erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ω νικολακι μου λοβ γιουυυυυυυπου εισαι ρε μουνάρα εσύ?
ω νικολακι μου λοβ γιουυυυυυυπου εισαι ρε μουνάρα εσύ?
παιδια τελευταιως αδυνατω να μεινω σταθερη σε ενα σημειο, πιστευω οτι εχω καρφια τον κωλο μου χαχαχαχαχαχαενα τσιγαρο δρομο απο λιανοκλαδι νικ....
το παρακάνεις λιγουλακι εδώ που τα λέμε Νικπου εισαι ρε μουνάρα εσύ?
καλο αυτο.....παιδια τελευταιως αδυνατω να μεινω σταθερη σε ενα σημειο, πιστευω οτι εχω καρφια τον κωλο μου χαχαχαχαχαχα
εσύ σταθερή είσαι το λίπος ταλαντεύεταιπαιδια τελευταιως αδυνατω να μεινω σταθερη σε ενα σημειο, πιστευω οτι εχω καρφια τον κωλο μου χαχαχαχαχαχα
ω νικολακι μου λοβ γιουυυυυυυ
αμα σε πιασω σε εφαγα ....το παρακάνεις λιγουλακι εδώ που τα λέμε Νικ
ναι πες μας σου αρεσουν οι χτικιαρες τωρα να τρελαθω . Εγω ειμαι ζουμερη αν θες αν δεν θες φτιαχτα με τον κωλογερακι χχαχχαχαχαχαχαχαχχαχεσύ σταθερή είσαι το λίπος ταλαντεύεται
καλά το ξαναπάω από την αρχήτο παρακάνεις λιγουλακι εδώ που τα λέμε Νικ
ειμαι ο λαμπτηρας του νηματος ειναι γνωστο αυτο πως εισαι μανα μου εσυ;
φωτισε το νήμα με την παρουσία σου
Να τον προσεχείς τον κωλο σου, μέχρι να γνωριστούμε από κοντά.παιδια τελευταιως αδυνατω να μεινω σταθερη σε ενα σημειο, πιστευω οτι εχω καρφια τον κωλο μου χαχαχαχαχαχα
σκατάειμαι ο λαμπτηρας του νηματος ειναι γνωστο αυτο πως εισαι μανα μου εσυ;
γέρο είσαι μπήχτης, δε θα μου φας τη γκόμενα τώραΝα τον προσεχείς τον κωλο σου, μέχρι να γνωριστούμε από κοντά.
σαν τα βυζια μου δεν εχει ...Να τον προσεχείς τον κωλο σου, μέχρι να γνωριστούμε από κοντά.
σκαμπιλικια αντέχεις;ναι πες μας σου αρεσουν οι χτικιαρες τωρα να τρελαθω . Εγω ειμαι ζουμερη αν θες αν δεν θες φτιαχτα με τον κωλογερακι χχαχχαχαχαχαχαχαχχαχ
Θα έρθω με τον Σαούλ τότε, να σε πάρουμε παρτουζασαν τα βυζια μου δεν εχει ...
ειμαι ρομαντικια>σκαμπιλικια αντέχεις;
με τον σαουλ δεν παω ουτε νεκρη χαχαχαχαχαχαΘα έρθω με τον Σαούλ τότε, να σε πάρουμε παρτουζα