Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
σας δουλευει ρε, με γαλλικά και πιάνο μεγάλωσε, τα αγγλικά τα έμαθε στις μπυραρίες της Ιρλανδίας που μπεκρούλιαζε για να ξεχάσει έναν παλιό έρωτα  :2funny:
και ο μπακαλιάρος στον ατμό από που του κατέβηκε !???  :think: :think:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
και ο μπακαλιάρος στον ατμό από που του κατέβηκε !???   :think: :think:
εκέι στην Ιρλανδία γνώρισε μια πουρόγρια που τα είχε με έναν αράπη, αλλά αυτή γούσταρε Bliz.
Μάλλον την έχει μεγαλύτερη από αράπη και μας το κρύβει  :rolleyes:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.737
Πόντοι
22.785
Καντε μου μια χαρη και συ και ο amjik

αντε γαμηθητε   :rose: :rose: παλιοπουστηδες ....

εγω μονο τα αρχιδια μου πσαρεπσα φετος
......  :rose: :rose:

...... φιλε μου καλε καλημέρα, λυπούμαι διά τήν άβαρία στό μωρό σας.....

..... άγάντα & γρήγορα νά λύσεις τά κοτσανέλα !!

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
εκέι στην Ιρλανδία γνώρισε μια πουρόγρια που τα είχε με έναν αράπη, αλλά αυτή γούσταρε Bliz.
Ποια Ιρλανδία; Βλαχαδερό από το Dorset είπαμε!

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
εκτός και αν ο αράπης ήταν ευνούχος ... αλλιώς γιατί να τον παρατήσει η γραία για τον σαπρακιασμένο μας?

btw, το είδατε το ματσάκι εχθές?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Βαρκελωνη, Μπαρτσελονα, Καμπ Νου.
Δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισεις τα αξιοθεατα της πολης και να μην πας να δεις και τον ναο, το  Καμπ Νου.  Να μια καλη δικαιολογια για εναν παντρεμενο, να ξεφυγει για λιγο απο την επιτηρηση και να παει να δει το γηπεδο της Μπαρτσελονα. Και δεν υπαρχει καλυτερο μερος για ενα στα γρηγορα, απο το μπουρδελο της Αριζαλα 74, το Απρικοτ οπως λεγεται.

Το Απρικοτ βρισκεται ακριβως απεναντι απο το γηπεδο, καμμια 100στη μετρα μακρυα. Ειναι στο ισογειο και ο δρομος τις καθημερινες ειναι πολυ ησυχος.
Οταν πηγα εγω, η τσατσα μου παρουσιασε 9 κοπελες, οι οποιες περασανε μια -μια απο μπροστα μου χαιρετισανε, φιλακι στο μαγουλο και λεγανε το ονομα τους.
Διαλεξα μια Βραζιλιανα μιγαδα, οχι πολυ μαυρη, Μαρια η Μαρινα το ονομα της, στα 35-40, ψηλο και γεματο κορμι, οσο για την κωλαρα, που ηταν το βασικο κριτηριο που την διαλεξα, απιστευτα τσιτωμενη. (Γιατι ρε γαμωτο δεν γεννηθηκα στη Βραζιλια;) Το τιμημα ηταν 90 ευρω με πληρες προγραμμα συμπεριλαμβανομενου και του πρωκτικου. (γκριεγο, δηλ. ελληνικο, οπως λεγεται στα ισπανικα), για 1 ωρα.
Περασαμε σε δωματιο στο βαθος του διαδρομου, (καθε κοπελα εχει, νομιζω, το δικο της δωματιο), και αφου γδυθηκα, πηγαμε στη ντουζιερα μαζι.
Αφου μου επλυνε και μου περιποιηθηκε το οργανο, ξαπλωσα στο κρεβατι και με ρωτησε αν θελω να μου κανει μασσαζ.  Της ειπα να το αφησουμε για μετα (εδω να πω οτι μιλαω σχετικα καλα τα Ισπανικα και κατι λιγο απο Πορτουγκεζικα). Της ειπα λοιπον οτι θελω να μου παρει μια καλη πιπα σε σταση 69 ωστε να εχω θεα της απιστευτης κωλαρας.
Αρχισε την πιπα, καλη, οχι βεβαια κατι το συγκλονιστικο, και αρχισα και εγω να της γλειφω την κλειτοριδα. Αυτο ηταν. Η κυρια παρατησε την πιπα, και αρχισε να απολαμβανει το γλυψιμο, αρχικα, και μετα αρχισε να τριβει το αιδοιο της στη μουρη μου, απαλα, αρχικα, και μετα ολο και πιο εντονα, μεχρι του σημειου να μην μπορω να αναπνευσω, ενω αρχισαν να κατεβαινουν και τα ζουμια της, εν μεσω αναστεναγμων. Επειδη ειμαι ευγενικος ανθρωπος, και επειδη η ολη φαση με ειχε καυλωσει, δεν την διεκοψα, παρα το προβλημα αναπνοης που ειχα, μεχρι που δεν μπορουσα αλλο να αναπνευσω και κοντευα να σκασω, ενω ειχε πασαλειφθει η μουρη μου με τα υγρα της.
Την τραβηξα απο πανω μου, και την ξαπλωσα μπρουμητα, λεγοντας οτι θα το κανουμε γκριεγο, μισο λεπτο, μου λεει αυτη και ανοιγει το συρταρι του κομοδινου που ηταν διπλα αποι το κρεβατι και παιρνει μια αλοιφη, και βαζει στην κωλοτρυπα της.
Ξαπλωσα απο πανω της και της τον εβαλα, χωρις να κουνιεμαι στην αρχη, απολαμβανοντας την επαφη με τα σφριγιλα (για την ηλικια της) κωλομερια. Αρχισα με πολυ απαλες στην αρχη κινησεις, καθοδηγουμενος απο εκεινη, για να μην πονεσει, αλλα μετα απο λιγο δεν μπορεσα να συγκρατηθω, και παρα την αρχικη δυσφορια της, αρχισα να την σφυροκοπω, οχι για πολυ ομως, 4-5 λεπτα, δεν μπορεσα να αντεξω αλλο και κατεθεσα.
Ντουζακι,  ντυσιμο, και βουρ για το Καμπ Νοου, να βγαλουμε καμμια αναμνηστικη φωτο, να την δειξουμε στον εισαγγελεα, ωστε να παρουμε την επομενη αδεια.
ο σκύλος, ο μαυρός , ο ραν ταν πλαν

πανταχου παρον κωλογερος

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
εκτός και αν ο αράπης ήταν ευνούχος ... αλλιώς γιατί να τον παρατήσει η γραία για τον σαπρακιασμένο μας?

btw, το είδατε το ματσάκι εχθές?
βεβαιως και το ειδα και σταυροκοπήθηκα αρκετες φορες  :2funny:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καλημέρα στα πιο πηδηχτερά λαγουδάκια του μπου.

:knockinb:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
αυτον λόξιγκας, τον άλλον τον βλανδή αυχενικό.

Πάλι το πρωί έσπασε αυχένα κοιτάζοντας κώλους σε όλα τα θηλυκά γκαρσόνια και τις καθαρίστριες υπερπολυτελούς   ξενοδοχείου Βόρεια  :2funny:
Αυτά που έγραφα πριν για τις φαντασιοπληξίες του πουτανοθέτη ...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Θα τον εχει πιασει λοξυγκας τον πολυχρονεμένο μας
αυτον λόξιγκας, τον άλλον τον βλανδή αυχενικό.

Πάλι το πρωί έσπασε αυχένα κοιτάζοντας κώλους σε όλα τα θηλυκά γκαρσόνια και τις καθαρίστριες υπερπολυτελούς  ξενοδοχείου Βόρεια  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom