Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
ερι διακοπες φετος δεν θα πας?

Θα πάμε τον Σεπτέμβρη μαζί στην βίλα μου στο Κόμο. Θα βρέχουμε τα πόδια μας στην λίμνη πίνοντας μαρτίνι ρουαγιάλ, ψαρεύοντας  γουλιανούς και συζητώντας για τον χαρακτήρα της.  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Θα πάμε τον Σεπτέμβρη μαζί στην βίλα μου στο Κόμο. Θα βρέχουμε τα πόδια μας στην λίμνη πίνοντας μαρτίνι ρουαγιάλ, ψαρεύοντας  γουλιανούς και συζητώντας για τον χαρακτήρα της.  :grin:

Πόσες φορές να καγχάσω;  :think:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αχ ειπα διακοπες !!!!!! θυμασαι ερι πριν χρονια που με ειχε καλεσει στην επαυλη σου στην χαλκιδικη να κανω διακοπες ακομα ασκουμενος δικηγορακος ειμουν εσυ απο τοτε φτασμενη και μου λες " λαρυ θες να παιξουμε με τα βυζια μου " ειχα μεινει καγκελο ο ανθρωπος τελικα δεχτηκα και απο εκεινη την μερα μεχρι να φυγω παιζαμε με τα βυζια σου με το παπαρι μου οσπου μια μερα ηρθε και ο μπαμπης και παιξαμε ολοι μαζι !!!!!! ωραιες διακοπες γλυκια μου!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
για δες... :sunglasses:
κάτι τέτοιο λες?

με το άλλο τέλος?

διδακτορικο, αλλα δεν βρίσκω ενδιαφερον και δεν ξερω αν θελω να το συνεχισω . θελω κατι αλλο εξαλλου δεν με ενδιαφερει η ακαδημαικη καριερα  :jerking: του παπει το ειδα.. αλλα μαλλον θελει να ειμαι εκει και δεν ξερω και κοστος . πριν το εβλεπα και θα παρω τηλ μια φιλη που εχει βγαλει παπει να με πει

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.406
Πόντοι
6.575
Ο  Λογιστακος  που  είναι ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αχ ειπα διακοπες !!!!!! θυμασαι ερι πριν χρονια που με ειχε καλεσει στην επαυλη σου στην χαλκιδικη να κανω διακοπες ακομα ασκουμενος δικηγορακος ειμουν εσυ απο τοτε φτασμενη και μου λες " λαρυ θες να παιξουμε με τα βυζια μου " ειχα μεινει καγκελο ο ανθρωπος τελικα δεχτηκα και απο εκεινη την μερα μεχρι να φυγω παιζαμε με τα βυζια σου με το παπαρι μου οσπου μια μερα ηρθε και ο μπαμπης και παιξαμε ολοι μαζι !!!!!! ωραιες διακοπες γλυκια μου!!!!
αχχααχχαχαχαχαχαχαχααχ λαρυ ονειρο θα ειδες ειδικα αν ειχα βυζα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ερι εχω σπιτι που ενοικιαζω εις φοιτητας του παπει απο τον ιουνιο το εχω ξενοικιαστο !!! αν σε ενδιαφερει σου κανω μια καλη τιμη η τα βρισκουμε σε ειδος !!!!!!! οταν λεω ειδος μην παει το μυαλο σου σε σεξ σε δικηγορια λεω εχω πολλες υποθεσεις που εκρεμουν !!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα πάμε τον Σεπτέμβρη μαζί στην βίλα μου στο Κόμο. Θα βρέχουμε τα πόδια μας στην λίμνη πίνοντας μαρτίνι ρουαγιάλ, ψαρεύοντας  γουλιανούς και συζητώντας για τον χαρακτήρα της.  :grin:
Δεν μου αρέσει η ιδέα  :coffee:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
διδακτορικο, αλλα δεν βρίσκω ενδιαφερον και δεν ξερω αν θελω να το συνεχισω . θελω κατι αλλο εξαλλου δεν με ενδιαφερει η ακαδημαικη καριερα  :jerking: του παπει το ειδα.. αλλα μαλλον θελει να ειμαι εκει και δεν ξερω και κοστος . πριν το εβλεπα και θα παρω τηλ μια φιλη που εχει βγαλει παπει να με πει

για το κόστος πρέπει να είναι γύρω στα 6-8000 αν δεν κάνω λάθος.
σίγουρα είχα δει κάτι τέτοιο γιατί το κοίταζα παλιότερα κι' εγώ, για μένα.
δεν ξέρω τώρα τι γίνεται, αν έχει αλλάξει κάτι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
για το κόστος πρέπει να είναι γύρω στα 6-8000 αν δεν κάνω λάθος.
σίγουρα είχα δει κάτι τέτοιο γιατί το κοίταζα παλιότερα κι' εγώ, για μένα.
δεν ξέρω τώρα τι γίνεται, αν έχει αλλάξει κάτι.
πολλά λεφτά ρε φίλε.. κατι πρεπει να εχει και εγω στο διεθνές πανεπιστημιο θα το ψαξω ..  :orchestra: αλλιως θα δωσω κατατακτηριες να βγαλω καμια σχολη αλλη  :2funny: Σταματησα τις χειμερινες μου ασχολιες και με επιασε φρικη . ειμαι σοβαρα οχι αστεια.. :headbang:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
πολλά λεφτά ρε φίλε.. κατι πρεπει να εχει και εγω στο διεθνές πανεπιστημιο θα το ψαξω ..  :orchestra: αλλιως θα δωσω κατατακτηριες να βγαλω καμια σχολη αλλη  :2funny: Σταματησα τις χειμερινες μου ασχολιες και με επιασε φρικη . ειμαι σοβαρα οχι αστεια.. :headbang:
γτ δε φτιαχνεις κανα κλωνο

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

τι σκέφτεσαι? :grin:

θα σου έλεγα να χαλαρώσεις...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
Δεν μου αρέσει η ιδέα  :coffee:

Ναι!!!

Έχετε δίκιο!

θα αισθάνεσθαι άβολα σε αυτό το περιβάλλον.

Καλώς. Να σας πάω τότε μέχρι την Λουμπάρδα που είναι τίγκα στις άβυζες χοντρομπούτες κοντοπίθαμες αλβανίδες. Θα είστε στο στοιχείο σας.  :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Ναι!!!

Έχετε δίκιο!

θα αισθάνεσθαι άβολα σε αυτό το περιβάλλον.

Καλώς. Να σας πάω τότε μέχρι την Λουμπάρδα που είναι τίγκα στις άβυζες χοντρομπούτες κοντοπίθαμες αλβανίδες. Θα είστε στο στοιχείο σας.  :grin:

εγω θα την παω στον λουμπαρδιαρη οπου ειναι τιγκα στις τουριστριες αυτη την εποχη!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom