barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.506
με ρέγκα καπνιστή στην εφημερίδα
Και τσίπουρο με πιπεριά καυτερή.
με ρέγκα καπνιστή στην εφημερίδα
Εφαγα!Πάλι βρώμικο θα φάς...??
Εγω μονο τρωω.Βλέπω ότι και γαμάτε και τρώτε βρώμικα!
Πιάσε και μία kit kat...Εφαγα!
Ετσ γα συμπληρωμα διατροφης. Δεν εχεις αδικο. Τρεχω μεχρι το ψιλικατζιδικο...Πιάσε και μία kit kat...
Συκοφαντίες κύριε ΆλντερσονΒλέπω ότι και γαμάτε και τρώτε βρώμικα!
Ετσ γα συμπληρωμα διατροφης. Δεν εχεις αδικο. Τρεχω μεχρι το ψιλικατζιδικο...
Αυτο κρατα το για να εχουμε για τον δρομο οταν θα παμε να παραδωσουμε ψυχη.Έλα μπρο, μην τρέχεις στα σκοτάδια, εδώ σ' έχω.
Αυτο κρατα το για να εχουμε για τον δρομο οταν θα παμε να παραδωσουμε ψυχη.
Σαν "φυγουμε" τι σημασια εχει η υγεια εκεινη την ωρα;
Θα "φύγουμε" υγιεινά.
Δεν είσαι ο εαυτός σου όταν πεινάςΕγω μονο τρωω.
Ειτε με γεματπ ειτε με αδειο στομαχι παλι η ανικανοτητα ισχυει.Δεν είσαι ο εαυτός σου όταν πεινάς
Εγω ζηλευω ρε γαμωτο. 3 φορες στην ζωη μου εκανα διπλο, μια οταν απολυθηκα απο φανταρος 2 κωλογριες 50+ με ειχανε παρει παρτουζα, παιδι πραμμα και με ξεσκισανε, μια με 2 ξεπετες, και μια με 2 ξενερωτες σε ελαιοτριβειο που ντρεποταν η μια την αλλη. :S
Απολογία
Από την διακήρυξη της 30/04/2015 “το νήμα αυτό δεν απευθύνεται στο μέσο χρήστη του μπου. Απευθύνεται στους λίγους, που ζουν με τα ελαττώματα και τις ικανότητες τους”
Να προσθέσω και τα πάθη τους γιατί άνθρωπος χωρίς πάθη και χωρίς θέλω είναι μηδέν.
Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι έχω τα χρονάκια μου + ταλαιπωρίες+ λάθος επιλογές στη ζωή,
αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος συμμετοχής μου στο νήμα.
Στο ρεζουμέ με άναψαν, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ :S
Έκανα συνάντηση με Βαλέρια+Κατερίνα
Ότι και να γραφτεί σε έτερα νήματα είναι αλήθεια
Χαιρετώ
Μετά από την μελέτη του νήματος Βαλέρια και Κατερίνα αποφάσισα να κλείσω ραντεβού.
Η περιγραφή του κου Perier45 είναι ακριβής αλλά θα ήθελα να προσθέσω τη δική μου εμπειρία.
Πρώτη εντύπωση στη τηλεφωνική συνομιλία θετική, η φωνή ήταν σεξουαλική και άμεση.
Οι δεσποινίδες έφτασαν με θετική διάθεση και όρεξη για την συνάντηση.
Η Βαλέρια (ξανθιά) άκρως ερωτεύσιμη πολύ καλό σώμα σφριγηλό με απαλή άσπρη επιδερμίδα, ωραίο πρόσωπο και πολύ καύλα.
Η Κατερίνα (μελαχρινή) μάχιμη με σέξυ πρόσωπο και διδακτορικό στα πνευστά, εντάξει για να μην κατηγορηθώ για προμότορας έχει τα κιλάκια της αλλά δεν με χάλασε.
Στον αγώνα αφού αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και μετά τα γλειφομούνια εκατέρωθεν, με άναψε η Βαλέρια για να της τον καρφώσω.
Η Κατερίνα είχε καλή συμμετοχή στον αγώνα και βοηθούσε την κατάσταση
Μετά το τέλος του 1ου ημιχρόνου, ντουζάκι/τσιγάρο και εδώ που λέω θα την σκαπουλάρω οι δεσποινίδες επέμεναν για 2ο ημίχρονο, όπως είπαν στο προγραμμά τους είναι 2 εκτονώσεις και δεν θα με άφηναν ήσυχο
Δυστυχώς εδώ να σημειώσω ότι οι επιδόσεις μου είναι σε επίπεδο δαπέδου
Αλλά δεν με άφηναν να φύγω, άρχισε η Κατερίνα τα πνευστά και η Βαλέρια τα γλωσσσόφιλα συν γλύψιμο στις ρώγες μου και ω του θαύματος παρέδωσα τη 2η κατάθεση.
Λοιπόν χωρίς μαλακίες οι κοπέλες ιδρώνουν την φανέλα και αξίζουν το δωράκι τους.
Ότι αναγράφουν στις υπηρεσίες οι κοπέλες το προσφέρουν με το παραπάνω.
Δηλώνω ευχαριστημένος και ελπίζω οι δεσποινίδες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επί μακρόν.
Επίσης ελπίζω να ανοίξει ο admin προφίλ των δεσποινίδων να καταγράφονται οι κριτικές.
Αγαπητέ κύριε, αν ποτέ ξεμείνετε από δουλειά να ξέρετε ότι υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρό για εσάς στην σύνταξη απολογητικών υπομνημάτων!
[size=30pt]Απολογητικά δικαιώματα και λοιπές τρίχες, αναγνωρισθείσες υπό της Magna Carta και της Γαλλικής Επαναστάσεως, αποτελούν terra incognita στο νήμα μας...[/size]
μπουμπουνα τα γαμω τον αντιθεο μου...και εγω παραγγειλα ελαφι και ρυζι με δαμασκηνα για να μην λεει ο θειος οτι ειμαστε πλεμπα....