Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.022
Πόντοι
2.606
ναι αναφερθηκες.ειπε οτι με ξερει και το επομενο ποστ σου ηταν αναφορα σε αυτο.
ξερω να διαβαζω και να καταλαβαινω πολυ καλα.
εχω να σου πω κατι ακομα.
σκας μυτη οποτε γραφει η ερη.
και μετα αρχιζεις τις κουραδομαγκιες.
να το κοιταξεις αυτο.
που είπε ότι σε ξέρει ;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.777
Πόντοι
606
και στους υπολοιπους παει αυτο.
μπαινει μια γυναικα εδω μεσα,σαλιαριζεται ολοι απο πισω και οταν καποιος προσπαθει να την ξεφτυλισει περα απο τα ορια της πλακας..γραφετε για πακμαν..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
μπαινει μια γυναικα εδω μεσα,σαλιαριζεται ολοι απο πισω και οταν καποιος προσπαθει να την ξεφτυλισει περα απο τα ορια της πλακας..γραφετε για πακμαν..

Για το νικοτρίβη λες;  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.022
Πόντοι
2.606
ποιος προσπαθεί να την ξεφτυλισει τυπε ; Η Έρη είναι κάνα παιδάκι μικρό αμμορφωτο αβγαλτο που χρήζει βοήθειας ιντερνετικής από εσένα η τον οποιοδήποτε άλλο αυτοκλητο δικηγόρο ; Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά την πλάκα μας κάνουμε εκατέρωθεν δεν βλαψαμε την υπόσταση κανενός έστω και ιντερνετικής τώρα όσον αφορά το πρόσωπο μου το ξέρω δεν με γουστάρεις και είναι θεμιτό δεν με χαλάει αλλά αν θέλεις να μου το δείξεις μην επικαλείται μαλακίες βάλε το το μυαλό σου να δουλέψει κι αν το κάνεις σκέψου ότι δεν μπορείς να τα βάλεις εσύ προσωπικά μαζί μου γιατί εγώ απ' τα 19μου σαλοναρω στο μπουρδέλο της ζωης μόνος μου και εσύ παλεύεις ακόμα να απογαλακτηστεις από τη μαμά σου και τα τάπερ της και δεν πιάνω την μαμά σου στο στόμα μου με τον τρόπο που θα το πάρεις την σέβομαι για εσένα λέω

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.777
Πόντοι
606
ποιος προσπαθεί να την ξεφτυλισει τυπε ; Η Έρη είναι κάνα παιδάκι μικρό αμμορφωτο αβγαλτο που χρήζει βοήθειας ιντερνετικής από εσένα η τον οποιοδήποτε άλλο αυτοκλητο δικηγόρο ; Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά την πλάκα μας κάνουμε εκατέρωθεν δεν βλαψαμε την υπόσταση κανενός έστω και ιντερνετικής τώρα όσον αφορά το πρόσωπο μου το ξέρω δεν με γουστάρεις και είναι θεμιτό δεν με χαλάει αλλά αν θέλεις να μου το δείξεις μην επικαλείται μαλακίες βάλε το το μυαλό σου να δουλέψει κι αν το κάνεις σκέψου ότι δεν μπορείς να τα βάλεις εσύ προσωπικά μαζί μου γιατί εγώ απ' τα 19μου σαλοναρω στο μπουρδέλο της ζωης μόνος μου και εσύ παλεύεις ακόμα να απογαλακτηστεις από τη μαμά σου και τα τάπερ της και δεν πιάνω την μαμά σου στο στόμα μου με τον τρόπο που θα το πάρεις την σέβομαι για εσένα λέω
καλα αμα σαλοναρεις ελα τραβα μου τ αρχιδια..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα, καλημέρα ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.682
Πόντοι
28.246
Καλημέρα!

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596
Καλημέρα παιδγιά  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ξέρεις με ποιους σε παίρνει μπάλα να το κάνεις για αυτό δεν το κάνεις σε αφήνω να ζεις τον μύθο σου στο μπου σε αφήνω να παίξεις ένα ρόλο που τον έχεις πάρει στα σοβαρά και τον έχεις ενστερνιστεί γιατί να στο χαλάσω ;από άλλους αφελείς η στεριμενους μπορεί να δέχτηκες προτάσεις να βγείτε να φάτε να γνωριστείτε να γαμηθητε έχεις λάβει καμία τέτοια πρόταση από εμένα ; Ξέρεις γιατί δεν έχεις λάβει; Γιατί ο ρόλος σου εδώ είναι να με διασκεδάζεις τίποτε παραπάνω  :grin:
καλημέρα μπραμπ. Θα σε πάρω ένα τηλέφωνο το μεσημέρι από το τηλέφωνο που εσύ μου έδωσες που δεν θες να γνωριστούμε να μου τα πεις αυτά να μην κάθεσαι γραφείς και κουράζεσαι να αποδείξεις ότι είμαι ελέφαντας. :grin:
Υ. Γ
1.προφανως βαριέμαι απιστευτα κ δεν θα ασχοληθώ προτιμώ να πάω να πιω κανένα καφέ το μεσημέρι.
2.οταν έχεις θέμα μαζί μου μην προσπαθείς να υποβιβασεις όσους με ξέρουν και με εκτιμούν. Δείχνεις κουτος πάνω στα νεύρα σου ενώ δεν είσαι.
3.οπως είπες κάνουμε πλακίτσα μην το εξηγουμε αν δύο σελίδες. Το ζήσαμε το έργο του μαλωματος μας καταντάει γραφικό. Οπότε τα σεντόνια για το πως με βλέπεις δεν χρειάζονται. Ρίξε την ατάκα σου να γελάσουμε κ τέλος. Ποια είναι η φάση δηλαδή μην θεωρήσω ότι με γουστάρεις; δεν έχω τέτοια θέματα μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καλημέρα και στους υπόλοιπους  :grin:

Stories

Νέο!

Stories