blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.667
- Πόντοι
- 26.096
Aγαπητε κυριε,
Κατ αρχας να σας ευχαριστησω για την συμπαρασταση σας στο προβλημα μου.
Οσον αφορα την παρατηρηση σας για τα κινητρα και τους τροπους που μεταχειριζονται τα θηλεα, προς αποπλανηση γηραιων ανδρων,
σας πληροφορω οτι στην σαρακονταετη και πλεον ενασχοληση μου με τον αγοραιο ερωτα, εχω βιωσει και εχω εμπεδωσει πολλες τετοιες εμπειριες και καταστασεις, που μεχρι προτινος μου ειχαν δωσει την λανθασμενη εντυπωση, οτι ημουν ατρωτος σε τετοιες καταστασεις. Ειδικα στα 11 τελευταια χρονια, που επισκεπτομαι την Ν/Α Ασια, οπου το φαινομενο της αγρας χορηγων-σωτηρων απο την φτωχια ειναι το ιδανικο για τα φτωχα κοριτσια, ημουνα περισσοτερο υποψιασμενος και "κλειδωμενος" συναισθηματικα, απο οποιαδηποτε αλλον. Εδινα μαλιστα και συμβουλες περι αυτου, στο νημα της Ταυλανδης, σε νεωτερους ταξιδευτες-συναγωνιστες.
[size=20pt]Η συμπεριφορα της συγκεκριμενης εργαζομενης ομως, ηταν εντελως διαφορετικη απο τις συμπεριφορες ολων των αλλων κορασσιδων που εχω γνωρισει μεχρι τωρα. [/size]Σας παραθετω ξανα, τις τελευταιες φρασεις με τις οποιες εκλεισα το πονημα μου.
"Αυτη ειναι η περιπετεια μου με τη Ναταλι, που τελικα δεν εκανε το λαθος που προσευχομουν να κανει,
και ετσι εμπλεξα ασχημα.
Όπως λέει και ο αντιπαθής και εμετικός εν ταυτώ λαός [ ]:
Πολλές φορές πάει η στάμνα στην βρύση αλλά μία φορά σπάει ...
She 's the one, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Κάπως έτσι ξεκινά άλλωστε για όλους μας ...