Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φυγατε? μας γαμησε ο αγιος και η ερι με τα ερωτικα τους...παω και εγω για παγωτο στο πασαλιμανι

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ό,τι και να του προσάψετε -και υπάρχουν πολλά που μπορείτε, όπως π.χ. το ότι δεν σεβόταν το "εμπιστευτικό" των π.μ. και τα έβγαζε στην φόρα- ο κ. Λόπεθ ειχε αναμφιβολα το ταλέντο να διακρίνει τις "παπάτζες" και τους "παπατζήδες" από νωρίς. Ομηρικοί θα παραμένουν δε στο μυαλό των παλαιότερων μελών, οι "καυγάδες" του με τον κ. Γιανεβάνη, τον κ. Πούπη, τις κ.κ. Άλλη-ντίζα & Ερινάλια, όπως και με την μακαρίτισσα την Μαρθούλα.  :)
γουατ α χερο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στον πουτσο μας...κακομοιρης που δεν ειχε ζωη ουτε στο 1ο συγγενικο περιβαλον του ηταν...ξερετε τι ειναι εδω αγιε μου? σαιτ.....ανονυμους...η μαλακια του καθενος... ο αλλος το εκανε τεχνη μου λες? τραγικο...τεχνη ειναι μονο ο ροπαο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
γουατ α χερο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στον πουτσο μας...κακομοιρης που δεν ειχε ζωη ουτε στο 1ο συγγενικο περιβαλον του ηταν...ξερετε τι ειναι εδω αγιε μου? σαιτ.....ανονυμους...η μαλακια του καθενος... ο αλλος το εκανε τεχνη μου λες? τραγικο...τεχνη ειναι μονο ο ροπαο

Συνεπώς, και κατά τα γραφομενά σας, κανείς δεν μπορεί να αποδειχθεί πιό αξιόπιστος από τον άλλον εφοσον ο καθεις γράφει την μαλακία του. Εν ολίγοις λοιπόν, στον πούτσο μας για ό,τι γράφει ο καθένας, συμπεριλαμβανομένων ημών & υμών.  Όλα "παπάτζες" είναι.  :)

Υ.Γ.

Επίσης, όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε,  σε αυτό το ιντερνετικό παιχνίδι της ανώνυμης "τζάμπα μαγκίας" στο οποίο όλοι μας συμμετέχουμε, ήταν πολύ καλός.  Ξεμπρόστιασε  με άνεση ουκ ολίγους που δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν την διαδικτυακή περσόνα που πρόβαλλαν προς εντυπωσιασμό των υπολοίπων.  :)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δεν θα είμαι επιφυλάκτικη. Τις παπαριες αυτές τις ξέρουμε εδώ
.συνηθες το στυλακι. Ο λοπεζ κουτσομπολιό [glow=orange,2,300]και ψευτιά κάργα[/glow]. Θα μας τον φέρεις και γι αξιόπιστο τον μλκα αχαχαχα αχαχαχαχαχα
:thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αγιε σορρυ αλλά μιλουσα στον έρωτα μου.αν ξαναπιάσεις στο στο την αλιντι θα σου κόψω τα πόδια. Όλα. Τα κουτσομπολιά και τις παπαριες κατινιες από τρίτο τέταρτα σκουπίδια τις βαρέθηκα. Παίξε μόνος σου. Το αλιντι είναι κοριτσαρα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πουτσα λουσα και χορός ρε  :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Επίσης θα κάνω φαν κλαμπ για αλιντι για μλκες δεν κάνουμε αχαχαχα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Αγιε σορρυ αλλά μιλουσα στον έρωτα μου.αν ξαναπιάσεις στο στο την αλιντι θα σου κόψω τα πόδια. Όλα. Τα κουτσομπολιά και τις παπαριες κατινιες από τρίτο τέταρτα σκουπίδια τις βαρέθηκα. Παίξε μόνος σου. Το αλιντι είναι κοριτσαρα

Θα γράφω ό,τι γουστάρω, για όποιον γουστάρω, και όποτε γουστάρω. Τις απειλές φυλάξτε τις για εκεί που σας παίρνει και γι αυτούς τους δύσμοιρους που σας φοβούνται.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αχαχαχαχαχα σε εκνευρισε άγιε κάποιος ? Να τον επιπληξω..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Αχαχαχαχαχα σε εκνευρισε άγιε κάποιος ? Να τον επιπληξω..

Και πάλι λάθος.

Δεν άνοιξα εγώ πολεμική.

Εξέφρασα γραπτώς την γνώμη μου, σε ερώτησή κάποιου τρίτου, και πολύ περισσότερο για κάτι που δεν σας αφορά κάν, και εσείς αμέσως πεταχτήκατε σαν την διάρροια και αρχισατε τις απειλές.

Αν ψάχνετε λοιπόν σε εμένα εκνευρισμό είστε μάλλον μακριά νυχτωμένη, καλή μου.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τι θα κάνεις σήμερα το βράδυ άγιε ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σήμερα δυστυχώς έχει διάλεξη ο μπολ για το πως θα βρω γκομενο που να με θεωρεί ηφαίστειο και αν την χάσω χάθηκα. Φαντάζομαι όμως ότι δεν θα σου λείψω. Η κάνω λάθος ?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τι βλπέπω;  :)

Όλοι οι πονεμένοι από τον κ. Λόπεθ βγήκατε να πείτε τον πόνο σας;  :)

Άντε... με το καλό να ιδρύσετε και σύλλογο.  :grin:
και με το καλο απογονους...ημαρτον ρε γκομενος σου ητανε?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε μαλακες τοσα μου τα κανανε με τον μπουρδελο κιμα απο χοιρινο και απο μοσχαρι....ελεος ρε πουστη

Συνημμένα

• Αρχίδι.jpg
    Αρχίδι.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 7

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866