erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ασχημα;Καλημέρα [ Χ 6 ], κυρία.
Ασχημα;Καλημέρα [ Χ 6 ], κυρία.
Ο Αγιος έχει πολλά ακόμη ...
πολυ ωραιο το σχεδιο του νεου ΚπολΔικ
Σχέδιο Νόμου Άγιε.. καλημέρα κι ας εισαι σκασμένοςΠοιός το ζωγράφισε;
αλλοι ξυπνανε το πρωι και σκέφτονται οτι θέλουν να πανε για μπάνιο και εγω σκέφτομαι οτι θέλω να κάνω αλλο μεταπτυχιακο . Δεν είμαι καλά παιδιά είναι πλέον βέβαιο
Καιτοι σας το έγραφα χρόνια τώρα, με λοιδωρούσατε. Ευτυχώς που το καταλάβατε.
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.
αλλοι ξυπνανε το πρωι και σκέφτονται οτι θέλουν να πανε για μπάνιο και εγω σκέφτομαι οτι θέλω να κάνω αλλο μεταπτυχιακο . Δεν είμαι καλά παιδιά είναι πλέον βέβαιο
δίκαιο ενέργειας νομίζω ότι πρέπει να βρω ενα τρόπο να κάνω ενα μεταπτυχιακό άμεσαΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! τι αλλο μεταπτυχιακο να παρεις μαρη που οτι κυκλοφορει στην πιατσα το εχεις δεν εχουμε τοιχους στο γραφειο να τα κρεμασουμε!!!!!!!!
δίκαιο ενέργειας νομίζω ότι πρέπει να βρω ενα τρόπο να κάνω ενα μεταπτυχιακό άμεσα
ε βρε λαρυ... εγω δεν είμαι για τέτοια γέρος άνθρωποςτο δικαιο της πουτσας ειναι της μοδος μανταμ οτι και να κανεις σε αυτο το κρατος τρως μπουτσα !!!!!!!!!
Άγιε θέλω μια χάρη επειδή αυτό το μήνα είμαι πολύ δεκτική σε συμβουλές που αφορούν το χαρακτήρα μου αν θα ήθελες και έχεις όρεξη να μου πεις όσα βλέπεις αρνητικά σε εμένα γιατί ίσως τα έχεις πει αλλά δεν τα ¨"άκουσα" στο παρελθον και πλέον είμαι έτοιμη
Δεν είναι παγίδα. Αν έχεις κάτι να πεις εγώ θα το δεχτώ και θα το σκεφτώ σοβαρά. Το υπόσχομαιΤι είδους παγίδα είναι πάλι αυτή;;;
Αύγουστο λάρυ μου. Αν είμαστε καλαερι διακοπες φετος δεν θα πας?
Δεν είναι παγίδα. Αν έχεις κάτι να πεις εγώ θα το δεχτώ και θα το σκεφτώ σοβαρά. Το υπόσχομαι
Και αυτό δεκτόΕ τώρα είναι που δεν πρόκειται να γράψω τίποτα.
δίκαιο ενέργειας νομίζω ότι πρέπει να βρω ενα τρόπο να κάνω ενα μεταπτυχιακό άμεσα