kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μπα για γκομενα σε θελω (τωρα πηρα το αντρικο μου)η μαμά ερι δηλαδή αχαχαχα
μπα για γκομενα σε θελω (τωρα πηρα το αντρικο μου)η μαμά ερι δηλαδή αχαχαχα
δεν είναι ήδη ?Αν είναι να παρακολουθήσετε διάλεξη Βοδιμόρτη, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα.
είναι εποχιακή η ασθένεια μην δίνεις σημασίαμπα για γκομενα σε θελω (τωρα πηρα το αντρικο μου)
δεν μπορω....μαλακες αρσενικα λεμεεεεεεεεείναι εποχιακή η ασθένεια μην δίνεις σημασία
Θα ανοίξει τις φτερούγες της να μπούμε όλοι μέσα
χρυσο μου...ετσι δεν ειναι?....
και με το καλο απογονους...ημαρτον ρε γκομενος σου ητανε?
εγω θα χωθωΘα ανοίξει τις φτερούγες της να μπούμε όλοι μέσα
και τα μπούτια να ανοίξει κάτι θα κάνουμε
ηρεμησε ρε.....ξεβρακωτοι ειμαστε ολοι εδω οτι θες ρωτα αμαν κολημενος εισαι ε?
Ούτε καν φίλος μου. Αυτό όμως δεν με εμπόδισε ποτέ στο να απολαυσω τα ξεβρακώματα που έκανε στους "δηθεν".
εγω θα χωθω
μμμμμ λες να ειναι παγιδα?
μουνοπαγιδα??? χαρα μου απο μικρο παιδι μεσα επεφταόχι ρε, απλή μουνοπαγίδα, δεν κινδυνεύεις
δεν είναι ήδη ?
φίλε όταν εννοείς παιδί.....πότε? το 40 πολέμησες σαν και μένα ή όχι?μουνοπαγιδα??? χαρα μου απο μικρο παιδι μεσα επεφτα
βασιλιαςςςςςςςςςτελικά νιώθω ευτυχής που δεν συμμετείχα στο παλιό καλό μπου που διαβάζω κάποιοι να αναπολούν σε διάφορα θρεντ.
πιθανώς να ήμουν πιο ευτυχής να μην συμμετείχα καθόλου και να έμενα απλός παρατηρητής της ενημέρωσης που με ενδιέφερε και μόνο.
θα δείξει
αγιε τι χαμπαρια?Ναι, αλλά από κολπική μαρμαρυγία. Δεν είναι το ίδιο!
το 40 ημουν μονο 15φίλε όταν εννοείς παιδί.....πότε? το 40 πολέμησες σαν και μένα ή όχι?
έλα ρε σειρά, εγώ 16το 40 ημουν μονο 15
τοτε δεν ειναι πετρα πεθαμενη ειναι ..Ναι, αλλά από κολπική μαρμαρυγία. Δεν είναι το ίδιο!