Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.702
- Πόντοι
- 26.386
Χρόνια πολλά Αννάπορνε, να είσαι πάντα γερός και τυχερός φίλε μου. Όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου...Χρόνια σου Πολλά με υγεία !!!
Χρόνια πολλά Αννάπορνε, να είσαι πάντα γερός και τυχερός φίλε μου. Όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου...Χρόνια σου Πολλά με υγεία !!!
Κύριε αναπουα καλό θα είναι οι οξύτητες να περιορίσουν διότι ποίο είναι το συμφέρον από αυτές??Βρε δε γαμιέσαι και εσύ λεω εγώ καλύτερα.
Στα αρχίδια μου οι διαγωνισμοί σας.
Κύριε αναπουα καλό θα είναι οι οξύτητες να περιορίσουν διότι ποίο είναι το συμφέρον από αυτές??
Ένα κενό ένα τίποτα...
Εδώ το πρόβλημά μας είναι οι μελαχρινές.
Πρόβλημα σοβαρό και διαχρονικό.
Είστε σοφός, κύριε!Κύριε αναπουα καλό θα είναι οι οξύτητες να περιορίσουν διότι ποίο είναι το συμφέρον από αυτές??
Ένα κενό ένα τίποτα...
Εδώ το πρόβλημά μας είναι οι μελαχρινές.
Πρόβλημα σοβαρό και διαχρονικό.
Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα, παιδί μου...
τεραστιος βεγγος θειε....Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα, παιδί μου...
Αυτά λες στα Κάλαντα και δεν βγάζεις ούτε ένα ευρώ;;;
Συμφωνώ, παιδί μου αλλά χρειαζόμαστε πιο πολύ την χαρά παρά την λύπη.τεραστιος βεγγος θειε....
προβαρω περπινιαδη για καλαντα....τεραστια επιτυχια θα εχουμε
δεν ηξερα οτι θα με αφηνες θειε...τωρα που εχω την αδεια και στανιση θα βαλω και πιτσα παπαδοπουλου και αλλους λαικους...θα καει το πελεκουδιΣυμφωνώ, παιδί μου αλλά χρειαζόμαστε πιο πολύ την χαρά παρά την λύπη.
Βάλε και Τερλέγκα στο ρεπερτόριο. Θα σκίσετε!
Ελεύθερα, παιδί μου!δεν ηξερα οτι θα με αφηνες θειε...τωρα που εχω την αδεια και στανιση θα βαλω και πιτσα παπαδοπουλου και αλλους λαικους...θα καει το πελεκουδι
αρα θα ξαναμανα ηρασθης θειε.....Σε μερικές ώρες, παιδί μου, πρέπει να ξαναφύγω..
Που είναι ο κ. @Μπιρλας ;;;αρα θα ξαναμανα ηρασθης θειε.....