raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.310
- Πόντοι
- 5.006
ερι ποτε θα παμε σε καμια γκαλερι?τι επίπεδο θεέ μου και έχεις και τους άλλους με τα κωλοδαχτυλα.
ερι ποτε θα παμε σε καμια γκαλερι?τι επίπεδο θεέ μου και έχεις και τους άλλους με τα κωλοδαχτυλα.
Γονίδης, τραγουδισταράς, όχι σαν τον Πλούταρχο το φλούφλη
άντε, άδειασέ μας τη γωνιά..... Φεύγω .... :-*
Ιουλία?ηλιανα με τιποτα παντως
φευγεις κοστα?χαχαχαχαχ
Υπαρχει τετοιο προγραμμα? Εχει προχωρησει πολυ η τεχνολογια...
ερι ποτε θα παμε σε καμια γκαλερι?
http://[URL unfurl="true"]www.naftemporiki.gr/fu/p/335707/638/330/0x00000000004c81f0/2/pio-eutuxismenoi-oi-koultouriarides.jpg[/img[/URL]]
[/quote]έχω πάει μλκ μην το γελάς και σε κάτι πολύ βλακεία αχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα
φευγεις κοστα?
το παν ειναι να καθεσαι πολυ ωρα μπροστα απο τον πινακα...μετραει πολυ να ξερεις....εμενα αν δεν μου κοπουν τα γονατα, δεν κουνιεμαι...έχω πάει μλκ μην το γελάς και σε κάτι πολύ βλακεία αχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα
ποιος ενδιαφέρεται για ανθρώπους που δεν βλέπουν το ταμπεραμέντο μου άγιε..
ελα άγιε να μιλήσουμε για τέχνη ψοφάωΠροφανώς εσείς η ίδια.
Α επισης άγιε το αλιντι ήταν ξηγημενο και κύρια
και αυτό που λες είναι μπούρδες
“Οχι το τι ο άνθρωπος γνωρίζει αλλά το τι νοιώθει ο άνθρωπος, αφορά στην τέχνη.Το παν είναι να στοχαζεσαι
Και να γυρνάς να λες με νόημα στο διπλανό σου.. Δεν θυμίζει Ρέμπραντ στα πρώτα του εργα αλλά με την αφαιρετική ματιά του κενού ?
πατας της ενα ρεπορτ ρε που μιλαει.... ο λοπεθ???? τι πλακα που ειχε αυτο παιδι....νερντακι με τα ολα τουχαχαχαχαχαχαχα!!!
Γελάσαμε και σήμερα...
Ευτυχώς που λείπει και ο κ. Λόπεθ και μπορείτε να γράφετε ό,τι ματσολιά σας κατέβει στο κεφάλι.
ο ροπαο ειναι ο μονος που εχει καθαρο μυαλο εδω τυπε....αν είναι να μιλήσετε για την τέχνη του σεξ να κάτσω, αλλιώς να πάω για δουλειά