κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.851
- Πόντοι
- 19.795
Μια μουναρα τώρα μιλφαρα, στο δοκιμαστηριο, με έναν παππουλη, μήπως ειναι ο Μπλε με την "δεν υπάρχει (καλύτερο) Μαναρι;
Έχω πάει ΤενερίφηΤι να σου πω τώρα. Δεν θέλω να σου πω σε ποιο νησί να πας που έχει καλό καιρό, για να μην ξύνω πληγές. >
Δε νομίζω, αυτός δεν βγάινει έξω μαζί της, όλη μέραΜια μουναρα τώρα μιλφαρα, στο δοκιμαστηριο, με έναν παππουλη, μήπως ειναι ο Μπλε με την "δεν υπάρχει (καλύτερο) Μαναρι;
Αν είναι να πας εκεί, θα έρθω μαζί σου, ξέρω και τα Ισπανικά να σε βοηθήσω να μην χαθείς στο δρομοΈχω πάει Τενερίφη
Αυτά είναι...τα ωραία.
..... Νά τσιμπησωμεν ολίγον ..
....
Πενεται και πρέπει να "βιοποριζεται".Δε νομίζω, αυτός δεν βγάινει έξω μαζί της, όλη μέρα
έμενα άνετα εκεί, 30 βαθμούς όλο το χρόνοΑν είναι να πας εκεί, θα έρθω μαζί σου, ξέρω και τα Ισπανικά να σε βοηθήσω να μην χαθείς στο δρομο
...Ωραίο μπουγιουρντί Αμτζίκιε, αλλά μου το απαγορεύει ο γιατρός
Ναι, αλλά ξεραιλα ρε Νικόλα. Θα σε βαράει ο ήλιος όλη μέρα.έμενα άνετα εκεί, 30 βαθμούς όλο το χρόνο
Φιρι-φιρι το πας, να ακούσεις μπινελικιααυτος ο ραοπαπι ακομα τις ιδιες μλκιες λεει δεν βαρεθηκε;
σε εμενα μαγκιες μονο απο το πληκτρολογιο μπορει. Αν ηταν μπροστα μου θα καταπινε την γλώσσα του. Στην κυρα και στην πεθερα βεβαια που τρωει ξυλο ουτε να τις κοιταξει .. με χαμηλομενο το κεφαλι και οταν πανε σε φιλες στο μπου να κανει τον μαγκαΦιρι-φιρι το πας, να ακούσεις μπινελικια
γλυκιε μου σας λειπω σας λειπω και απο την λυπη και την λαχταρα εχετε πηδηξει την μιση αθηνα που λενε..περιμενω...ερι μας λειπεις
δεν εχεις δικιο....γλυκιε μου σας λειπω σας λειπω και απο την λυπη και την λαχταρα εχετε πηδηξει την μιση αθηνα που λενε..
αυτος ο ραοπαπι ακομα τις ιδιες μλκιες λεει δεν βαρεθηκε;
μπορει να πηδηξατε τα περιχωρα χαχαχαχαχαχαχαχα μην κολλάμε σε λεπτομέρειεςδεν εχεις δικιο....
αλλωστε σιχαινομαστε την αθηνα