NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Ο Λογιστακος που είναι ?
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Ο Λογιστακος που είναι ?
ναιεσυ εισαι ο λογιστακος?????
ο τομ ειχε πει οτι παει να γαμησει σημερα ηρθε μια παλια του φιλη απο το λονδινο και πανε να θυμηθουνε τα νιατα τους!!!!ο τομα που είναι?
αν γκουγκλάρεις Νικόλαος Τρίβης λογιστής - φοροτεχνικός - σύμβουλος επιχειρήσεων θα δεις ότι δεν είμαι τυχαίος ;)και γιατι λογιστακος ????? με ολοκληρο λογιστικο γραφειο που απασχολεις 7 υπαλληλους !!!!!! ποιο καθαρμα σε αποκαλεσε ετσι!!!!! απο σημερα θα λεγεσε mega λογιστικο γραφειο νικολαου τριβη !!!!!
αν γκουγκλάρεις Νικόλαος Τρίβης λογιστής - φοροτεχνικός - σύμβουλος επιχειρήσεων θα δεις ότι δεν είμαι τυχαίος ;)
την ώρα που θα κάνεις την υπόκλιση εκεί κάτω στα πατώματα, κοίτα και θα με δειςφιλε υποκλινομαι!!!!!!!!!!!
αν γκουγκλάρεις Νικόλαος Τρίβης λογιστής - φοροτεχνικός - σύμβουλος επιχειρήσεων θα δεις ότι δεν είμαι τυχαίος ;)
αστατούλη το γκούγκλαρες και με βρήκες?Μήπως εννοείτε: Νικόλαος Τρίμης λογιστής - φοροτεχνικός - σύμβουλος επιχειρήσεων
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οργιο!!!!!!!!
ναι !!![]()
![]()
![]()
![]()
μες την εβδομάδα θα προσπαθήσω να βρεθούμε έστω για ένα καφεδάκι και με τον άλλο ;)
εγω ουτε γκουκλαρα ουτε τιποτα απλα τον πιστεψα οπως πιστεψα και στην ερι οταν μου ελεγε πριν χρονια οτι θα ειμαστε για παντα μαζι!!!!!
την ώρα που θα κάνεις την υπόκλιση εκεί κάτω στα πατώματα, κοίτα και θα με δεις
λουτσα και πολυ σου ειναι