alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ε μην κάνεις τοτε σχόλια περι επιπεδου.Στο μπου.κομ γραφουμε.
Ποιος το γαμαει το επιπεδο;
Ε μην κάνεις τοτε σχόλια περι επιπεδου.Στο μπου.κομ γραφουμε.
Ποιος το γαμαει το επιπεδο;
Χοντρη, πουτανιτσα.Δεν μ αρεσουν τα ομαδικα σπορ![]()
Επισης παρεμπιπτοντως κ. Αλεξ.
Η κα. Ροζυ δεν μπαινει πια. Προφανως παει καλα η σχεση της με τον Θεσσαλονικιο και ειναι πλεον καλοπηδημενη ... ως εις την απεχθήν δημωδην αποκαλείται.
Mπαίνω στον πειρασμο να σχολιασω, οτι ονειρευεστε το κερατωμα μου απο την διδα Ροζυ, οπως ονειρευονται κάποιοι τη διαγραφη της κας Ζωης απο τον Συριζα.
Διακαώς δηλαδη, αλλά ματαίως.
Υ.Γ. Το ότι δεν μπαινει πολυ πλεον, με ικανοποιει. Εξαλλου δεν περιμενω να την βρω εδω μεσα για να μιλησουμε.
Έπρεπε να τον γράψετε στα πυρίκαυστά σας.![]()
Ποσο πιο χαμηλα να πεσει το επιπεδο εδω μεσα;
Εχει πατο το βαρελι;![]()
Χοντρη, πουτανιτσα.![]()
καλά ρε άγιε εσύ δεν υποτίθεται ότι είπες 1. οτι θα επέλεγες εμένα 2 οτι με προσεγγίζεις με κάθε τρόπο και 3 ότι μου εστειλες και τηλ να μιλαμε;Καλά!!! Αυτό το κλισέ το έχει ως πανάκεια. Και τις προάλλες που είχαμε κουβέντα για την κ. Άλληντίζα, μου ανέφερε πως εγώ και ο κ. Λόπεθ την τραμπουκίζαμε όχι γιατί έγραφε ασυναρτησίες και αυτοαναιρείτο, αλλά γιατί πέσαμε στον ερωτά της και αυτή μας απέρριψε. :S
τι δηλωσα εγω μωρη απαξιωμενηκαλά ρε άγιε εσύ δεν υποτίθεται ότι είπες 1. οτι θα επέλεγες εμένα 2 οτι με προσεγγίζεις με κάθε τρόπο και 3 ότι μου εστειλες και τηλ να μιλαμε;
Επίσης ο μπραμπ το δήλωσε και αυτός λίγες σελίδες πίσω.
Όσο για τον λοπεζ δεν παρακολουθείτε τα θεματακια σωστα και να τωρα βλεπω εχουμε ελλείψεις![]()
έχασα το κελεπούρι μωρο μου κατι επρεπε να κάνω γι αυτο![]()
να βγαλω και κατι φωτο του μπραμπ τον εχω στο περιπτερο του πανω απο τον υπολογιστη με την οθινη γκουμουτσα να μπαινει στο μπουη φωτογραφια με την αννα διαμαντοπουλου με τον πουτσο συναγωνιστη στο στομα εχει εμφανιστεί 99 φορες
η φωτογραφια με τη χυμενη μου καλτσα εχει εμφανιστεί 384 φορες
![]()
![]()
![]()
η δουλειανα βγαλω και κατι φωτο του μπραμπ τον εχω στο περιπτερο του πανω απο τον υπολογιστη με την οθινη γκουμουτσα να μπαινει στο μπου![]()
φαε την μπανανα σου τωρα και κανε την παπιαη δουλειαδεν ειναι ντροπη