The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.416
- Πόντοι
- 25.467
εχεις γαμησει καμια από δω μεσα?
Σύμφωνα με την λογική που διέπει την σκέψη της δίδος Ερινάλιας, όλες όσες δεν τους έχω θίξει τα κακώς κείμενά τους.
εχεις γαμησει καμια από δω μεσα?
Εσύ ρε εξαιρεσούλα του κανόνα, δεν τρως και μετά να πιούμε κανένα καφεδάκι κανένα μισάωρο στο γνωστό μέρος να ξελαμπικάρω?
Ο λακης33 καλε τα ελεγε αυτα .. ποια ροζυ;![]()
μουσιτσαΣύμφωνα με την λογική που διέπει την σκέψη της δίδος Ερινάλιας, όλες όσες δεν τους έχω θίξει τα κακώς κείμενά τους.![]()
Οποτε θες ! πες ωρα!
Ποιος θα ειναι Αθήνα 10-25 Αυγούστου?θα είναι Αθήνα 10-25 Αυγούστου
Ευελπιστώ να λείπω![]()
εκτος απο υφαιστειο ξερετε και τι σκεψεις εχω. αχ βρε αγιε εισαι ενα θαυμαΣύμφωνα με την λογική που διέπει την σκέψη της δίδος Ερινάλιας, όλες όσες δεν τους έχω θίξει τα κακώς κείμενά τους.![]()
Εσύ ρε εξαιρεσούλα του κανόνα, δεν τρως και μετά να πιούμε κανένα καφεδάκι κανένα μισάωρο στο γνωστό μέρος να ξελαμπικάρω?
που ξερω τι εχει η ροζυ καλε θυμαμαι κατι ειχε πει για ενα σκυλο νομιζα ελεγε τον αλεξ χααχχαχαχαχαχαχαχμωρή η Ρόζυ δεν έχει μεγαλόσωμο σκύλο?
Είμαι κλώνος του Λάκη και προδόθηκα![]()
δεν ενημερώθηκες? θα σε μαλώσω. φτάνει 07,35 με την πρωινή της ryan, θα φοράει λευκό παντελόνι και γαλάζιο μπλουζάκι, εγώ θα λέιπω, πήγαινε εσύΠοιος θα ειναι Αθήνα 10-25 Αυγούστου?
να ερθω και εγω να ξελαμπικαρω!!!!!! ελπιζω ο χωρος να κλιματιζεται γιατι εχω και πιεση και καρδια και προστατη και ζαχαρο και ουρια και λιγο αλτσχαιμερ!!!!!
εκτος απο υφαιστειο ξερετε και τι σκεψεις εχω. αχ βρε αγιε εισαι ενα θαυμα![]()
έλα Λάρυ, θα σε αναγνωρίσουμε εμείς από το μεγάλο παπάρι, γιατί αν σου δώσω περιγραφή μας θα την ξεχάσεις με το αλτσχάιμερνα ερθω και εγω να ξελαμπικαρω!!!!!! ελπιζω ο χωρος να κλιματιζεται γιατι εχω και πιεση και καρδια και προστατη και ζαχαρο και ουρια και λιγο αλτσχαιμερ!!!!!
Οχι. Εγω ειπα οτι εσυ με θες επειδη το ειπες ο ιδιοςΕσείς δεν γράψατε ότι για όσες εκφράζώ μια όχι και τόσο καλή γνώμη, τις εχθρεύομαι διότι έπεσα στον έρωτά τους και με απέρριψαν; Με αυτό το σκεπτικό συνεπώς, όλες οι υπόλοιπες θα πρέπει να μου κάθησαν.![]()
δεν ενημερώθηκες? θα σε μαλώσω. φτάνει 07,35 με την πρωινή της ryan, θα φοράει λευκό παντελόνι και γαλάζιο μπλουζάκι, εγώ θα λέιπω, πήγαινε εσύ
έλα Λάρυ, θα σε αναγνωρίσουμε εμείς από το μεγάλο παπάρι, γιατί αν σου δώσω περιγραφή μας θα την ξεχάσεις με το αλτσχάιμερ![]()
μαθηματικώς, στέκειΕσείς δεν γράψατε ότι για όσες εκφράζώ μια όχι και τόσο καλή γνώμη, τις εχθρεύομαι διότι έπεσα στον έρωτά τους και με απέρριψαν; Με αυτό το σκεπτικό συνεπώς, όλες οι υπόλοιπες θα πρέπει να μου κάθησαν.![]()
μην τον ακους χαζα λεει λαρυ μουχαχαχαχαχαχα στις 10 του μηνος η ερι αδιαθετη μαλλον με ερυθρολευκο παντελονι την βλεπω!!!!