iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Ποιος κερδίζει; :-Τοσιαξα.
Ποιος κερδίζει; :-Τοσιαξα.
Τα λουλούδια άλλα μαρτυρούνΔεν ασχολουμαι με τις γυναίκες και ησυχασα
Μέχρι και ο ΚουταλιανόςΠοιος κερδίζει; :-
Το έσιαξαΜια ζωή κάνω διακοπές με σεξ
Δεν ασχολουμαι με τις γυναίκες και ησυχασα
Όχι αλλά τσεκάρω κάπου κάπου...Μέχρι και ο Κουταλιανός
το έτρωγε το ξύλο,
εσύ τι λες; πως είμαστε
το ισχυρό το φύλο;
Ένα παραστράτημα ήτανε, "μια απλή χειραψία" όπως έλεγε και ο Μεξικανός ζωγράφος, Ντιέγκο Ριβερα στην γυναίκα του Φρίντα Καλο, κάθε φορά που βατευε τα μοντέλα του.Τα λουλούδια άλλα μαρτυρούν
eisaikwlo-paido.Το έσιαξα
Με αδικείτε. Και 45 δευτερόλεπτα.Εδώ και 7 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα, να υποθέσω;
Στιγμιαίο λάθος κατά Πασχάλη. Η Φρίντα πάντως δικαιολογούσε το κέρατο ενφανισιακά τουλάχιστον...Ένα παραστράτημα ήτανε, "μια απλή χειραψία" όπως έλεγε και ο Μεξικανός ζωγράφος, Ντιέγκο Ριβερα στην γυναίκα του Φρίντα Καλο, κάθε φορά που βατευε τα μοντέλα του.
Δοκίμαζε και αυτη, ενίοτε χειραψίες με τα γυναικεία μοντέλα. Με αυτόν που είχε μπλέξει..... :SΣτιγμιαίο λάθος κατά Πασχάλη. Η Φρίντα πάντως δικαιολογούσε το κέρατο ενφανισιακά τουλάχιστον...
Τι τραβάνε κι αυτά τα μοντέλα. Όλοι θέλουν να τις χαιρετισουνΔοκίμαζε και αυτη, ενίοτε χειραψίες με τα γυναικεία μοντέλα. Με αυτόν που είχε μπλέξει..... :S
Είναι τα "τυχερά" του επαγγελματοςΤι τραβάνε κι αυτά τα μοντέλα. Όλοι θέλουν να τις χαιρετισουν
..,.Εκεί μπροστά στην θάλασσα, τάφος είναι;;; >
Για αυτό και εγώ θα φύγω από εδω. Θα ξενιτευτω. Εδώ με πειράζει το κλίμα.Ζούμε σε μια χώρα Βορειοευρωπαικη και Τροπική παράλληλα.
Δύσκολος κρύος χειμώνας και καλοκαίρι με τροπικές βροχές καθημερινά.
Τι στο καλό? Ελλάδα νόμιζα γεννήθηκα με το εύκρατο κλιμα :S
άντε Ταιλάνδη κι εσύ. Ο άλλος Κίεβο.........Για αυτό και εγώ θα φύγω από εδω. Θα ξενιτευτω. Εδώ με πειράζει το κλίμα.
Τι να σου πω τώρα. Δεν θέλω να σου πω σε ποιο νησί να πας που έχει καλό καιρό, για να μην ξύνω πληγές. >άντε Ταιλάνδη κι εσύ. Ο άλλος Κίεβο.........
Μας έφευγαν τα καλύτερα μυαλά με την κρίση, τώρα φεύγουν και οι πουτσαράδες :S