή πολλές φορές σου έστειλα ποτε να βρεθούμε; μήπως σου ζήτησα μετά το τηλεφώνημα αυτό και το δικό σου τηλέφωνο; Στο διάρκειας 5 λεπτών τηλέφωνημα μας;έχεις κανένα πιεμ από εμένα με πρόσκληση για έξοδο φαγητό ; Αν το έχεις βγάλτο άν δεν έχεις συνέχισε να ζεις τον μηθο σου να με διασκεδάζεις και μην μου σκοτιζεις τα παπάριακαλημέρα μπραμπ. Θα σε πάρω ένα τηλέφωνο το μεσημέρι από το τηλέφωνο που εσύ μου έδωσες που δεν θες να γνωριστούμε να μου τα πεις αυτά να μην κάθεσαι γραφείς και κουράζεσαι να αποδείξεις ότι είμαι ελέφαντας.
Υ. Γ
1.προφανως βαριέμαι απιστευτα κ δεν θα ασχοληθώ προτιμώ να πάω να πιω κανένα καφέ το μεσημέρι.
2.οταν έχεις θέμα μαζί μου μην προσπαθείς να υποβιβασεις όσους με ξέρουν και με εκτιμούν. Δείχνεις κουτος πάνω στα νεύρα σου ενώ δεν είσαι.
3.οπως είπες κάνουμε πλακίτσα μην το εξηγουμε αν δύο σελίδες. Το ζήσαμε το έργο του μαλωματος μας καταντάει γραφικό. Οπότε τα σεντόνια για το πως με βλέπεις δεν χρειάζονται. Ρίξε την ατάκα σου να γελάσουμε κ τέλος. Ποια είναι η φάση δηλαδή μην θεωρήσω ότι με γουστάρεις; δεν έχω τέτοια θέματα μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο.
Όχι ρε, ο Τομα ξέρει πως έχω γνωριστεί με την Ερη και ξέρει πως δεν σαλιαρίζω.Για το νικοτρίβη λες;![]()
Αυτό που με κάνει να γελάω από χθες πάντως, είναι η σιωπή των υπολοίπων στις υποτιθέμενες διαμάχες.
κλαίω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την επόμενη φορά θα πάρω τον άστατο μαζι μου για φαγητό. Ειδα και επαθα να σε κάνω να φας.
καλημερα σας φιλτατοι....ειμαστε καλα ;;
διαβασα την μικροενταση που δημιουργηθηκε...ομως δεν μου επιτρεπεται να παρω θεση... απλα συνηστω ψυχραιμια ...πολυ ευκολα στα γραπτα μπορει να δημιουργηθουν λαθος ερμηνιες ισως επειδη δεν βλεπουμε την εκφραση του ατομου που τα γραφει και δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως τα εννωει...αυτα εχει η διαδυκτιακη επικοινωνια...θελω να πιστευω οτι οι δυο εμπλεκομενοι θα τα βρουν ....μια ομορφη παρεα ειμαστε ...ή μαλλον εισαστε ...γιατι εγω νεος ειμαι εδω ....γι αυτο και κολησα στο νημα...
ας παρω τωρα κανα καφε...
...και καμια τυροπιτα....
...αντε και κανα κρουασανακι να φυγει μετα η τυριλα απ το στομα...
![]()
![]()
καλημερα σας φιλτατοι....ειμαστε καλα ;;
διαβασα την μικροενταση που δημιουργηθηκε...ομως δεν μου επιτρεπεται να παρω θεση... απλα συνηστω ψυχραιμια ...πολυ ευκολα στα γραπτα μπορει να δημιουργηθουν λαθος ερμηνιες ισως επειδη δεν βλεπουμε την εκφραση του ατομου που τα γραφει και δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως τα εννωει...αυτα εχει η διαδυκτιακη επικοινωνια...θελω να πιστευω οτι οι δυο εμπλεκομενοι θα τα βρουν ....μια ομορφη παρεα ειμαστε ...ή μαλλον εισαστε ...γιατι εγω νεος ειμαι εδω ....γι αυτο και κολησα στο νημα...
ας παρω τωρα κανα καφε...
...και καμια τυροπιτα....
...αντε και κανα κρουασανακι να φυγει μετα η τυριλα απ το στομα...
...άντε και κανένα Ρωσσιδάκι έστω και Ουκρανάκι για τη χώνεψη αυστηρά και μόνο ...
![]()
![]()
ζειτε κωλογεροι! ?
:thebigfinger: