erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αυτο αφορα το αλιντι οχι ολο το φορουμΚαι το πάραπάνω δεν ειναι δικό σας;![]()
αυτο αφορα το αλιντι οχι ολο το φορουμΚαι το πάραπάνω δεν ειναι δικό σας;![]()
τώρα πας γυρεύοντας? θα το παραδεχτεί δημόσια? άκου με και μην λες πολλάΕρη ερχεσαι Αθηνα? Θα τα πουμε?
θα σε αναγνωρίσουμε από μπροστά, το παπάρι θα βγαίνει κάτω από το σορτς
αν στο 125 προσθεσεις το 4πλασιο του,το αποτέλεσμα τι θα σου θυμιζει?
Ε ας μου στειλει πμ να μου πει.τώρα πας γυρεύοντας? θα το παραδεχτεί δημόσια? άκου με και μην λες πολλά
οχι ποτε το κανω ζωνη γιατι οταν το κρεμαω κατω σταζει λογο του προστατη και μου κανουν παρατηρηση η περαστικοι
τις γκόμενες που έχεις γαμήσει και δεν έγραψες?αν στο 125 προσθεσεις το 4πλασιο του,το αποτέλεσμα τι θα σου θυμιζει?![]()
την πουτσα του λαρυ;αν στο 125 προσθεσεις το 4πλασιο του,το αποτέλεσμα τι θα σου θυμιζει?![]()
αν στο 125 προσθεσεις το 4πλασιο του,το αποτέλεσμα τι θα σου θυμιζει?![]()
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :Sτην ευδαπ να προσεχεις μη σου κανει μηνυση για ασκοπη διαροη !!! λογο χαλασμενης μανικας!!
εννοω πως αλλιως θα μπορουσε να γραφειτιποτα
![]()
αγιεεεεεεεεεεε θα εισαι τον αυγουστο στην λιμνη κομο;![]()
την πουτσα του λαρυ;![]()
Θα εισαι αθηνα δηλαδη;Όχι.
Τον Αύγουστο έχειπολυκοσμία, και όπως ίσως δεν γνωρίζετε, την απεχθάνομαι.
Θα εισαι αθηνα δηλαδη;![]()
τοτε που σκοτωθηκε η σουλα απο τον πεμπτο;μωρη μπραβο θυμασαι την ταχυτητα που εκτοξευω το σπερμα!!!!!!!! 500 χλμ την ωρα !!!!! θυμασαι εκεινο το πρωινο στο γραφειο που την επαιζα και εσυ καθοσουν στο απενατι γραφειο και σε πετυχαν τα χυσια και τρεχαμε να κανουμε ραμματα στο διαβαλκανικο και μου ειχες πει αυτα λαρυ δεν ειναι χυσια ηφαιστειο ειναι!!!!!!
Ε ας μου στειλει πμ να μου πει.
Ευκαιρια να γνωριστούμε.
Εκεί γύρω.
εσυ δεν θα ζησεις για να ερθεις αεροδρομιο..ραντεβού όλοι στις 10/08 στο αεροδρόμιο, οργανώνω υποδοχή, πμ δε στέλνει σε κανένα για να μην το πάρετε ως προσωπική πρόσκληση, θα κρατάω πλακάτ " fun club bou mistress eri"