barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.506
Εννοείτε ότι θέλω κι άλλο
πιστεύω θα αναρρώσω λίαν συντόμως
Εννοείτε ότι θέλω κι άλλο
πιστεύω θα αναρρώσω λίαν συντόμως
Ναι θείο :Sμονοι γεννηθηκαμε μονοι μας θα πεθανουμε παιδι μου...
μπουμπουνα τα γαμω τον αντιθεο μου...και εγω παραγγειλα ελαφι και ρυζι με δαμασκηνα για να μην λεει ο θειος οτι ειμαστε πλεμπα....Γαριδακη, ας την σπασουμε λιγο στο αγλαισμα της αριστοκρατιας...
Μολις τα παραγγειλα!
Ναι θείο :S
Άμα δεν είναι Αυστριακών Άλπεων το ελάφι δε μετράειμπουμπουνα τα γαμω τον αντιθεο μου...και εγω παραγγειλα ελαφι και ρυζι με δαμασκηνα για να μην λεει ο θειος οτι ειμαστε πλεμπα....
Πρώτα λεω να κάνω μία εξέταση των κορασίδων ετσι ώστε να έχω ιδία άποψη επί του θέματος...Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσω να προετοιμάσω καλύτερα τον τρόπο υπεράσπισης....εσύ δε θα έρθεις μάρτυρας υπεράσπισης?
θειε το ειπα στον σουβλατζη αλλα μου ειπε οτι ελαφι εχει μονο απο τα τουρκοβουνια και αμα θελω αλλοιως να παρω απο αλλου.... :S :S :S :SΆμα δεν είναι Αυστριακών Άλπεων το ελάφι δε μετράει
Μεγαλωσες με ελαφι με δαμασκηνα στις γειτονιες του Πειραια βλεπεις.μπουμπουνα τα γαμω τον αντιθεο μου...και εγω παραγγειλα ελαφι και ρυζι με δαμασκηνα για να μην λεει ο θειος οτι ειμαστε πλεμπα....
Πάλι βρώμικο θα φάς...??Γαριδακη, ας την σπασουμε λιγο στο αγλαισμα της αριστοκρατιας...
Μολις τα παραγγειλα!
με πηρε ο θειος στην φιλοθεη...Μεγαλωσες με ελαφι με δαμασκηνα στις γειτονιες του Πειραια βλεπεις.
Μεγαλωσες με ελαφι με δαμασκηνα στις γειτονιες του Πειραια βλεπεις.
Τι μαλάκας να μην έχει Αυστριακών Άλπεων πιτόγυρο, άντε στην ανάγκη Ελβετικώνθειε το ειπα στον σουβλατζη αλλα μου ειπε οτι ελαφι εχει μονο απο τα τουρκοβουνια και αμα θελω αλλοιως να παρω απο αλλου.... :S :S :S :S
και πηρα τι να κανω?
ποπολο θειε...πλεμπα τι περιμενειςΤι μαλάκας να μην έχει Αυστριακών Άλπεων πιτόγυρο, άντε στην ανάγκη Ελβετικών
Φευ :Sποπολο θειε...πλεμπα τι περιμενεις
Φευ :S
θα αναγκαστούμε να τρώμε παξιμάδια :S
Κρουτόν.
Μόνο Baton Chalet θείο, είμαστε το αγλάισμα
Και mille-feuille για το τέλος.