Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
  εσυ συγκεκριμενα να λες την αληθεια. Καιγομαι για την ερι και δεν μπορω μακρυα της και ενω της απαγορεψα να αναφερει το νικ μου μετα κωλοτριβομαι γυρω της ολη την ωρα  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
  εσυ συγκεκριμενα να λες την αληθεια. Καιγομαι για την ερι και δεν μπορω μακρυα της και ενω της απαγορεψα να αναφερει το νικ μου μετα κωλοτριβομαι γυρω της ολη την ωρα  :grin:
θα σε προκαλουσα σε μονομαχια πνευματικη αλλα απ οτι διαπιστωσα εισαι αοπλη  :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.418
Πόντοι
25.467
καλά ρε άγιε εσύ δεν υποτίθεται ότι είπες 1. οτι θα επέλεγες εμένα 2 οτι με προσεγγίζεις με κάθε τρόπο και 3 ότι μου εστειλες και τηλ να μιλαμε;
Επίσης ο μπραμπ το δήλωσε και αυτός λίγες σελίδες πίσω.
Όσο για τον λοπεζ δεν παρακολουθείτε τα θεματακια σωστα και να τωρα βλεπω εχουμε ελλείψεις :tooth:

Εσείς δεν είστε που γράψατε, ότι μετά από τόσα χρόνια σας βλέπω εντελώς φιλικά;  :)

δεν ενδιαφέρεται ο άγιος για καμάκι μπλιζ μετά από τόσα χρόνια με βλέπει τελείως φιλικά

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εσείς δεν είστε που γράψατε, ότι μετά από τόσα χρόνια σας βλέπω εντελώς φιλικά;  :)
Ναι. Αυτό τι σχέση έχει με τις δηλώσεις που έκανες εσύ. Λογικό ειναι να κρατω ισορροπίες.  :-*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.418
Πόντοι
25.467
Ναι. Αυτό τι σχέση έχει με τις δηλώσεις που έκανες εσύ. Λογικό ειναι να κρατω ισορροπίες.  :-*

Ναι.

Άλλωστε είναι πασίγνωστο ότι το νικ σας το χαρακτηρίζουν τρία πράγματα: Η μετριοπάθεια, η ισσοροπημένη συμπεριφορά σας, και τέλος η σταθερότητα στις απόψεις σας.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ναι.

Άλλωστε είναι πασίγνωστο ότι το νικ σας το χαρακτηρίζουν τρία πράγματα: Η μετριοπάθεια, η ισσοροπημένη συμπεριφορά σας, και τέλος η σταθερότητα στις απόψεις σας.  :)
Και η αλήθεια  :grin: Να τα λέμε αυτα Αγιε. Τι μου κάμεις;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους διαδικτυακούς φίλους, για τα μαθήματα ιντερνετικής συμπεριφοράς που μου μαθαίνουν δωρεάν.

Σα νέος με μικρή εμπειρία στις διαδικτυακές σχέσεις, ήμουν λίγο αφελής και πίστευα πως κάποια προσωπικά θέματα που ανταλλάσσονται με κάποια φιλικά προσκείμενα νικ, έμεναν πάντα μεταξύ τους.

Με τον καιρό μαθαίνω όμως και εγώ ο αδαής, ότι "με κανέναν και τίποτα στο ίντερνετ"

Αν για εσάς αυτό είναι χιούμορ, το δικό μου είναι λειψό προφανώς και περιττεύει.

:hi: 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.418
Πόντοι
25.467
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους διαδικτυακούς φίλους, για τα μαθήματα ιντερνετικής συμπεριφοράς που μου μαθαίνουν δωρεάν.

Σα νέος με μικρή εμπειρία στις διαδικτυακές σχέσεις, ήμουν λίγο αφελής και πίστευα πως κάποια προσωπικά θέματα που ανταλλάσσονται με κάποια φιλικά προσκείμενα νικ, έμεναν πάντα μεταξύ τους.

Με τον καιρό μαθαίνω όμως και εγώ ο αδαής, ότι "με κανέναν και τίποτα στο ίντερνετ"

Αν για εσάς αυτό είναι χιούμορ, το δικό μου είναι λειψό προφανώς και περιττεύει.

Σας το είχα πεί εδώ και μήνες, φίλτατε.  :hi:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

:coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

:think: για σπαστα και ξαναριχτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom