troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.928
- Πόντοι
- 5.506
τσουλες δεν ειναι και τα δυο τους νικ?ένα βρισιδι δεν πάει χαμένο ποτέ ρε μαλακά
Κράτα το κάβα
τσουλες δεν ειναι και τα δυο τους νικ?ένα βρισιδι δεν πάει χαμένο ποτέ ρε μαλακά
Κράτα το κάβα
καλά παιδιά αλλά ΑΕΚτσουλες δεν ειναι και τα δυο τους νικ?
αυτο λεω...καλά παιδιά αλλά ΑΕΚ
όλο βρωμιες μου λέει
Δε λυπάται έναν ανήμπορο γερακο
αν πω αυτά που λέει θα κάνει παρέα με τον ποδολαγνο για 6 μήνεςΧαχαχαχαχα
Ελπίζω να τον τραβάς βίντεο για να το χρησιμοποιήσουμε εναντίον του!
αν πω αυτά που λέει θα κάνει παρέα με τον ποδολαγνο για 6 μήνες
...
... Απόψε κάτι ελαφρύ με καλη πολύ καλή παρεουλα λατρεμένοι μου κύριοι..
Δε φταίω υπέστην βιασμό και ανελέητο γαμήσιΈχω και τον Ροντ εδώ, μετά από το διπλό γαμησι δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και βλέπει το ματς σαν υπνωτισμενος
και που θα τα πω άμα τα γράψω όλα θα με παραδώσουν στη δημοσία χλεύη :Sόλο βρωμιες μου λέει
Δε λυπάται έναν ανήμπορο γερακο
πες τι εγινε στην φαση του 62 λεπτου....Δε φταίω υπέστην βιασμό και ανελέητο γαμήσι
δεν θυμάμαι γιατί με βάλανε κάτω και δεν αντιλαμβανόμουν τον χρόνοπες τι εγινε στην φαση του 62 λεπτου....
μας τα προλαβε ο νικ....αναφορα αυριο ροντδεν θυμάμαι γιατί με βάλανε κάτω και δεν αντιλαμβανόμουν τον χρόνο
θα υποστώ τις συνέπειες του νόμου :S :S :Sμας τα προλαβε ο νικ....αναφορα αυριο ροντ
σαφεστατα εχεις ελαφρυντικα...θα δουμε τι θα πει η μονομεληςθα υποστώ τις συνέπειες του νόμου :S :S :S
ελπίζω ο θείος μπλιζαράι να είναι επιεικής γιατί δεν φταίω η Έρη μας άναψε που μπήκε χωρίς ρούχα στο νήμα
αχαραγοσαφεστατα εχεις ελαφρυντικα...θα δουμε τι θα πει η μονομελης
σαφεστατα εχεις ελαφρυντικα...θα δουμε τι θα πει η μονομελης
τι λε ρε?αχαραγο
εσύ δε θα έρθεις μάρτυρας υπεράσπισης?
μονοι γεννηθηκαμε μονοι μας θα πεθανουμε παιδι μου...εσύ δε θα έρθεις μάρτυρας υπεράσπισης?