brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.137
- Πόντοι
- 2.606
γιατι μπορουμεγιατί σε πάνε ...πακέτο ..πάλι ...σήμερα ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι μπορουμεγιατί σε πάνε ...πακέτο ..πάλι ...σήμερα ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ συγκεκριμενα να λες την αληθεια. Καιγομαι για την ερι και δεν μπορω μακρυα της και ενω της απαγορεψα να αναφερει το νικ μου μετα κωλοτριβομαι γυρω της ολη την ωραγιατι μπορουμε![]()
θα σε προκαλουσα σε μονομαχια πνευματικη αλλα απ οτι διαπιστωσα εισαι αοπληεσυ συγκεκριμενα να λες την αληθεια. Καιγομαι για την ερι και δεν μπορω μακρυα της και ενω της απαγορεψα να αναφερει το νικ μου μετα κωλοτριβομαι γυρω της ολη την ωρα![]()
Θα σου εστελνα ενα 50 ρικο να γαμησεις με τον χαουζ αλλα εχει χαθειθα σε προκαλουσα σε μονομαχια πνευματικη αλλα απ οτι διαπιστωσα εισαι αοπλη![]()
καλά ρε άγιε εσύ δεν υποτίθεται ότι είπες 1. οτι θα επέλεγες εμένα 2 οτι με προσεγγίζεις με κάθε τρόπο και 3 ότι μου εστειλες και τηλ να μιλαμε;
Επίσης ο μπραμπ το δήλωσε και αυτός λίγες σελίδες πίσω.
Όσο για τον λοπεζ δεν παρακολουθείτε τα θεματακια σωστα και να τωρα βλεπω εχουμε ελλείψεις![]()
δεν ενδιαφέρεται ο άγιος για καμάκι μπλιζ μετά από τόσα χρόνια με βλέπει τελείως φιλικά
εχεις αρκετη εξυπναδα για να ανοιξεις το στομα σου να φας αλλα σιγουρα για τιποτα αλλοΘα σου εστελνα ενα 50 ρικο να γαμησεις με τον χαουζ αλλα εχει χαθει![]()
Ναι. Αυτό τι σχέση έχει με τις δηλώσεις που έκανες εσύ. Λογικό ειναι να κρατω ισορροπίες. :-*Εσείς δεν είστε που γράψατε, ότι μετά από τόσα χρόνια σας βλέπω εντελώς φιλικά;![]()
τωρα ηρθε ο αγιος . εσβησες..εχεις αρκετη εξυπναδα για να ανοιξεις το στομα σου να φας αλλα σιγουρα για τιποτα αλλο![]()
καλα εκανε κι ηρθε γιατι εγω σε βαρεθηκατωρα ηρθε ο αγιος . εσβησες..
Ναι. Αυτό τι σχέση έχει με τις δηλώσεις που έκανες εσύ. Λογικό ειναι να κρατω ισορροπίες. :-*
Και η αλήθειαΝαι.
Άλλωστε είναι πασίγνωστο ότι το νικ σας το χαρακτηρίζουν τρία πράγματα: Η μετριοπάθεια, η ισσοροπημένη συμπεριφορά σας, και τέλος η σταθερότητα στις απόψεις σας.![]()
λιαζεται στο κομο κι εσυ στον χορτιατηΚαι η αλήθειαΝα τα λέμε αυτα Αγιε. Τι μου κάμεις;
Και η αλήθειαΝα τα λέμε αυτα Αγιε. Τι μου κάμεις;
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους διαδικτυακούς φίλους, για τα μαθήματα ιντερνετικής συμπεριφοράς που μου μαθαίνουν δωρεάν.
Σα νέος με μικρή εμπειρία στις διαδικτυακές σχέσεις, ήμουν λίγο αφελής και πίστευα πως κάποια προσωπικά θέματα που ανταλλάσσονται με κάποια φιλικά προσκείμενα νικ, έμεναν πάντα μεταξύ τους.
Με τον καιρό μαθαίνω όμως και εγώ ο αδαής, ότι "με κανέναν και τίποτα στο ίντερνετ"
Αν για εσάς αυτό είναι χιούμορ, το δικό μου είναι λειψό προφανώς και περιττεύει.
![]()
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους διαδικτυακούς φίλους, για τα μαθήματα ιντερνετικής συμπεριφοράς που μου μαθαίνουν δωρεάν.
Σα νέος με μικρή εμπειρία στις διαδικτυακές σχέσεις, ήμουν λίγο αφελής και πίστευα πως κάποια προσωπικά θέματα που ανταλλάσσονται με κάποια φιλικά προσκείμενα νικ, έμεναν πάντα μεταξύ τους.
Με τον καιρό μαθαίνω όμως και εγώ ο αδαής, ότι "με κανέναν και τίποτα στο ίντερνετ"
Αν για εσάς αυτό είναι χιούμορ, το δικό μου είναι λειψό προφανώς και περιττεύει.
![]()
![]()
Σαν τι θα θέλατε να σας κάμω;![]()