Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.418
Πόντοι
25.467
εγω και ο πιλατοθ  :grin:

Παρατηρώ ότι με τον καιρό, η σχέση σας με τον Πιλάτοθ έχει αρχίσει και ξεπερνά τα όρια της σχέσης μεταταξύ του δεσπότη και οικόσιτου ζώου που διατηρεί, και εξελίσσεται σε υποκατάστατο σχέσης συντρόφων.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Παρατηρώ ότι με τον καιρό, η σχέση σας με τον Πιλάτοθ έχει αρχίσει και ξεπερνά τα όρια της σχέσης μεταταξύ του δεσπότη και οικόσιτου ζώου που διατηρεί, και εξελίσσεται σε υποκατάστατο σχέσης συντρόφων.  :)
λες; εμ αμα λειπει αρσενικο τι να καμεις  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.418
Πόντοι
25.467
λες; εμ αμα λειπει αρσενικο τι να καμεις  :2funny:

Να αρχίσετε να πυκνώνετε τις συνεδρίες σας με τον κ. νηματοθέτη, και να περάσετε κι από τον κ. Νικοτρίβη όταν θα επισκεφθείτε την πρωτεύουσα.  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Να αρχίσετε να πυκνώνετε τις συνεδρίες σας με τον κ. νηματοθέτη, και να περάσετε κι από τον κ. Νικοτρίβη όταν θα επισκεφθείτε την πρωτεύουσα.  :)

θα είναι Αθήνα 10-25 Αυγούστου

Ευελπιστώ να λείπω  :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.418
Πόντοι
25.467
εχει καει η γουνα σου φιφτυ? :coffee:

Όχι, δίοτι αν υπήρχαν στην παραγματικότητα αυτά που αφήνει να εννοηθεί κάποια ψυχή ότι υπάρχουν, τώρα θα τα είχε βγάλει φάτσα κάρτα, και θα χόρευε τσαρλεστον πάνω στο σκήνωμά μου.  :)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
καλημερα στην εικονικη πραγματικοτητα!!!!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Να αρχίσετε να πυκνώνετε τις συνεδρίες σας με τον κ. νηματοθέτη, και να περάσετε κι από τον κ. Νικοτρίβη όταν θα επισκεφθείτε την πρωτεύουσα.  :)
Θα παρω μεγαλοσωμο σκυλο  :2funny:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Όχι, δίοτι αν υπήρχαν στην παραγματικότητα αυτά που αφήνει να εννοηθεί κάποια ψυχή ότι υπάρχουν, τώρα θα τα είχε βγάλει φάτσα κάρτα, και θα χόρευε τσαρλεστον πάνω στο σκήνωμά μου.  :)
εχεις γαμησει καμια από δω μεσα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Όχι, δίοτι αν υπήρχαν στην παραγματικότητα αυτά που αφήνει να εννοηθεί κάποια ψυχή ότι υπάρχουν, τώρα θα τα είχε βγάλει φάτσα κάρτα, και θα χόρευε τσαρλεστον πάνω στο σκήνωμά μου.  :)
ποια πσιχι σε εχθρεύεται άγιε  :think:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους διαδικτυακούς φίλους, για τα μαθήματα ιντερνετικής συμπεριφοράς που μου μαθαίνουν δωρεάν.

Σα νέος με μικρή εμπειρία στις διαδικτυακές σχέσεις, ήμουν λίγο αφελής και πίστευα πως κάποια προσωπικά θέματα που ανταλλάσσονται με κάποια φιλικά προσκείμενα νικ, έμεναν πάντα μεταξύ τους.

Με τον καιρό μαθαίνω όμως και εγώ ο αδαής, ότι "με κανέναν και τίποτα στο ίντερνετ"

Αν για εσάς αυτό είναι χιούμορ, το δικό μου είναι λειψό προφανώς και περιττεύει.

:hi:   

Νικ μη μασας!!! Τρωωω στα γρηγορα ενα πιατακι με γλυκοξινο χοιρινο με ρυζι! ( για να καρδαμωσω) και παμε να τους λιανισουμε αυτους που σε πειραξαν!!!  :hammer: :knuppel:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Νικ μη μασας!!! Τρωωω στα γρηγορα ενα πιατακι με γλυκοξινο χοιρινο με ρυζι! ( για να καρδαμωσω) και παμε να τους λιανισουμε αυτους που σε πειραξαν!!!  :hammer: :knuppel:

Εσύ ρε εξαιρεσούλα του κανόνα, δεν τρως και μετά να πιούμε κανένα καφεδάκι κανένα μισάωρο στο γνωστό μέρος να ξελαμπικάρω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom