You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γουατ α χεροΌ,τι και να του προσάψετε -και υπάρχουν πολλά που μπορείτε, όπως π.χ. το ότι δεν σεβόταν το "εμπιστευτικό" των π.μ. και τα έβγαζε στην φόρα- ο κ. Λόπεθ ειχε αναμφιβολα το ταλέντο να διακρίνει τις "παπάτζες" και τους "παπατζήδες" από νωρίς. Ομηρικοί θα παραμένουν δε στο μυαλό των παλαιότερων μελών, οι "καυγάδες" του με τον κ. Γιανεβάνη, τον κ. Πούπη, τις κ.κ. Άλλη-ντίζα & Ερινάλια, όπως και με την μακαρίτισσα την Μαρθούλα.
στον πουτσο μας...κακομοιρης που δεν ειχε ζωη ουτε στο 1ο συγγενικο περιβαλον του ηταν...ξερετε τι ειναι εδω αγιε μου? σαιτ.....ανονυμους...η μαλακια του καθενος... ο αλλος το εκανε τεχνη μου λες? τραγικο...τεχνη ειναι μονο ο ροπαο
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.480
- Πόντοι
- 25.467
γουατ α χερο
στον πουτσο μας...κακομοιρης που δεν ειχε ζωη ουτε στο 1ο συγγενικο περιβαλον του ηταν...ξερετε τι ειναι εδω αγιε μου? σαιτ.....ανονυμους...η μαλακια του καθενος... ο αλλος το εκανε τεχνη μου λες? τραγικο...τεχνη ειναι μονο ο ροπαο
Συνεπώς, και κατά τα γραφομενά σας, κανείς δεν μπορεί να αποδειχθεί πιό αξιόπιστος από τον άλλον εφοσον ο καθεις γράφει την μαλακία του. Εν ολίγοις λοιπόν, στον πούτσο μας για ό,τι γράφει ο καθένας, συμπεριλαμβανομένων ημών & υμών. Όλα "παπάτζες" είναι.
Υ.Γ.
Επίσης, όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε, σε αυτό το ιντερνετικό παιχνίδι της ανώνυμης "τζάμπα μαγκίας" στο οποίο όλοι μας συμμετέχουμε, ήταν πολύ καλός. Ξεμπρόστιασε με άνεση ουκ ολίγους που δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν την διαδικτυακή περσόνα που πρόβαλλαν προς εντυπωσιασμό των υπολοίπων.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
δεν θα είμαι επιφυλάκτικη. Τις παπαριες αυτές τις ξέρουμε εδώ
.συνηθες το στυλακι. Ο λοπεζ κουτσομπολιό [glow=orange,2,300]και ψευτιά κάργα[/glow]. Θα μας τον φέρεις και γι αξιόπιστο τον μλκα αχαχαχα αχαχαχαχαχα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.480
- Πόντοι
- 25.467
Τι βλπέπω;
Όλοι οι πονεμένοι από τον κ. Λόπεθ βγήκατε να πείτε τον πόνο σας;
Άντε... με το καλό να ιδρύσετε και σύλλογο.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Αγιε σορρυ αλλά μιλουσα στον έρωτα μου.αν ξαναπιάσεις στο στο την αλιντι θα σου κόψω τα πόδια. Όλα. Τα κουτσομπολιά και τις παπαριες κατινιες από τρίτο τέταρτα σκουπίδια τις βαρέθηκα. Παίξε μόνος σου. Το αλιντι είναι κοριτσαρα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.480
- Πόντοι
- 25.467
Αγιε σορρυ αλλά μιλουσα στον έρωτα μου.αν ξαναπιάσεις στο στο την αλιντι θα σου κόψω τα πόδια. Όλα. Τα κουτσομπολιά και τις παπαριες κατινιες από τρίτο τέταρτα σκουπίδια τις βαρέθηκα. Παίξε μόνος σου. Το αλιντι είναι κοριτσαρα
Θα γράφω ό,τι γουστάρω, για όποιον γουστάρω, και όποτε γουστάρω. Τις απειλές φυλάξτε τις για εκεί που σας παίρνει και γι αυτούς τους δύσμοιρους που σας φοβούνται.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.480
- Πόντοι
- 25.467
Αχαχαχαχαχα σε εκνευρισε άγιε κάποιος ? Να τον επιπληξω..
Και πάλι λάθος.
Δεν άνοιξα εγώ πολεμική.
Εξέφρασα γραπτώς την γνώμη μου, σε ερώτησή κάποιου τρίτου, και πολύ περισσότερο για κάτι που δεν σας αφορά κάν, και εσείς αμέσως πεταχτήκατε σαν την διάρροια και αρχισατε τις απειλές.
Αν ψάχνετε λοιπόν σε εμένα εκνευρισμό είστε μάλλον μακριά νυχτωμένη, καλή μου.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.480
- Πόντοι
- 25.467
τι θα κάνεις σήμερα το βράδυ άγιε ?
Σημερα είναι η ημέρα για το κλύσμα μου. Θέλετε να το απολαύσουμε παρέα.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
θα πηδαω για παρτη σουΕπίσης θα κάνω φαν κλαμπ για αλιντι για μλκες δεν κάνουμε αχαχαχα
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
και με το καλο απογονους...ημαρτον ρε γκομενος σου ητανε?Τι βλπέπω;
Όλοι οι πονεμένοι από τον κ. Λόπεθ βγήκατε να πείτε τον πόνο σας;
Άντε... με το καλό να ιδρύσετε και σύλλογο.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
θα τον παιξει σε παγκακιατι θα κάνεις σήμερα το βράδυ άγιε ?
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
με πατατατες τηγανητες?Δεν μπορούμε να φάμε ένα κεφτε της προκοπής
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20