Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.416
Πόντοι
25.467

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σύμφωνα με την λογική που διέπει την σκέψη της δίδος Ερινάλιας, όλες όσες δεν τους έχω θίξει τα κακώς κείμενά τους.  :grin:
 εκτος απο υφαιστειο ξερετε και τι σκεψεις εχω. αχ βρε αγιε εισαι ενα θαυμα  :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Εσύ ρε εξαιρεσούλα του κανόνα, δεν τρως και μετά να πιούμε κανένα καφεδάκι κανένα μισάωρο στο γνωστό μέρος να ξελαμπικάρω?

να ερθω και εγω να ξελαμπικαρω!!!!!! ελπιζω ο χωρος να κλιματιζεται γιατι εχω και πιεση και καρδια και προστατη και ζαχαρο και ουρια και λιγο αλτσχαιμερ!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μωρή η Ρόζυ δεν έχει μεγαλόσωμο σκύλο?  :think:

Είμαι κλώνος του Λάκη και προδόθηκα  :headbang:
που ξερω τι εχει η ροζυ καλε θυμαμαι κατι ειχε πει για ενα σκυλο νομιζα ελεγε τον αλεξ χααχχαχαχαχαχαχαχ

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ποιος θα ειναι Αθήνα 10-25 Αυγούστου?
δεν ενημερώθηκες? θα σε μαλώσω. φτάνει 07,35 με την πρωινή της ryan, θα φοράει λευκό παντελόνι και γαλάζιο μπλουζάκι, εγώ θα λέιπω, πήγαινε εσύ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
να ερθω και εγω να ξελαμπικαρω!!!!!! ελπιζω ο χωρος να κλιματιζεται γιατι εχω και πιεση και καρδια και προστατη και ζαχαρο και ουρια και λιγο αλτσχαιμερ!!!!!
:tits2: λαρυυυυυ το παπαρι ομως αλώβητο  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.416
Πόντοι
25.467
 εκτος απο υφαιστειο ξερετε και τι σκεψεις εχω. αχ βρε αγιε εισαι ενα θαυμα  :grin:

Εσείς δεν γράψατε ότι για όσες εκφράζώ μια όχι και τόσο καλή γνώμη, τις εχθρεύομαι διότι έπεσα στον έρωτά τους και με απέρριψαν;  Με αυτό το σκεπτικό συνεπώς, όλες οι υπόλοιπες θα πρέπει να μου κάθησαν.  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
έλα Λάρυ, θα σε αναγνωρίσουμε εμείς από το μεγάλο παπάρι, γιατί αν σου δώσω περιγραφή μας θα την ξεχάσεις με το αλτσχάιμερ  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εσείς δεν γράψατε ότι για όσες εκφράζώ μια όχι και τόσο καλή γνώμη, τις εχθρεύομαι διότι έπεσα στον έρωτά τους και με απέρριψαν;  Με αυτό το σκεπτικό συνεπώς, όλες οι υπόλοιπες θα πρέπει να μου κάθησαν.  :)
Οχι. Εγω ειπα οτι εσυ με θες επειδη το ειπες ο ιδιος  :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
δεν ενημερώθηκες? θα σε μαλώσω. φτάνει 07,35 με την πρωινή της ryan, θα φοράει λευκό παντελόνι και γαλάζιο μπλουζάκι, εγώ θα λέιπω, πήγαινε εσύ

χαχαχαχαχαχα στις 10 του μηνος η ερι αδιαθετη μαλλον με ερυθρολευκο παντελονι την βλεπω!!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
μαθηματικώς,  στέκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom