kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
χώραγε του Βαμβακούλα σε σπασουάρ?
πηραμε εναν καλο χοντρουλη τυπε? για πες και εσυ που ξερεις....απο παχος
χώραγε του Βαμβακούλα σε σπασουάρ?
εμείς οι χοντροί, παίζουμε καλή μπαλίτσα
πηραμε εναν καλο χοντρουλη τυπε? για πες και εσυ που ξερεις....απο παχος
θα με δωσει και η ερι??? :o :o :o :o :oμην επεμβείνεις, είναι έρωτας συγκεκαλυμμένος
καλό μουνάκι αυτή η Ελευθερία? να πάρω ?θα με δωσει και η ερι??? :o :o :o :o :o
οχι ρε πουστη...μαζι πηδαγαμε για την ελευθερια
εγω εχω να το λεω....οι καλυτεροι ανθρωποι εισαστεεμείς οι χοντροί, παίζουμε καλή μπαλίτσα
μην τα λες όμως, κοκκινίζω :Sεγω εχω να το λεω....οι καλυτεροι ανθρωποι εισαστε
Α και για να μην πεις μλκια και το συνεχίσεις και επειδή δεν είναι μπροστά και λες ότι θες εκ του ασφαλούς..
Εσύ και ο λοπεζ δεν τσιμπήσατε. Οπότε και η χολή. Αυτό είναι αρκετό. Τα υπόλοιπα αδιάφορα
20 3 ωρες κανει τα παντα.....καλό μουνάκι αυτή η Ελευθερία? να πάρω ?
ελα ρε...Όχι καρτακι δεν είμαι τσιπρας
γκετ ε λαιφ ρε τυπε και εσυ..... εγω πηγα λιανοκλαδι και με εστειλε .... δεν γαμαμε εδω ιστοριες απο τα νιατα μας λεμεΤο ίδιο ακριβώς ισχύει και για εσάς.
Αντιλαμβάνομαι πάντως το λόγο της δικής σας χολής. Σας είχε κάνει και εσάς ρόμπα πολλές φορές βγάζοντας φόρα παρτίδα τις αναρτήσεις σας που αυτοαναιρείστε.
Τα υπόλοιπα... νά ΄χαμε, να λέγαμε....
ελα κοψε την κοντρα....γεροι ανθρωποι ειμαστε εδω μεσα φτανει....
ολοι φιλοι μου εισαστε εδω :-* :-* :-* :-* :-*Κρατήστε τις υποδείξεις για λογαριασμό σας και για τους φίλους σας.
ολοι φιλοι μου εισαστε εδω :-* :-* :-* :-* :-*
εμενα οχι....ποσο ρουφιανος ηταν ενας καημενος λοπεθ που δεν ειχε αλλη ζωη παρα να καθετε να καταγραφει τι λεει ο καθεενας εδω....Με συγκινεί η παιδική αθωότητά σας.
φιλε γαμαμε αλλα οχι εδω...τοσωσα?τι λες ρε Καρτάκη, δε γαμάμε? Μου έκοψες τα όνειρα τώρα :S
εμενα οχι....ποσο ρουφιανος ηταν ενας καημενος λοπεθ που δεν ειχε αλλη ζωη παρα να καθετε να καταγραφει τι λεει ο καθεενας εδω....
οχι ρε φιλεΤο να είχε καλό μνημονικό δηλαδή, δεν παίζει.
Καλώς.
οχι ρε φιλε
εκτωρ?