NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
το καβλί μου θα έκανε πάρτυ Κυρίαθα χαιρομουν να σας ειχα κοντα μου κυριε...
το καβλί μου θα έκανε πάρτυ Κυρίαθα χαιρομουν να σας ειχα κοντα μου κυριε...
Κάπως έτσι αγαπητέ...!
Τι να κάνει ένα κούρεμα αν δεν έχεις μόνιμη γραμματέα σαν τη Μανάρι να σε ξεζουμίζει καθημερινά?Πλάκα πλάκα πρέπει να κλείσω ραντεβού για κούρεμα...
μα είναι δυνατόν να ζούμε στο 2019 και να μην υπάρχει φάρμακο για τη καράφλα :'(
Τώρα γεννιέται ρε Μπλιζ? Αφού τη γουστάρεις τη Μανάρι καιρό τώραΈνας έρωτας γεννιέται στο νήμα μας...
Τώρα γεννιέται ρε Μπλιζ? Αφού τη γουστάρεις τη Μανάρι καιρό τώρα
Ο κ. NICK TRIVE σήμερα έχει κλείσει συνεύρεση με την γνωστή κομμώτρια και επίσης αναμένει απάντηση από γραφείο για μία από 3 κοπέλες που έχει ζητήσει και εφόσον είναι κάποια από αυτές διαθέσιμη συγκεκριμένη ώρα το απόγευμα.
[size=30pt]Το νήμα της αληθείας! [/size]
Ο κ. NICK TRIVE σήμερα έχει κλείσει συνεύρεση με την γνωστή κομμώτρια και επίσης αναμένει απάντηση από γραφείο για μία από 3 κοπέλες που έχει ζητήσει και εφόσον είναι κάποια από αυτές διαθέσιμη συγκεκριμένη ώρα το απόγευμα.
[size=30pt]Το νήμα της αληθείας! [/size]
Θα ήθελα να διαβάσω την γνωμη σας για τον Καπετάν Μιχάλη. Τι εννοείτε "μπαζει"? Είναι αλήθεια ότι διέκρινα έναν υφερποντα μισογυνισμό στο συγκεκριμένο πόνημα του Καζαντζάκη.
.......Πιθανόν να εννοεί, ότι αυτό που διακρίνετε εσείς, ως υφέρποντα μισογυνισμό, να πρόκειται περί αμιγώς "εργαλειακής" αντιμετώπισης (καθώς και χρήσης) των γυναικών, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο "αριβισμός" του κεντρικού προσώπου.
Είναι αλήθεια ότι οι κεντρικοί ήρωες του Καζαντζάκη είναι άντρες και μάλλον οι γυναίκες έχουν την θέση του "εργαλείου" στην δομή της αφήγησης και στον Καπετάν Μιχάλη και στα υπόλοιπα έργα του. Θέλοντας να περιγράψει τον καπετάν Μιχάλη, τα αδέλφια του και τον Κύρη τους, τους ανάγει, ίσως με υπερβολές, σε ανθρωπόμορφα τέρατα ίσως και υπερανθρώπους, μειώνοντας την θέση των γυναικών δίπλα τους. Τέτοια όμως δεν ήταν η κατάσταση στην Κρήτη τα χρόνια της τουρκοκρατίας?Πιθανόν να εννοεί, ότι αυτό που διακρίνετε εσείς, ως υφέρποντα μισογυνισμό, να πρόκειται περί αμιγώς "εργαλειακής" αντιμετώπισης (καθώς και χρήσης) των γυναικών, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο "αριβισμός" του κεντρικού προσώπου.
της θειας σας της φωτουλας
μπλιζ μπλιζακι τι κανεις; πως παει ; που χάθηκες;τι κανουν οι ρεκτες ;Δεν έχουμε θεία Φωτούλα, κυρία ...
μπλιζ μπλιζακι τι κανεις; πως παει ; που χάθηκες;τι κανουν οι ρεκτες ;