Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.071
Πόντοι
2.606
Καλημέρα :coffee: :coffee:

Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν, γιατί να τα ανακυκλώνουμε?

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Καλημέρα.   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
                     :smitten: :smitten:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.230
Πόντοι
18.546
Καλημέρα σε ερωτευμένους και μη  :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.018
Πόντοι
2.606
καλημέρα μπραμπ. Θα σε πάρω ένα τηλέφωνο το μεσημέρι από το τηλέφωνο που εσύ μου έδωσες που δεν θες να γνωριστούμε να μου τα πεις αυτά να μην κάθεσαι γραφείς και κουράζεσαι να αποδείξεις ότι είμαι ελέφαντας. :grin:
Υ. Γ
1.προφανως βαριέμαι απιστευτα κ δεν θα ασχοληθώ προτιμώ να πάω να πιω κανένα καφέ το μεσημέρι.
2.οταν έχεις θέμα μαζί μου μην προσπαθείς να υποβιβασεις όσους με ξέρουν και με εκτιμούν. Δείχνεις κουτος πάνω στα νεύρα σου ενώ δεν είσαι.
3.οπως είπες κάνουμε πλακίτσα μην το εξηγουμε αν δύο σελίδες. Το ζήσαμε το έργο του μαλωματος μας καταντάει γραφικό. Οπότε τα σεντόνια για το πως με βλέπεις δεν χρειάζονται. Ρίξε την ατάκα σου να γελάσουμε κ τέλος. Ποια είναι η φάση δηλαδή μην θεωρήσω ότι με γουστάρεις; δεν έχω τέτοια θέματα μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο.
να τα λες όπως είναι όχι όπως σε βολεύουν η τουλάχιστον να τα λες όλα μιλάγαμε καιρό εδώ πολύ καιρό και απλά κάποια στιγμή σου είπα πάρε το τηλέφωνο να τα πούμε αντί δηλαδή να τα γράφουμε να τα πούμε στο φιλικό σου ζήτησα να βγούμε μήπως ;σου ζήτησα  όταν κατέβεις Αθήνα να βγούμε ; Ανέβηκα Θεσσαλονίκη από τότε πριν 4-5 χρόνια δηλαδή πολλές φορές σου έστειλα ποτε να βρεθούμε; μήπως σου ζήτησα μετά το τηλεφώνημα αυτό και το δικό σου τηλέφωνο; Στο διάρκειας 5 λεπτών τηλέφωνημα  μας;έχεις κανένα πιεμ από εμένα με πρόσκληση για έξοδο φαγητό ; Αν το έχεις βγάλτο άν δεν έχεις συνέχισε να ζεις τον μηθο σου να με διασκεδάζεις και μην μου σκοτιζεις τα παπάρια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.222
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:

., καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Να εμπλακώ κι εγώ αν και νομίζω πως δεν χρειάζεται.
Μιλάτε λες και ξέρετε ο ένας τον άλλον και πέφτετε σε τεράστια λάθη.
Ο Μπραμπ έχει ένα δίκιο σε όσα είπε, για το ότι η Έρη δεν χρειάζεται υποστήριξης. Είναι τόσο έξυπνη που χρειάζεται 10 από μας για να την κάνουμε καλά και πάλι δεν θα τα καταφέρουμε.

Τη θαυμάζω για όσα έχει κάνει στη ζωή της και για να μην μιλήσω για άλλους που δεν γνωρίζω, θα πω πως εγώ ούτε σε τρεις ζωές δεν θα μπορούσα να κάνω και να ασχοληθώ με όσα πράγματα έχει ασχοληθεί.

Όσο για τον Τομά που και αυτόν γνωρίζω προσωπικά, είναι ο πιο κουλ άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Βγαλμένος στο πεζοδρόμιο της ζωής από τα 13 του, είναι ο φίλος που όλοι θα ήθελαν να έχουν.

Τον Μπραμπ δεν τον γνωρίζω, μπορεί να είναι πιο αξιόλογος από όλους μας. Μίλησα γι αυτούς που ξέρω και καλό θα είναι να παραμείνουμε στο επίπεδο της πλάκας και να μην αξιολογούμε ανθρώπους από την ιντερνετική τους παρουσία.
Θα πέσουμε σε λάθη που κάνουν να γελούν όσους γνωρίζουν.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Αυτό που με κάνει να γελάω από χθες πάντως, είναι η σιωπή των υπολοίπων στις υποτιθέμενες διαμάχες.

κλαίω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.071
Πόντοι
2.606
Αυτό που με κάνει να γελάω από χθες πάντως, είναι η σιωπή των υπολοίπων στις υποτιθέμενες διαμάχες.

κλαίω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγώ πάντως κοιμόμουν από νωρίς χθες... :grin:

και απλά  να συμπληρώσω ότι κι' εγώ δεν πιστεύω ότι χρειάζεται υπεράσπιση η Έρη από τον οποιονδήποτε, μάλλον το αντίστροφο (σε μερικές περιπτώσεις)...
κάποια στιγμή που πιστεύαμε ότι χρειάστηκε το κάναμε.
οι διαμάχες, μέχρι ένα σημείο, έχουν πλάκα αλλά επειδή γίνονται από το πληκτρολόγιο είναι εύκολο κάποιος να χάσει το σημείο που η πλάκα αρχίζει να μην είναι και τόσο πλάκα, οπότε ψυχραιμία! :woldman: :woldman:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.222
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:

... Η ίντριγκα είναι κακος Ίωνος φίλοι μου...
Απολαύστε την ζωή...

Συνημμένα

• IMG_20190829_093141.jpg
    IMG_20190829_093141.jpg
    354 KB · Εμφανίσεις: 20

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Καλημέρα "άτακτα" γερόντια  :hi:

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
καλημερα σας φιλτατοι....ειμαστε καλα ;;
διαβασα την μικροενταση που δημιουργηθηκε...ομως δεν μου επιτρεπεται να παρω θεση... απλα συνηστω ψυχραιμια ...πολυ ευκολα στα γραπτα μπορει να δημιουργηθουν λαθος ερμηνιες ισως επειδη δεν βλεπουμε την εκφραση του ατομου που τα γραφει και δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως τα εννωει...αυτα εχει η διαδυκτιακη επικοινωνια...θελω να πιστευω οτι οι δυο εμπλεκομενοι θα τα βρουν ....μια ομορφη παρεα ειμαστε ...ή μαλλον εισαστε ...γιατι εγω νεος ειμαι εδω ....γι αυτο και κολησα στο νημα...
ας παρω τωρα κανα καφε...
...και καμια τυροπιτα....
...αντε και κανα κρουασανακι να φυγει μετα η τυριλα απ το στομα...
:happy: :happy:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
διαβασα την μικροενταση που δημιουργηθηκε...ομως δεν μου επιτρεπεται να παρω θεση... απλα συνηστω ψυχραιμια ...πολυ ευκολα στα γραπτα μπορει να δημιουργηθουν λαθος ερμηνιες ισως επειδη δεν βλεπουμε την εκφραση του ατομου που τα γραφει και δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως τα εννωει...αυτα εχει η διαδυκτιακη επικοινωνια...θελω να πιστευω οτι οι δυο εμπλεκομενοι θα τα βρουν ....μια ομορφη παρεα ειμαστε ...ή μαλλον εισαστε ...γιατι εγω νεος ειμαι εδω ....γι αυτο και κολησα στο νημα...
...αντε και κανα κρουασανακι να φυγει μετα η τυριλα απ το στομα..
.

εισαι σε καλο δρομο νεαρε!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ζειτε κωλογεροι! ?  :think:

:thebigfinger:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
...αντε και κανα κρουασανακι να φυγει μετα η τυριλα απ το στομα...
...άντε και κανένα Ρωσσιδάκι έστω και Ουκρανάκι για τη χώνεψη αυστηρά και μόνο ...

Το έσιαξα λίγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom