kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 6.575
Έχεις αναφέρει στα υπόλοιπα γερόντια οτι είσαι ο πουστόγερος στο adult ! Μαλακα Trive
δεν έχουμε πιει τσίπουραΜην κάνετε έμετο στην πίστα και μην πυροβολείτε τον πιανίστα παιδιά..
μαλάκα θα πατήσω το κουμπί. Ξέρεις αυτό που πετάγεται η πούτσα μου στην καρέκλα σουΈχεις αναφέρει στα υπόλοιπα γερόντια οτι είσαι ο πουστόγερος στο adult εε ??
μαλάκα θα πατήσω το κουμπί. Ξέρεις αυτό που πετάγεται η πούτσα μου στην καρέκλα σου
Κωστάκη το σπας το καρπουδάκι?Σοβαρά ??
θα σε αναφέρω ρε πως μιλάς έτσι αγενως ?δεν έχουμε πιει τσίπουρα
Ήρθε ο Σαούλ. Καλώς τον
μη μου κολλάς, θα σου πατήσω το κουμπί (τετραπλό κωλοδάχτυλο)θα σε αναφέρω ρε πως μιλάς έτσι αγενως ?
Κωστάκη το σπας το καρπουδάκι?
πας να γίνεις πλούσιος με τη μία, αλλά παίρνεις μεγάλα ρισκα, πρόσεξεΤο " Ρομαντικό " το χρεώνεις ?
τι επίπεδο θεέ μου και έχεις και τους άλλους με τα κωλοδαχτυλα.μαγκες μολις ποσταρα στο θεμα "παγκακια - εργα τεχνης" ενα που συνδυασζει τα ξυλογλυπτα με τα παγκακια...
οπως θελει να καυλωσει, ας ριξει μια ματια...
"Γονιδη " να συνεχίσω ?
Υπαρχει τετοιο προγραμμα? Εχει προχωρησει πολυ η τεχνολογια...Το " Ρομαντικό " το χρεώνεις ?
αφού διάβαζες εξτραδάκια ρε Σαούλ ;)Υπαρχει τετοιο προγραμμα? Εχει προχωρησει πολυ η τεχνολογια...
δεν έχεις τόσα λεφτά ποταπε κοστακι.. Θα φτάσεις να ποζαρεις σε παγκάκι .για το έργο τέχνης του ραο παο..Το " Ρομαντικό " το χρεώνεις ?
δεν έχεις τόσα λεφτά ποταπε κοστακι.. Θα φτάσεις να ποζαρεις σε παγκάκι .για το έργο τέχνης του ραο παο..
ευχαριστώΧρόνια πολλά και αν έχουμε Ηλία ρε