blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.874
- Πόντοι
- 26.096
Κατά τα λοιπά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι ψυχοπαθείς ...
ναι ε; ανησυχούσε το χρυσό μου; οχι σαν τα άλλα τα ρεμάλια που ουτε να ρωτήξουν αν zω η αν πεθαίνω;Εδώ είμαι, κυρία. Όπως επίσης και στο τοπικό τέμενος της Δικαιοσύνης.
Σεις εξαφανιστήκατε και πάλι από το νήμα μας.
Τις προάλλες ο κ. Λάρυ ερωτούσε για εσάς και τον πληροφόρησα για τους 17 γκόμενους και έτσι ησύχασε επειδή ανησυχούσε.
αυτο το ξερουμε χρόνια. Πρωτη απο ολους εγωΚατά τα λοιπά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι ψυχοπαθείς ...
ναι ε; ανησυχούσε το χρυσό μου; οχι σαν τα άλλα τα ρεμάλια που ουτε να ρωτήξουν αν zω η αν πεθαίνω;
και εγω εδω ειμαι στα περιξ. χωρις γκομενους και μπουρδες
Κατά τα λοιπά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι ψυχοπαθείς ...
5 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. Δεν ξέρω ποιοι είναι πιο ψυχικά ασθενείς τα μέλη ή οι επισκέπτες! ΟΧΙ κύριε δεν υπάρχει γυναίκα μεταξύ των επισκεπτών!
Γιατι του το χαλασατε τωρα.5 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. Δεν ξέρω ποιοι είναι πιο ψυχικά ασθενείς τα μέλη ή οι επισκέπτες! ΟΧΙ κύριε δεν υπάρχει γυναίκα μεταξύ των επισκεπτών!
Θέλω ηλεκτροσόκ τώρα !!!!
Και με λοβοτομή αντιμετωπίζαμε τους ψυχασθενείς στις ωραίες εποχές!
Από εκεί σας έμεινε το κουσούρι ;Και με λοβοτομή αντιμετωπίζαμε τους ψυχασθενείς στις ωραίες εποχές!
Από εκεί σας έμεινε το κουσούρι ;
Πείτε μας τι πάθατε.
Με πεοκτομη θα διναμε λυση σε ολα τα προβληματα μαςΚαι με λοβοτομή αντιμετωπίζαμε τους ψυχασθενείς στις ωραίες εποχές!
Με πεοκτομη θα διναμε λυση σε ολα τα προβληματα μας
Μου εχει περασει πολλες φορες απο το μυαλο :SΞενίνα εσύ με τον Νικοτρίβη και το 25ποντο και βλέπουμε