Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.020
Πόντοι
19.795
σου γαμώ  :orchestra:

η μια γυναικα του η Γαλάτεια νομίζω έλεγε οτι ο γαμος τους ήταν εικονικός και οτι δεν... :think:
:offtopic: Ειχα γνωρισει και ειχα συνεργαστει παλιοτερα, με καποια απογονο της Γαλατειας, ξαδελφη του Παυλου Σιδηροπουλου, καμμια 10ρια χρονια μεγαλυτερη απο εμενα εκεινη την εποχη, 40αρα.
Επικαλουμενη και εκμεταλευομενη την συγγενεια της με την Γαλατεια και την Ελλη Αλεξιου, ειχε παρει ολο το φοιτηταριο και οτι κινουταν σε ανδρικο δυναμικο, κατω των 30 στα Εξαρχεια. Μαλλιστα ειχε εναν μικρο, παλιο  πυργο στην Μονεμβασια, και καποιοι απο την παρεα ειχαμε βγαλει βρωμα, οτι οσους πιτσιρικαδες πηγαινε εκει τα Σαββατοκυριακα, τους κραταγε σκλαβους στα υπογεια του πυργου :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.403
Πόντοι
5.506
.....και ξέρω στα αρχίδια σας αλλά θα βάλω και αυτό από Αναφορά στον Γκρέκο

" Αγάπησα γυναίκες, στάθηκα τυχερός, εξαίσιες γυναίκες μου ’τυχαν στο δρόμο μου, ποτέ οι άντρες δεν μου ’καμαν τόσο καλό και δεν βοήθησαν τόσο τον αγώνα μου όσο οι γυναίκες ετούτες. Κι απάνω απ' όλες μια, η τελευταία... Μα οι γυναίκες, κι οι πιο αγαπημένες, δεν μας παραστράτισαν δεν ακολουθήσαμε εμείς την ανθισμένη στράτα τους, τις πήραμε εμείς μαζί μας, δεν τις πήραμε, ήρθαν με τη δικιά τους θέληση, γενναίες συντρόφισσες, στον εδικό μας τον ανήφορο ".

Στ' αρχίδια μας.  :happy: :happy: :happy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:offtopic: Ειχα γνωρισει και ειχα συνεργαστει παλιοτερα, με καποια απογονο της Γαλατειας, ξαδελφη του Παυλου Σιδηροπουλου, καμμια 10ρια χρονια μεγαλυτερη απο εμενα εκεινη την εποχη, 40αρα.
Επικαλουμενη και εκμεταλευομενη την συγγενεια της με την Γαλατεια και την Ελλη Αλεξιου, ειχε παρει ολο το φοιτηταριο και οτι κινουταν σε ανδρικο δυναμικο, κατω των 30 στα Εξαρχεια. Μαλλιστα ειχε εναν μικρο, παλιο  πυργο στην Μονεμβασια, και καποιοι απο την παρεα ειχαμε βγαλει βρωμα, οτι οσους πιτσιρικαδες πηγαινε εκει τα Σαββατοκυριακα, τους κραταγε σκλαβους στα υπογεια του πυργου :grin:
και εγω αυτό κάμω αλλά στο μοναστηρι  :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εντωμεταξύ το ότι αυτή που λέει ο κωλογεράκι για να πηδηχτεί χρησιμοποιούσε και καλά την συγγένεια δεν το καταλαβα.. Οτι εάν εμείς θέλουμε να φάμε πούτσο δηλαδή πρέπει να έχουμε πνεύμα ;τι φάση; :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ερι καταρχην καλημερα !!!

εβγαλε βρωμα το νημα οτι εχεις καβατζωσει καμμια δεκαρια αμουστακα μελη και τους ρουφας το μεδουλι !!!
οτι και να κανεις δεν με αφορα ομως μονος μου εχω πηξει με τοσες υποθεσεις να ξερω αν ειναι να παρω αλλη η καυτη σαρανταρα κρα κανει για την θεση ........
αναμενω απαντηση σου ........

ΥΓ. να φερεις το δικογραφο του Χαρδαλια γιατι θα κανει συμβιβασμο ....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.020
Πόντοι
19.795
Εντωμεταξύ το ότι αυτή που λέει ο κωλογεράκι για να πηδηχτεί χρησιμοποιούσε και καλά την συγγένεια δεν το καταλαβα.. Οτι εάν εμείς θέλουμε να φάμε πούτσο δηλαδή πρέπει να έχουμε πνεύμα ;τι φάση; :2funny:
Ειχε φετιχ με φοιτητες, οποτε μπορουσε πιο ευκολα να βρισκει λεια. Δεδομενου οτι ηταν μια απλη κοπελα αδιαφορης εμφανισης. :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.871
Πόντοι
26.096

εβγαλε βρωμα το νημα οτι εχεις καβατζωσει καμμια δεκαρια αμουστακα μελη και τους ρουφας το μεδουλι !!!
οτι και να κανεις δεν με αφορα ομως μονος μου εχω πηξει με τοσες υποθεσεις να ξερω αν ειναι να παρω αλλη η καυτη σαρανταρα κρα κανει για την θεση ........

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.871
Πόντοι
26.096

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Διαδίδονται φήμες επειδή είναι αισχροί Λάρυ μου. Εγώ απλά διαβάζω λογοτεχνία ιστορια και τέχνη μπάς και κάποτε μου κάτσει κανένας νεανίας που θα τον θαμπώσω με τις γνώσεις μου γιατί απο τα άλλα δεν περιμένω και θα τον ξεζουμίσω γιατί κατά τα άλλα δεν μου κάθεται κανείς.
Τα δικόγραφα τα έστειλα με τον ξάδελφο που Μπάμπη.  :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ειχε φετιχ με φοιτητες, οποτε μπορουσε πιο ευκολα να βρισκει λεια. Δεδομενου οτι ηταν μια απλη κοπελα αδιαφορης εμφανισης. :grin:
αδιάφορης αδιάφορης αλλά είχε γαμήσει το μισό Πολυτεχνείο έτσι όπως μου τα λες. Και εγώ έχω μείνει με το βιβλίο στο χέρι  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom