Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ε ναι...χμ.. και τι θα εγραφες στο ημερολογιο ; γαμησα την ταδε και ηταν ετσι;![]()
ε ναι...χμ.. και τι θα εγραφες στο ημερολογιο ; γαμησα την ταδε και ηταν ετσι;![]()
Το μακιγιάζ μπορεί μόνο να σε κάνει όμορφη εξωτερικά, αλλά δεν μπορεί να σε βοηθήσει αν είσαι άσχημη εσωτερικά. Εκτός αν φας το μακιγιάζ. ;)οχι απλά έπεσες ... είσαι στα πατώματα![]()
Χιλια συγνωμη νικ.. καλημεραΠαρακολουθώ όμορφες συζητήσεις και σωπαίνω.
Αλήθεια πόσο μας ενδιαφέρουν;
αν έκανε καλή πίπα , έδινε κωλο κτλ...χμ.. και τι θα εγραφες στο ημερολογιο ; γαμησα την ταδε και ηταν ετσι;![]()
ε χθες δεν λεγατε για μια λολα;![]()
ποια ??
ε χθες δεν λεγατε για μια λολα;![]()
δεν βλεπω που χρησιμέυει αλλα οκαν έκανε καλή πίπα , έδινε κωλο κτλ...
αχχαχαχαχαχαχαχαχααχχχααχχαχαχα σορρυ ρε κοστακιΛΟΛΑ οχι λορα ...το έκαψες και εσύ !
βρε ουστττ
απλά για την ανάμνησηδεν βλεπω που χρησιμέυει αλλα οκ
Μα υποτιθεται οτι πας με ιεροδουλες για να μην εχεις αναμνησειςαπλά για την ανάμνηση
μαλιστα
εχω χρονια αλλα δεν καμω ετσιΜην με παρεξηγήσεις έχω να γαμησω 3 ήμερες και έχω μια νευρικότητα![]()
γιατί , ποιος το λέει αυτό ;Μα υποτιθεται οτι πας με ιεροδουλες για να μην εχεις αναμνησεις![]()
Σιγα μη παμε και για να πνιξουμε το πονο μας.Πας απλα γιατι σου παρεχεται η δυνατοτητα να γαμησεις την στιγμη που θα σου ερθει η καβλα χωρις προσπαθεια(φλερτ καμακι εξοδο κτλ) Οι αναμνησεις αν αξιζουν μια χαρα μενουνΜα υποτιθεται οτι πας με ιεροδουλες για να μην εχεις αναμνησεις![]()
εχω χρονια αλλα δεν καμω ετσι![]()
σωραιοςΣιγα μη παμε και για να πνιξουμε το πονο μας.Πας απλα γιατι σου παρεχεται η δυνατοτητα να γαμησεις την στιγμη που θα σου ερθει η καβλα χωρις προσπαθεια(φλερτ καμακι εξοδο κτλ) Οι αναμνησεις αν αξιζουν μια χαρα μενουν