You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.938
- Πόντοι
- 19.795
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.999
- Πόντοι
- 606
Καληνύχτα μου
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.938
- Πόντοι
- 19.795
:Sκοιμηθηκατε σαπιοι??
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.938
- Πόντοι
- 19.795
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.729
- Πόντοι
- 25.467
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.938
- Πόντοι
- 19.795
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα, κυρίες και κύριοι!
Υ.Γ. Το κυρίες είναι πλεονασμός ...
Υ.Γ. Το κυρίες είναι πλεονασμός ...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.013
- Πόντοι
- 5.506
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 26.096
Κατανοωντας οτι για ορισμενους ισως γινομαι κουραστικος και ζητωντας εοισης την κατανοηση τους να σας παραθεσω μονο καποια σημεια του πονηματος μου, τα οποια ανγνωσατε, αλλα ισως δεν διαβασατε ωστε να καταλαβετε την διαφορα Ταυλανδεζας - Ρωσσιδας:
"Την ειδα πρωτη φορα στο 7/11, που ηταν διπλα απο το ξενοδοχειο, και μιλαγε με μια
φιλεναδα της. Φορουσε ενα μαυρο παντελονι και ασπρο, μακρυμανικο πουκαμισο, κουμπωμενο
μεχρι τον λαιμο.
Νομιζα οτι ηταν υπαλληλος του ξενοδοχειου, γιατι φοραγε τα ιδια ρουχα με τους
ρεσεψιονιστ. Οπως ηταν με τα γυαλακια της, μου θυμησε την δασκαλα μου των Αγγλικων
στο Γυμνασιο.
Την πληρωσα 1500 μπατ για 2 ωρες, μου ειπε δεκα φορες ευχαριστω, αλλα με παρακαλεσε για κατι:
Αν ηταν δυνατον να κοιμηθει το βραδι εκει, γιατι 1 η ωρα που θα τελειωναμε, θα ηταν πολυ αργα
για να παει σπιτι της και οτι μετα επρεπε να σηκωθει απο τις 5.30 για να παει στην δουλεια της.
Ξαπλωσα αποκαμωμενος διπλα της, ενω εκεινη αρχισε να μου λεει "σορυ-σορυ" και εβαλε τα κλαμματα.
Την ρωτησα γιατι εκλαιγε, φοβηθηκα οτι εκλαιγε επειδη την πηραν τα σκαγια στο προσωπο,
και εκεινη μου ειπε παλι, "sory" (για την ακριβεια "σολυ") i am not sexy woman, i am old, i dont make
you come, και πηγε τρεχοντας στο μπανιο για να πλυθει.
Μπηκαμε παλι για μπανακι, παλι με την κυλοταρα αυτη, την οποια αυτη τη φορα της
την εκανα μουσκεμα και της την εβγαλα, χαμουρευοντας την κατω απο το ντους, πλενοντας
ο ενας τον αλλον προσπαθωντας να την καυλωσω και να με καυλωσει, οσο γινεται περισσοτερο.
Βγαινω απο το μπανιο και την
βρισκω να τακτοποιει το δωματιο. Νομιζω ειναι η απολυτη φαντασιωση του ανδρα να
βλεπει μια ημιγυμνη γυναικα να κανει δουλειες του σπιτιου.
Καθεται αυτη απο πανω μου, και πραγματικα, μπορω να
πω οτι τα ειδα ολα. Τοση καυλα, αλλα συναμα και τοση ομορφια, δεν εχω ξαναδει σε γυναικειο
προσωπο, την ωρα της σεξουαλικης πραξης. Τελικα μετα απο πολυ ωρα, δεν μπορω να υπολογισω
ποση, την βρηκε, σφαδαζοντας κυριολεκτικα απο την καυλα.
Ξαπλωσε διπλα μου, κολλαει πανω μου και προσπαθει να με φιλησει. Ανταποδιδω, αλλα
της λεω οτι πρεπει να κοιμηθουμε. Με το ενα χερι μου χαιδευει τα λιγοστα μαλλια μου
και με το αλλο χερι το πουλακι μου σαν να ημουν μωρο παιδι.
Της λεω ξανα οτι πρεπει να κοιμηθουμε, αυτη γελαει συνεχιζοντας τα χαδια και μου
ψυθιριζει συνεχεια στο αυτι, σαν να ηθελε να με νανουρισει: Sleep baby, sleep.
5.30 το πρωι χτυπησε το ξυπνητηρι της. Σηκωνομαστε, εγω για να παω στην τουαλετα,
και αυτη για να ετοιμαστει να φυγει. Βγαινω απο την τουαλετα και βλεπω επανω στο
τραπεζι 500 μπατ. -Τι ειναι αυτα της λεω; -Παρτα πισω, μου λεει, επειδη με αφησες
να κανω ερωτα και δεν σε αφησα να κοιμηθεις.
-Παρτα της λεω, οχι μου λεει, παρτα της λεω παλι, και της τα βαζω με το ζορι στην
τσαντα της.
Εφυγε, και εγω αποκοιμηθηκα.
Το πρωι ξυπνησα και βρηκα κατω απο το μαξιλαρι μου το 500μπατο.
Ηρθε το Σαββατο το μεσημερι. Ξεκουραστη και πολυ ομορφη, ανανεωμενη. Ντυμενη κομψα.
Πραγματικα ενα μπιμπελο διπλα μου. Της ελεγα συνεχεια ποσο ομορφη ηταν και αυτη
μου ελεγε οτι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος και ευγενικος, την βλεπω μεσα απο τα ματια μου
ομορφη.
Φορεσα το μαγιο μου για μια τελευταια βουτια στην πισινα, οταν η πορτα κτυπησε. Την ανοιξα και ηταν
παλι αυτη. We dont finish, μου λεει, και μου δινει μια σπρωξια και με ριχνει στο κρεβατι.
Μου κατεβαζει το μαγιο, και αρχιζει μια πεολειχια, σαν να μην υπηρχε αυριο. Μου στραγγισε και την
τελευταια σταγονα, με αφησε αναπηρο, και ανημπορο να κανω και να σκεφθω οτιδηποτε.
Θελω να με θυμασαι για παντα, μου ειπε, αφου γυρισε απο την τουαλετα οπου πηγε για να ξεπλυνει
το στομα της."
Αυτα και δεν θα σας ξανααποσχολησω ξανα με το συγκεκριμενο προβλημα μου
κ. κωλόγερε,
να είσθε σίγουρος ότι ανέγνωσα και διάβασα το πόνημά σας.
Η αλήθεια βρίσκεται σε επόμενη ανάρτησή σας όπου αναφέρεσθε στην ηλικία σας/μας και στο ευάλωτό μας απέναντι στην γυναικεία κολακεία.
Πιστέψτε με τα ίδια μπορείτε να πάθετε και με μία Ρωσίδα ή μία Ουγγαρέζα εργαζομένη. Διαφέρει λίγο ο τρόπος εξαιτίας των πολιτισμικών διαφορών.Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.
Το κίνητρό τους όμως είναι το ίδιο. Και το κίνητρό τους είναι να σταματήσουν να πηδιούνται με πολλούς και να πηδιούνται με έναν. Μετέρχονται διαφόρων τρόπων προς επίτευξιν των στόχων τους. Συναισθηματικά όμως είναι στεγνές.
Άλλωστε και η επόμενη ανάρτησή σας περί ηλικίας και κολακείας κλπ, αυτό αποδεικνύει. Ότι πρόκειται περί γεροντοκαψούρας και ουχί περί τινος μονιμότερου ή σοβαρότερου.
Βεβαίως η γεροντοκαψούρα είναι ό,τι χειρότερο αλλά δεν είναι ό,τι σοβαρότερο.
Το νήμα στέκεται στο πλευρό σας εφόσον και σεις έχετε την θέληση να το ξεπεράσετε. Αν απλώς μετράτε αντίστροφα τις μέρες έως την επόμενη συνάντησή σας, τότε το παιχνίδι επί του παρόντος είναι χαμένο.
Και να ενθυμείστε και κάτι ακόμη, που επίσης έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω: Τα θήλεα είναι κατά πολύ σκληρότερα των ανδρών και θα σας εκπλήξει με την συμπεριφορά της στο μέλλον εφόσον συνεχίσετε τις επαφές μαζί της.
Σκληρά λόγια αλλά είναι λόγια που κάποιος πρέπει να λέει στον πάσχοντα ίνα τον βοηθήσει να ξυπνήσει. Το εύκολο είναι να χαϊδεύει κάποιος τα αυτιά του πάσχοντος. Η ίαση όμως είναι το ζητούμενο και αυτό είναι το δύσκολο.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 26.096
Εμείς όταν βρούμε γκόμενα [λίαν συντόμως], δεν θα παρατήσουμε τους φίλους μας εδώ μέσα όπως κάνουν οι αγαπούληδες ως και ο εν λόγω νηματοθέτης...!!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα πορνόγεροι!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.393
- Πόντοι
- 28.246
Όταν του τα ζαλίσει για τα καλά πάλι τη πόρτα του bou θα χτυπήσει.Εμείς όταν βρούμε γκόμενα [λίαν συντόμως], δεν θα παρατήσουμε τους φίλους μας εδώ μέσα όπως κάνουν οι αγαπούληδες ως και ο εν λόγω νηματοθέτης...!!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 26.096
Όταν του τα ζαλίσει για τα καλά πάλι τη πόρτα του bou θα χτυπήσει.
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα στο νήμα της υποκρισίας και του ανυπόκριτου φθόνου. Ολοι επιθυμούμε την Μανάρι του άλλου. Αγαπάμε τα σκεύη ηδονής που ονομάζονται γυναίκες!
Εύγε κωλόγερε, υπερέβαλες εαυτόν!
Εύγε κωλόγερε, υπερέβαλες εαυτόν!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις