Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγώ θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν που συμμετέχει στο νήμα και συν τοις άλλοις είμαι πολύ νέος εδώ.Κατα συνέπεια είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσε να πάρει θέση σε μια στιχομυθία μεταξύ δύο ανθρώπων που έχουν κάποιο παρελθόν μεταξύ τους άγνωστο σε μένα.
Επίσης θέλω να σημειώσω ότι εδώ δεν υποχρεούται κανείς να βρίσκεται εάν δεν του αρέσουν οι "χαρακτήρες" που συμμετέχουν.
Τέλος,θα αναρτήσω ότι ανήρτησα και στο θρεντ Θεσσαλονίκης σχετικά με την γνώμη που έχει ίσως κάποιος σχετικά με το άτομο μου...
τι λες ρε που δεν θα μαλωνουμε; υγεια ειναι και αυτο.  ακομα και με την οικογενεια σου δεν μαλωνεις;  :s&m_3: :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606
πω λουλουμαδες...σβηνω  :tits2:
εσυ ξεχωρισε το ιντερνετικο μουνι σου απο την προσωπικοτητα σου εισαι μεσα στα 10 ατομα απο το μπου που θα ηθελα να κατσω μαζι τους  η και μονοι μας  οι δυο κατ ιδιαν να πιω εναν γκαφε ενα κρασι γιατι στροφαρεις με χιλια και το γουσταρω αυτο σε μια γυναικα ειδικα απο την αλλη το ερωτικο ειναι κατι εντελως διαφορετικο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εσυ ξεχωρισε το ιντερνετικο μουνι σου απο την προσωπικοτητα σου εισαι μεσα στα 10 ατομα απο το μπου που θα ηθελα να κατσω μαζι τους  η και μονοι μας  οι δυο κατ ιδιαν να πιω εναν γκαφε ενα κρασι γιατι στροφαρεις με χιλια και το γουσταρω αυτο σε μια γυναικα ειδικα απο την αλλη το ερωτικο ειναι κατι εντελως διαφορετικο
αφου συμφωνουμε γιατι μαλωνουμε;  :-*

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
ενταξει λιποθυμώ η μαλλον πεθαινω εδω αργα με τα σαλακια να τρεχουν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny:

και εχω πάρει πανάθεμά με 2-3 κιλά και δεν μπορώ να τους «κτύπησω» ούτε το βραδάκι  :headbang: :tickedoff:

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
...ενταξει ...ληξης συναγερμου...βγαζω το κρανος

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ούτε έναν τσακωμό της προκοπής δεν μπορείτε να κάνετε  :jerking:

Που είσαι ρε.αγιε να τα κάνουμε όλα πουτανα όπως τις παλιές καλές εποχές;  :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ελα τωρα γαμα το σκατα τα καναμε . λες και ειμαστε μωρα . κανουμε πλακα εδω μεσα λεμε ενα σωρο κοτσανες ολη μερα βρηκες ωρα να στραβωσεις κ συ  :P

Μην τσιμπάς Έρη. Το έκανε ολόκληρο θέμα, με την ελπίδα ότι κάποτε θα φουμάρετε μαζί την πίπα της ειρήνης... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom