erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εγω και ο πιλατοθΠοιοί;![]()
εγω και ο πιλατοθΠοιοί;![]()
εγω και ο πιλατοθ![]()
λες; εμ αμα λειπει αρσενικο τι να καμειςΠαρατηρώ ότι με τον καιρό, η σχέση σας με τον Πιλάτοθ έχει αρχίσει και ξεπερνά τα όρια της σχέσης μεταταξύ του δεσπότη και οικόσιτου ζώου που διατηρεί, και εξελίσσεται σε υποκατάστατο σχέσης συντρόφων.![]()
εχει καει η γουνα σου φιφτυ?Σας το είχα πεί εδώ και μήνες, φίλτατε.![]()
λες; εμ αμα λειπει αρσενικο τι να καμεις![]()
Να αρχίσετε να πυκνώνετε τις συνεδρίες σας με τον κ. νηματοθέτη, και να περάσετε κι από τον κ. Νικοτρίβη όταν θα επισκεφθείτε την πρωτεύουσα.![]()
εχει καει η γουνα σου φιφτυ?![]()
Θα παρω μεγαλοσωμο σκυλοΝα αρχίσετε να πυκνώνετε τις συνεδρίες σας με τον κ. νηματοθέτη, και να περάσετε κι από τον κ. Νικοτρίβη όταν θα επισκεφθείτε την πρωτεύουσα.![]()
εχεις γαμησει καμια από δω μεσα?Όχι, δίοτι αν υπήρχαν στην παραγματικότητα αυτά που αφήνει να εννοηθεί κάποια ψυχή ότι υπάρχουν, τώρα θα τα είχε βγάλει φάτσα κάρτα, και θα χόρευε τσαρλεστον πάνω στο σκήνωμά μου.![]()
σου γαμησω...θα είναι Αθήνα 10-25 Αυγούστου
Ευελπιστώ να λείπω![]()
ποια πσιχι σε εχθρεύεται άγιεΌχι, δίοτι αν υπήρχαν στην παραγματικότητα αυτά που αφήνει να εννοηθεί κάποια ψυχή ότι υπάρχουν, τώρα θα τα είχε βγάλει φάτσα κάρτα, και θα χόρευε τσαρλεστον πάνω στο σκήνωμά μου.![]()
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους διαδικτυακούς φίλους, για τα μαθήματα ιντερνετικής συμπεριφοράς που μου μαθαίνουν δωρεάν.
Σα νέος με μικρή εμπειρία στις διαδικτυακές σχέσεις, ήμουν λίγο αφελής και πίστευα πως κάποια προσωπικά θέματα που ανταλλάσσονται με κάποια φιλικά προσκείμενα νικ, έμεναν πάντα μεταξύ τους.
Με τον καιρό μαθαίνω όμως και εγώ ο αδαής, ότι "με κανέναν και τίποτα στο ίντερνετ"
Αν για εσάς αυτό είναι χιούμορ, το δικό μου είναι λειψό προφανώς και περιττεύει.
![]()
Ρόζυ εσύ?Θα παρω μεγαλοσωμο σκυλο![]()
Θα παρω μεγαλοσωμο σκυλο![]()
αν με βρειςσου γαμησω...![]()
Ο λακης33 καλε τα ελεγε αυτα .. ποια ροζυ;Ρόζυ εσύ?![]()
ανωμαλεαν με βρεις![]()
Νικ μη μασας!!! Τρωωω στα γρηγορα ενα πιατακι με γλυκοξινο χοιρινο με ρυζι! ( για να καρδαμωσω) και παμε να τους λιανισουμε αυτους που σε πειραξαν!!!![]()
![]()