erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μπα λιγουρευεσαι τις θειες του μπλιζελα..ετοιμο το φαι σου
μπα λιγουρευεσαι τις θειες του μπλιζελα..ετοιμο το φαι σου
σε εμενα μαγκιες μονο απο το πληκτρολογιο μπορει. Αν ηταν μπροστα μου θα καταπινε την γλώσσα του.
ουτε στα περιχωρα παμε...εκει ειναι για την πλεμπαμπορει να πηδηξατε τα περιχωρα χαχαχαχαχαχαχαχα μην κολλάμε σε λεπτομέρειες
κοιτα να φτιάξεις αυριο το φαι καλο οχι σαν σημερα που εφαγες το σκαπρινι κατακουτελα και έχεις νευρα. Αλήθεια γαμας καθολου η ουτε αυτο;εννοείται και θα καταπινα την γλωσσα μου, αφου εισαι σαν ανατολικογερμανιδα δισκοβόλος της δεκαετιας του 80...
:S
πλεμπα ξε πλεμπα μια φορα ενα πουτσο τον ριχνετε..ουτε στα περιχωρα παμε...εκει ειναι για την πλεμπα
κοιτα να φτιάξεις αυριο το φαι καλο οχι σαν σημερα που εφαγες το σκαπρινι κατακουτελα και έχεις νευρα. Αλήθεια γαμας καθολου η ουτε αυτο;
φευπλεμπα ξε πλεμπα μια φορα ενα πουτσο τον ριχνετε..
ναι εσυ και ο σιν μποι χαλαρωσε δον κορλεονεμια νυχτα από τη ζωη μου, ολοκληρη δικη σου μωρη πατσαβουρα
Ήρθα μισή ώρα να ξεκουραστώ και να ξαναπάω στη δουλειά μου. Και μου ανοίγεις τώρα θέμα με τον Παοπαοκ. Πότε θα ξεκουραστώ μωρη;κοιτα να φτιάξεις αυριο το φαι καλο οχι σαν σημερα που εφαγες το σκαπρινι κατακουτελα και έχεις νευρα. Αλήθεια γαμας καθολου η ουτε αυτο;
Ήρθα μισή ώρα να ξεκουραστώ και να ξαναπάω στη δουλειά μου. Και μου ανοίγεις τώρα θέμα με τον Παοπαοκ. Πότε θα ξεκουραστώ μωρη;
κατσε τωρα γιατι εχω κεφια θα τον σκισω τον πουτσικ τον παπιΉρθα μισή ώρα να ξεκουραστώ και να ξαναπάω στη δουλειά μου. Και μου ανοίγεις τώρα θέμα με τον Παοπαοκ. Πότε θα ξεκουραστώ μωρη;
τουρμπινι μου σε ευχαριστωο θεος να κοβει μερες απο τον μωραλη και τα δινει σε λεπτα στην ερι...
που εισαι ρε μουνάρα εσύ?κατσε τωρα γιατι εχω κεφια θα τον σκισω τον πουτσικ τον παπι
πσαρια τρωω, το μπουγιουρντι ζήλεψα...
..
Πολύ παράξενο ό γιατρός νά απαγορεύει ΠΣΑΡΑΚΙ.
ενα τσιγαρο δρομο απο λιανοκλαδι νικ....που εισαι ρε μουνάρα εσύ?
στο νότιο τμήμα του νησιούΝαι, αλλά ξεραιλα ρε Νικόλα. Θα σε βαράει ο ήλιος όλη μέρα.
το ανάβω και ξεκινάωενα τσιγαρο δρομο απο λιανοκλαδι νικ....