Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.049
- Πόντοι
- 2.606
τι?εισαστε και οι δυο τσουλες θειο...με το συμπαθειο
μας εμπαιζετε
πόθεν προκύπτει αυτό ρε θείο?
τι?εισαστε και οι δυο τσουλες θειο...με το συμπαθειο
μας εμπαιζετε
ετσι, νιρβανα νικ....και εγω αυτο θα εκανα αν μπορουσα...Έχω και τον Ροντ εδώ, μετά από το διπλό γαμησι δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και βλέπει το ματς σαν υπνωτισμενος
ετσι, νιρβανα νικ....και εγω αυτο θα εκανα αν μπορουσα...
γνωστα αεκτζηδικα εσυ πινεις καφε και ο αλλος μας δειχνει τα βυζια του....πόθεν προκύπτει αυτό ρε θείο?
Σιγά μη μπορούσες να γαμήσεις εσύ.
δεν θελω εγω...ο μπουχαλακης θελωΣιγά μη μπορούσες να γαμήσεις εσύ.
ντροπή...
δεν θελω εγω...ο μπουχαλακης θελω
γνωστα αεκτζηδικα εσυ πινεις καφε και ο αλλος μας δειχνει τα βυζια του....
ειμαστε σε ενταση ρε θειο...παραλιγο ο μπουχαλακης να γινοταν σκορερ και θα ηταν μια ιστορικη στιγμη και για τον ολυμπιακο και για την ελλαδα και για ολη την ανθρωποτητα...
ψάχνει έναν για την επόμενη φορά να του φορτώσει την χοντρή και να κρατήσει αυτός την όμορφη.ετσι, νιρβανα νικ....και εγω αυτο θα εκανα αν μπορουσα...
ψάχνει έναν για την επόμενη φορά να του φορτώσει την χοντρή και να κρατήσει αυτόν την όμορφη.
Ψήνεσαι;
ψάχνει έναν για την επόμενη φορά να του φορτώσει την χοντρή και να κρατήσει αυτόν την όμορφη.
Ψήνεσαι;
εγω είμαι γεροντακι
εγω είμαι γεροντακι
Μήπως ψήνεσαι εσύ;
εγω μια καλησπερα ειπαγνωστα αεκτζηδικα εσυ πινεις καφε και ο αλλος μας δειχνει τα βυζια του....
ειμαστε σε ενταση ρε θειο...παραλιγο ο μπουχαλακης να γινοταν σκορερ και θα ηταν μια ιστορικη στιγμη και για τον ολυμπιακο και για την ελλαδα και για ολη την ανθρωποτητα...
εισαστε τσουλες και τα δυο σαςεγω μια καλησπερα ειπα
εγω βουλη βλεπω ρε.εισαστε τσουλες και τα δυο σας
όλο βρωμιες μου λέειRod...
Dirty boy.
ε πεστο ρε μαλακα και σας εβρισα τζαμπαεγω βουλη βλεπω ρε.
μιλαει η μιχαλολιακου!
ένα βρισιδι δεν πάει χαμένο ποτέ ρε μαλακάε πεστο ρε μαλακα και σας εβρισα τζαμπα