Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.938
Πόντοι
19.795
κ. κωλόγερε,
να είσθε σίγουρος ότι ανέγνωσα και διάβασα το πόνημά σας.
Η αλήθεια βρίσκεται σε επόμενη ανάρτησή σας όπου αναφέρεσθε στην ηλικία σας/μας και στο ευάλωτό μας απέναντι στην γυναικεία κολακεία.
Πιστέψτε με τα ίδια μπορείτε να πάθετε και με μία Ρωσίδα ή μία Ουγγαρέζα εργαζομένη. Διαφέρει λίγο ο τρόπος εξαιτίας των πολιτισμικών διαφορών.Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.
Το κίνητρό τους όμως είναι το ίδιο. Και το κίνητρό τους είναι να σταματήσουν να πηδιούνται με πολλούς και να πηδιούνται με έναν. Μετέρχονται διαφόρων τρόπων προς επίτευξιν των στόχων τους. Συναισθηματικά όμως είναι στεγνές.
Άλλωστε και η επόμενη ανάρτησή σας περί ηλικίας και κολακείας κλπ, αυτό αποδεικνύει. Ότι πρόκειται περί γεροντοκαψούρας και ουχί περί τινος μονιμότερου ή σοβαρότερου.
Βεβαίως η γεροντοκαψούρα είναι ό,τι χειρότερο αλλά δεν είναι ό,τι σοβαρότερο.
Το νήμα στέκεται στο πλευρό σας εφόσον και σεις έχετε την θέληση να το ξεπεράσετε. Αν απλώς μετράτε αντίστροφα τις μέρες έως την επόμενη συνάντησή σας, τότε το παιχνίδι επί του παρόντος είναι χαμένο.
Και να ενθυμείστε και κάτι ακόμη, που επίσης έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω: Τα θήλεα είναι κατά πολύ σκληρότερα των ανδρών και θα σας εκπλήξει με την συμπεριφορά της στο μέλλον εφόσον συνεχίσετε τις επαφές μαζί της.
Σκληρά λόγια αλλά είναι λόγια που κάποιος πρέπει να λέει στον πάσχοντα ίνα τον βοηθήσει να ξυπνήσει. Το εύκολο είναι να χαϊδεύει κάποιος τα αυτιά του πάσχοντος. Η ίαση όμως είναι το ζητούμενο και αυτό είναι το δύσκολο.  :hi:
Aγαπητε κυριε,
Κατ αρχας να σας ευχαριστησω για την συμπαρασταση σας στο προβλημα μου.
Οσον αφορα την παρατηρηση σας για τα κινητρα και τους τροπους που μεταχειριζονται τα θηλεα, προς αποπλανηση γηραιων ανδρων,
σας πληροφορω οτι στην σαρακονταετη και πλεον ενασχοληση μου με τον αγοραιο ερωτα, εχω βιωσει και εχω εμπεδωσει πολλες τετοιες εμπειριες και καταστασεις, που μεχρι προτινος μου ειχαν δωσει την λανθασμενη εντυπωση, οτι ημουν ατρωτος σε τετοιες καταστασεις. Ειδικα στα 11 τελευταια χρονια, που επισκεπτομαι την Ν/Α Ασια, οπου το φαινομενο της αγρας χορηγων-σωτηρων απο την φτωχια ειναι το ιδανικο για τα φτωχα κοριτσια, ημουνα περισσοτερο υποψιασμενος και "κλειδωμενος" συναισθηματικα, απο οποιαδηποτε αλλον. Εδινα μαλιστα και συμβουλες περι αυτου, στο νημα της Ταυλανδης, σε νεωτερους ταξιδευτες-συναγωνιστες.
Η συμπεριφορα της συγκεκριμενης εργαζομενης ομως, ηταν εντελως διαφορετικη απο τις συμπεριφορες ολων των αλλων κορασσιδων που εχω γνωρισει μεχρι τωρα. Σας παραθετω ξανα, τις τελευταιες φρασεις με τις οποιες εκλεισα το πονημα μου.

"Αυτη ειναι η περιπετεια μου με τη Ναταλι, που τελικα δεν εκανε το λαθος που προσευχομουν να κανει,
και ετσι εμπλεξα ασχημα.  

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Αγαπητέ κωλόγερε πρόκειται περί του oldest trick in the book καθώς και η γνωστή τροφός θα σχολίαζε. Μετά βεβαιότητος θα προβεί στο λάθος που προσεύχεστε να κάνει. Καλημέρα σας!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
zeite skatopsixoi?! kologeroi! ?

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Τι κάνεις τέτοια ώρα εσύ μέσα? Στα τελευταία σου είσαι?

Μπα που να φας την γλωσσα σου ! παλιοσουπια!
Εγω δουλευω κυριε, δεν παιρνω ο τρικυκλο και κανω βολτες σαν τον Σταυρο Παραβα για να χτυπησω κομμωτριες!!!

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Μπα που να φας την γλωσσα σου ! παλιοσουπια!
Εγω δουλευω κυριε, δεν παιρνω ο τρικυκλο και κανω βολτες σαν τον Σταυρο Παραβα για να χτυπησω κομμωτριες!!!

Μη βρίζεις το μέντορα μου  :tickedoff:

Ζηλεύεις γιατί δεν σου πάσαρε κομμωτριουλα  :takethis:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Αγαπητέ κωλόγερε πρόκειται περί του oldest trick in the book καθώς και η γνωστή τροφός θα σχολίαζε. Μετά βεβαιότητος θα προβεί στο λάθος που προσεύχεστε να κάνει. Καλημέρα σας!

Που χάθηκες φιλτατε συνήγορε μου  :think:

Θα έχεις μπλέξει με πολλες δουλειές ( :takethis: :takethis: :takethis:) φαντάζομαι!

Κουράγιο... και ο πορνοθετης/πτηνοεπενδυτης (Vlandis  :woldman:) τα ίδια περναει  :dunno:

Ελπίζω αυτό να σε παρηγορεί λίγο  :grin:
Φευ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.679
Πόντοι
26.096
Όλα στο φως!
Καταδώστε τους φίλους σας ελεύθερα.  :rockon:
Το νήμα εγγυάται ανωνυμία και ευημερία στους καταδότες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom