blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Βλέπω όμως, παιδί μου, ότι ξέρεις καλά πως λειτουργεί το αυτόφωρο...
αυτοφορο θειε για μικροκομπινες...αλλα σκ ειναι αρα αυριο θα βγει
Βλέπω όμως, παιδί μου, ότι ξέρεις καλά πως λειτουργεί το αυτόφωρο...
αυτοφορο θειε για μικροκομπινες...αλλα σκ ειναι αρα αυριο θα βγει
Σωστά, ίσως γιατί δεν του είχα ορίσει κάπου (ή δεν ρώτησα ποτέ για να το ψάξει μόνο του) την αρχική ημερομηνία και να είναι η βάση της κουβέντας.Βέβαια στο τέλος εύχεται για το 2024...
Νομίζω θα αναβληθεί το εγχείρημα της συνεργασίας για αόριστο διάστημα...κ. @Eraser.. ,
Θα μπορούσατε, παρακαλώ, να ρωτήσετε την ΑΙ τι πρέπει να κάνει το ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ επιχειρηματικά ΔΙΔΥΜΟ, @troubakhs & @Μπιρλας, ούτως ώστε να καταφέρουν να εισπράξουν έστω και μερικά ευρώ στα Κάλαντα της Παραμονής;
Δεν υπάρχουν κάλαντα , φευΝομίζω θα αναβληθεί το εγχείρημα της συνεργασίας για αόριστο διάστημα...
θειο αμα πανε ολα συμφωνα με το σχεδιο νταμπλ ντοτ θα βαλουμε του χρονου να σας τα πουμε ΝΤΑΠΛ ΝΤΟΤ!Νομίζω θα αναβληθεί το εγχείρημα της συνεργασίας για αόριστο διάστημα...
Χρόνια Πολλά, κύριε!
Σας παρακαλώ όμως μην μεταφέρετε την διαμάχη στο παρόν Νήμα.
Εμείς εδώ, στα στερνά μας, ασχολουμεθα με την Σωτηρίαν της Ψυχής Ημών!
Για ποιο λόγο ο κ. @Μπιρλας ενεκατέλειψε την επιχειρηματική συνεργασία με τον αχαίρευτο;;;Δεν υπάρχουν κάλαντα , φευ
Γιατί;;;Νομίζω θα αναβληθεί το εγχείρημα της συνεργασίας για αόριστο διάστημα...
Την ίδια ώρα δηλαδή 6:33 τοπική είχαμε χαμηλότερη θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη αλλά το light breeze μας μύριζε μπουγάτσα...Light clouds and gentle breeze.
5 Celsius.
NOW!