brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.137
- Πόντοι
- 2.606
μην μου λες τι να κανω για να μην σου πω που να παςφαε την μπανανα σου τωρα και κανε την παπια![]()
μην μου λες τι να κανω για να μην σου πω που να παςφαε την μπανανα σου τωρα και κανε την παπια![]()
Δεν νομίζω οτι με ενδιαφερει η γνωμη μιας γυναικουλας - κατιναςμην μου λες τι να κανω για να μην σου πω που να πας![]()
αυτο θα το πεις εσυ. Νομίζω έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο πλέον της κατινιας που σε εχω ικανοπες στον κοσμο ρε σβολι και για τα πιεμ που σου στελνα και σου ζητουσα να βρεθουμε και συ με απαξιωνες![]()
την επομενη φορα πεταξου μεχρι πακισταν να βρεις γκομενοΔεν νομίζω οτι με ενδιαφερει η γνωμη μιας γυναικουλας - κατινας![]()
Εκει βρισκεις τους δικους σου;την επομενη φορα πεταξου μεχρι πακισταν να βρεις γκομενο![]()
θα θελα να χω κρατησει ημερολογιο από τα γαμησια μουΜε πόσες γυναίκες έχεις κάνει έρωτα;
Δεν μετράω ακριβώς. Υπολογίζω ότι είναι περίπου τέσσερις χιλιάδες κοπέλες.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τσακωαυτο θα το πεις εσυ. Νομίζω έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο πλέον της κατινιας που σε εχω ικανο![]()
οχι απλά έπεσες ... είσαι στα πατώματατσακωμωρη που θα πεις οτι πεσαμε στον ερωτα σου και μας απερριψες κιολας αντε τραβα δες τα μουτρα σου στον καθρεπτη
![]()
Πόσα ειναι σλαβι;θα θελα να χω κρατησει ημερολογιο από τα γαμησια μου![]()
τις μη πληρωμένες μπορω να τις μνημονευσω ολεςΠόσα ειναι σλαβι;![]()
Καλημέρα
Ο ψαράς που είναι ? ....μήπως στο ΚΑΤ μετά το χθεσινό αγώνα ?
χμ.. και τι θα εγραφες στο ημερολογιο ; γαμησα την ταδε και ηταν ετσι;αλλα δεν είναι το θεμα ότι δεν ξερω ποσες είναι
απλα υπαρχουν καποιες που εχουν διαγραφει τελειως απ τη μνημη μου και θα ταν ωραιο να τις διαβαζα σ ένα ημερολογιο
Παρακολουθώ όμορφες συζητήσεις και σωπαίνω.Καλημέρα
γαμαει την λοραΚαλημέρα