Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Βλέπω ότι και γαμάτε και τρώτε βρώμικα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506
Ετσ γα συμπληρωμα διατροφης. Δεν εχεις αδικο. Τρεχω μεχρι το ψιλικατζιδικο...

Έλα μπρο, μην τρέχεις στα σκοτάδια, εδώ σ' έχω.

1452230_457697464336782_1398199047_n.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.234
Πόντοι
26.096
Καλημέρα, σύντροφοι!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.234
Πόντοι
26.096
:kneel: :kneel: :kneel: Εγω ζηλευω ρε γαμωτο. 3 φορες στην ζωη μου εκανα διπλο, μια οταν απολυθηκα απο φανταρος 2 κωλογριες 50+ με ειχανε παρει  παρτουζα, παιδι πραμμα και με ξεσκισανε, μια με 2 ξεπετες, και μια με 2 ξενερωτες σε ελαιοτριβειο που ντρεποταν η μια την αλλη. :S

Που να βρείτε, σεις, χρόνο δι΄ ομαδικήν συνεύρεσιν [ παρτούζα ];;;
Αδειάζετε από τα μονά;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.234
Πόντοι
26.096
Απολογία
Από την διακήρυξη της  30/04/2015  “το νήμα αυτό δεν απευθύνεται στο μέσο χρήστη του μπου. Απευθύνεται στους λίγους, που ζουν με τα ελαττώματα και τις ικανότητες τους”
Να προσθέσω και τα πάθη τους γιατί άνθρωπος χωρίς πάθη και χωρίς θέλω είναι μηδέν.
Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι έχω τα χρονάκια μου + ταλαιπωρίες+ λάθος επιλογές στη ζωή,
αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος συμμετοχής μου στο νήμα.
Στο ρεζουμέ με άναψαν, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ  :S
Έκανα συνάντηση με Βαλέρια+Κατερίνα
Ότι και να γραφτεί σε έτερα νήματα είναι αλήθεια  :grin:
Χαιρετώ  :hi:

Κατανοητόν!
Αλλά να μην το παρατραβάμε...  >:(

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.234
Πόντοι
26.096
Μετά από την μελέτη του νήματος  Βαλέρια και Κατερίνα αποφάσισα να κλείσω ραντεβού.
Η περιγραφή του κου Perier45 είναι ακριβής αλλά θα ήθελα να προσθέσω τη δική μου εμπειρία.
Πρώτη εντύπωση στη τηλεφωνική συνομιλία θετική, η φωνή ήταν σεξουαλική και άμεση.
Οι δεσποινίδες έφτασαν με θετική διάθεση και όρεξη για την συνάντηση.
Η Βαλέρια (ξανθιά)  :smitten: άκρως ερωτεύσιμη πολύ καλό σώμα σφριγηλό με απαλή άσπρη επιδερμίδα, ωραίο πρόσωπο και πολύ καύλα.
Η Κατερίνα (μελαχρινή) μάχιμη με σέξυ πρόσωπο και διδακτορικό στα πνευστά, εντάξει για να μην κατηγορηθώ για προμότορας έχει τα κιλάκια της αλλά δεν με χάλασε.
Στον αγώνα αφού αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και μετά τα γλειφομούνια εκατέρωθεν, με άναψε η Βαλέρια για να της τον καρφώσω.
Η Κατερίνα είχε καλή συμμετοχή στον αγώνα και βοηθούσε την κατάσταση 
Μετά το τέλος του 1ου ημιχρόνου, ντουζάκι/τσιγάρο και εδώ που λέω θα την σκαπουλάρω οι δεσποινίδες επέμεναν για 2ο ημίχρονο, όπως είπαν στο προγραμμά τους είναι 2 εκτονώσεις και δεν θα με άφηναν ήσυχο :respect:
Δυστυχώς εδώ να σημειώσω ότι οι επιδόσεις μου είναι σε επίπεδο δαπέδου
Αλλά δεν με άφηναν να φύγω, άρχισε η Κατερίνα τα πνευστά και η Βαλέρια τα γλωσσσόφιλα συν γλύψιμο στις ρώγες μου και ω του θαύματος παρέδωσα τη 2η κατάθεση.
Λοιπόν χωρίς μαλακίες οι κοπέλες ιδρώνουν την φανέλα και αξίζουν το δωράκι τους.
Ότι αναγράφουν στις υπηρεσίες οι κοπέλες το προσφέρουν με  το παραπάνω.
Δηλώνω ευχαριστημένος και ελπίζω οι δεσποινίδες  να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επί μακρόν.
Επίσης ελπίζω να ανοίξει ο admin προφίλ των δεσποινίδων να καταγράφονται οι κριτικές.

Κατάθεση ψυχής!
Δηλώ συγκεκινημένος.
Φρονώ ότι η επιβληθείσα και εκτελεσθείσα ποινή σε βάρος του κ. Jim2,5jim λειτούργησε ευεργετικά προς όλα τα μέλη μας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.234
Πόντοι
26.096
Αγαπητέ κύριε, αν ποτέ ξεμείνετε από δουλειά να ξέρετε ότι υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρό για εσάς στην σύνταξη απολογητικών υπομνημάτων!

Απολογητικά δικαιώματα και λοιπές τρίχες, αναγνωρισθείσες υπό της Magna Carta και της Γαλλικής Επαναστάσεως, αποτελούν terra incognita στο νήμα μας...  :tickedoff:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.234
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.234
Πόντοι
26.096
μπουμπουνα τα γαμω τον αντιθεο μου...και εγω παραγγειλα ελαφι και ρυζι με δαμασκηνα για να μην λεει ο θειος οτι ειμαστε πλεμπα....

Ελάφι εκτροφείου;
Ας καγχάσω δις.
Αυτό δεν καταδεχόμεθα ούτε εις τους κύνας μας να το δώσουμε. Το δίνουμε εις τους αδέσποτους κύνας επειδή είμεθα φιλόζωοι!  :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom