Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν αγχονομεθα....απλα κραταμε αποστασεις ασφαλειας ....μη μας παρει καμια ξοφαλτση...
σε αυτες τις περιπτωσεις οι αμαχοι την πληρωνουν ..
φοβηθηκατε ε; να σας πηγε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και σκέψου με τον νικ δεν τα ξεκαθαρισαμε ακομα.. εχουμε κατι προηγούμενα που δεν τελειώσαμε και ο θεος ξέρει ποτε θα ξεσπασω πανω του  :rolleyes:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
χράτσα χρούτσα με τη μασελίτσα, όλο κάτι γίνεται... :grin:
Εγώ την βγάζω, μην την χάσω σε καμμιά τρύπα, την ώρα που αιδοιολειχω. ( Όπως θα έλεγε και ο σοφος-δεδικαιωται- νηματοθετης μας.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
φοβηθηκατε ε; να σας πηγε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και σκέψου με τον νικ δεν τα ξεκαθαρισαμε ακομα.. εχουμε κατι προηγούμενα που δεν τελειώσαμε και ο θεος ξέρει ποτε θα ξεσπασω πανω του  :rolleyes:

Έρη μου με το συμπάθιο κιόλας ενεκα του θάρρους που εχω προς το Νικ

Εσυ φταις που δεν τον πηδηξες όταν ήταν μικρός και τώρα σου βγάζει γλώσσα  :2funny:

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6

και σκέψου με τον νικ δεν τα ξεκαθαρισαμε ακομα.. εχουμε κατι προηγούμενα που δεν τελειώσαμε και ο θεος ξέρει ποτε θα ξεσπασω πανω του  :rolleyes:
α πα πα....δολιε νικ ποιος ξερει τι ονειρο να βλεπες σημερα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Έρη μου με το συμπάθιο κιόλας ενεκα του θάρρους που εχω προς το Νικ

Εσυ φταις που δεν τον πηδηξες όταν ήταν μικρός και τώρα σου βγάζει γλώσσα  :2funny:
χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6

Συνημμένα

• Capturet.PNG
    Capturet.PNG
    395,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
...εάν το έλεγε αυτός.... :grin: :grin: :grin:

:hi:  τα θερμά μου χαιρετίσματα αγαπητέ Ανακριτα
(Σε καλοπιανω γιατί σε κανα μήνα θα αρχίσω τις κριτικές πρώτα ο Θεός   :grin:)

Αυτός ο πορνογερος είχε πει ότι ετοιμάζει ένα πονημα...

Τι διάολο κοκκαλα έχει  :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
καλημερα σε ολους.
εχθες θεωρησα αυτο το ποστ δεικτικο και αυτο σχολιασα.
δεν εχω προσωπικα με κανεναν και ειδικα με το συγκεκριμενο νικ.
ζητω συγνωμη αν καποιοι ενοχληθηκαν οπως επισης και απο τον ιδιο.
καλη συνεχεια,καλημερα σας  :hi:
τομα δεν εχω απολυτως τιποτα μαζι σου δεν εχω αντιπαθεια στην ιντερνετικη σου περσονα τουναντιον θα ελεγα, η αισθηση μου ηταν οτι εσυ δεν με γουσταρεις  για τους δικους σου λογους και δικαιωμα σου δεν μου την ειχες πει ποτε, αν μου την ελεγες για τα αθλητικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα γιατι και γω θα μπορουσα να κανω το ιδιο ειμαι εριστικος με τον ολυμπιακο το ξερω  αλλα επικροτησες την γεροντοκορη οτι θα μου εριχνε λαιβ χυλοπιτα κι εκει στραβωσα δεν γνωριζα εγω οτι εσεις ειχατε γνωριστει εξω απο το μπου και καλα κανατε τεσπα δεν δεχομαι την συγνωμη σου γιατι δεν μου εκανες τιποτα ιντερνετικη μαλακοπαρεξηγηση  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τομα δεν εχω απολυτως τιποτα μαζι σου δεν εχω αντιπαθεια στην ιντερνετικη σου περσονα τουναντιον θα ελεγα, η αισθηση μου ηταν οτι εσυ δεν με γουσταρεις  για τους δικους σου λογους και δικαιωμα σου δεν μου την ειχες πει ποτε, αν μου την ελεγες για τα αθλητικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα γιατι και γω θα μπορουσα να κανω το ιδιο ειμαι εριστικος με τον ολυμπιακο το ξερω  αλλα επικροτησες την γεροντοκορη οτι θα μου εριχνε λαιβ χυλοπιτα κι εκει στραβωσα δεν γνωριζα εγω οτι εσεις ειχατε γνωριστει εξω απο το μπου και καλα κανατε τεσπα δεν δεχομαι την συγνωμη σου γιατι δεν μου εκανες τιποτα ιντερνετικη μαλακοπαρεξηγηση  :hi:
ελα τωρα γαμα το σκατα τα καναμε . λες και ειμαστε μωρα . κανουμε πλακα εδω μεσα λεμε ενα σωρο κοτσανες ολη μερα βρηκες ωρα να στραβωσεις κ συ  :P

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596
Αυτό που με κάνει να γελάω από χθες πάντως, είναι η σιωπή των υπολοίπων στις υποτιθέμενες διαμάχες.

κλαίω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν που συμμετέχει στο νήμα και συν τοις άλλοις είμαι πολύ νέος εδώ.Κατα συνέπεια είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσε να πάρει θέση σε μια στιχομυθία μεταξύ δύο ανθρώπων που έχουν κάποιο παρελθόν μεταξύ τους άγνωστο σε μένα.
Επίσης θέλω να σημειώσω ότι εδώ δεν υποχρεούται κανείς να βρίσκεται εάν δεν του αρέσουν οι "χαρακτήρες" που συμμετέχουν.
Τέλος,θα αναρτήσω ότι ανήρτησα και στο θρεντ Θεσσαλονίκης σχετικά με την γνώμη που έχει ίσως κάποιος σχετικά με το άτομο μου...

Συνημμένα

• 20526087_10210470549820598_5191383399432532865_n.jpg
    20526087_10210470549820598_5191383399432532865_n.jpg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 8

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom